Ph.Sepehr نوشته شده:بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر عزیزان و اهالی خانه ی نارنجی![]()
امروز سالروز ورود یکی از با مدیران محترم هست که جزو قدیمی های سنترال هستن(تاریخ عضویت:بیست و نهم آذر 1386)و واقعا بنده خودم به شخصه خیلی چیزها در مورد موشک های مختلف شوروی و زیر دریایی ها از ایشون یاد گرفتم.
بله،این کاربر کسی نیست جزabdolmahdi گرامی![]()
جنابabdolmahdi عزیز،تبریک عرض میکنم چهارمین سالگرد ورودتون رو به سنترال.
امیدوارم همیشه حصوری پایدار در مرکز انجمنهای تخصصی داشته باشید تا بتونیم از حضور شما در اینجا همچنان استفاده ببریم.
انشاالله که در تمام مراحل زندگیتان موفق و سلامت باشید و به امید پیشرفت روزافزون شما![]()
با تشکر از علیرضا گرامی![]()
در پناه حق
سلام عليكم و رحمه ا...

دوست عزيز و گرامي ، جناب آقاي Ph.Sepehr ، و ساير عزيزان و سروران و اهالي خانه نارنجي سنترال كلابز
به همه شما سلام و اداي احترام دارم و از اينكه چنين افراد قدرشناس و بامرامي را در اين خانه در كنار خودم مشاهده مي كنم بسيار خوشحال و خرسندم.

برخود لازم ميدانم تا از تاخير بوجود آمده در ارسال پاسخ به اينهمه لطف محبت دوستان گرامي و مخصوصا جناب آقاي Ph.Sepehr عذرخواهي داشته باشم و عرض مي كنم كه از ارسال چنين پستي بابت تبريك حضورم در سنترال بي اطلاع بودم و يكي از عزيزان از طريق PM به من اين روز و اين پست را يادآوري فرمود و خودم اصلا از اين موضوع كوچكترين اطلاعي نداشتم .
باور بفرمائيد آنچه را كه تا كنون انجام داده ام صرفا يك وظيفه در جهت اطلاع رساني و اگاهي دوستان و علاقمندان به مطالب مورد نظر بوده است و از اين بابت بسيار مسرورم كه مي بينم آنچه را تقديم دوستان نموده ام مورد پسند ايشان واقع گرديده است. همانطور كه احتمالا تا كنون هم متوجه شده ايد ، من خيلي بندرت در مباحث جاري و روزانه شركت مي كنم چرا كه خوشبختانه جوانان سنترال فرصتي براي ما باقي نمي گذارند و همه چيز را به خوبي زيرورو مي كنند. مگر آنكه چيزي ناگفته باقي مانده باشد كه در آن صورت من هم وارد پست ها مي شوم.
هميشه اصل را براين قرار داده ام كه همه ما ، آنچه كه در اينترنت و در سنترال كلابز مي نويسيم به عنوان يك اثر جاودانه باقي خواهد ماند و اين اثر يا پست نه فقط در ايران بلكه در سراسر دنيا مخاطبان خود را خواهد داشت. بارها شده در جستجوهايم در اينترنت به پستهاي خودم برخورد كرده ام كه برايم بسيار جالب و خوشايند بود. حتي برخي از پستهايم در انجمن هاي ديگر با نام خودم و آدرس سنترال مورد استفاده واقع شده اند كه بازهم برايم جاي خوشحالي دارد.
اين احتمال را هم مي دهم كه يكنفر فارسي زبان از هر كجا دنيا هم كه باشد ممكن در جستجوي مطالب مورد نياز خود به پستهاي من بربخورد و از آنها استفاده نمايد. همين مسائل سبب مي شود تا با اشتياق بيشتري بكارهايم ادامه دهم و پستهاي ادامه دار و چند مرحله اي را در سنترال كلابز ايجاد نمايم. پستهائي كه به اعتقاد خودم هرگز كهنه نخواهند شد.
باز هم از تمامي دوستان و عزيزان سنترالي و مخصوصا عاليجناب Sepehr بابت لطف و محبتشان بي اندازه سپاسگذارم و از خدا مي خواهم كه توفيق ادامه خدمت را به اينجانب عطا فرمايد. خدا يارو نگهدارتان . ارادتمند ، عبدالمهدي

)