عکسبرداری در این نمایشگاه آزاد است و کلی عکس آماده کرده بودم که بطور ناگهانی و بدون هیچ دلیلی پس از بازگشت از نمایشگاه همشون پاک شدن!!!

حالا مجبورم فقط شرح حالی از این نمایشگاه را بنویسم. از جمله تجهیزات به نمایش درآمده در این نمایشگاه عبارتن از: 2فروند میگ-29 تک خلبانه که یکیش فاقد موتور بود (احتمالا در حال اورهال بود). 1فروند میگ-29 دو خلبانه. 1فروند f-5 .و گل سرسبد این نمایشگاه یک فروند جنگنده صاعقه با شماره بدنه 7369-3 مسلح به سایدوایندر راکت انداز 19 تایی و بمب سقوط آزاد.
از دیگر تجهیزات میتوان به موشک هاوک و موشک راپیر و دو توپ 35 میلیمتری اورلیکن یکی با استتار و یکی بدون استتار و توپ 23mm و جیپ سفیر خودروی پاکسازی باند فرودگاه و چند غرفه نیز قطعاتی از جنگنده های میگ-29 و اف-5 و نیز یک فروند موتور RD-33 و یک موتور J-85 نیز به نمایش درآمده بود.
یکی از نکات مثبت این نمایشگاه امکان مشاهده کاکپیت جنگنده صاعقه و میگ-29 بود که من خودم بدلیل کمبود وقت فقط کاکپیت صاعقه را نگاه کردم که برخلاف انتظارم فاقد هرگونه نمایشگر دیجیتال بود! و در روبرو دارای یک اسکوپ دایره ای شکل بود.
یک فروند جنگنده میگ-29 نیز مسلح به موشکهای R-73 , R-27 بود.
یک چبزی شبیه بمب نیز در نمایشگاه موجود بود که بر روی آن نوشته شده بود پروژه مهام که نفهیدم چیه.
از دوستان ساکن تبریز خواهشمندم که در صورت امکان به این نمایشگاه رفته و اطلاعات تکمیلی را به این تایپک اضافه کنند

در ضمن من تا چند روز نمیتونم به سایت سر بزنم.