سالروز ورودت به سنترال مبارک

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

Re: سالروز ورودت به سنترال مبارک

پست توسط nima-rad »

سلام

منم به نوبه خودم سالروز ورود سامان عزیز تصویر تصویر یکی از بهترین دوستانــــــم در این انجمن رو تبریک میگم تصویر تصویر تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام و سپاس و تشکر فراوان از لطف و محبت دوستان گرامی ام خصوصا" اویس عزیز, آقا اشکان گل, و دوست بسیار عزیزم آقا نیما عزیز تصویر تصویر تصویر تصویر

حقیقتا" بنده با میگ 21 آمدم! و با اف-22 خواهم رفت تصویر تصویر

سربلند باشید تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

دوست بسیار ارجمن و بزرگوار ما آقا   عزیز :razz: :razz:  

بنده هم به سهم خود، خدمت شما برادر عزیز و بزرگوارم تبریک عرض میکنم و از خداوند خواستارم روزگاری خوش همراه با موفقیت و سلامتی با خانواده محترمتان سپری نمایید.

موفق باشید رونین
تصویر تصویر
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویرتصویر

بنده نیز به نوبه خود سالروز ورود جناب
SAMAN گرامی را تبریک و تهنیت عرض مینمایم. سامان عزیز از جمله مدیران قدیمی و دوستان بزرگوار میباشند که مطالب بسیار زیادی از ایشان آموخته ایم و امیدواریم این رویه همچون گذشته ادامه یابد. همچنین منابع خبری اطلاع داده اند در آینده نه چندان دور, اخبار خوبی از جانب ایشان منتشر میگردد که نیازمند شیرینی میباشند!! تصویر

با آرزوی موفقیت و سربلندی روز افزون
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

سلام بر همه دوستانتصویر
اول از همه بابت غیبت این چند مدت از همه دوستان معذرت خواهی میکنم
تصویر
دوم اینکه اشکان جان دستت مرسی که چراغ این اتاق مارو تو این خونه سنترالی بزرگ روشن گذاشتیتصویر

حالا وقت برای گله گذاری زیادهتصویر.
برگشتنم رو با چه کسی میخوام جشن بگیرم.......!

سومین سالگرد ورودش هست این شخص اما فقط و فقط یک شخص نیست برای کاربران......
در همه موارد یه دونه باشه فک کنم الان کفشهای سفید پاشهتصویر

به شخصه اعتقاد خاصی به ایشون دارم و در هر زمینه با مشکل مواجه بشم روی راهنمایی اقا رامین یه حساب ویژه باز میکنم
تصویر
کاپتان جان تبریک میگم سومین سالگرد ورودت رو به خانه که الان شده کاخ سنترالی تبریک میگم
پوزش میخوام یک روز دیر شد
شرمنده

[FONT=Arial Narrow][FONT=Comic Sans MS]Life is a Road and you are its Passengers. So Be Careful about the Value of your Times. Maybe you wont be in the Road  

تصویر 

رامین جان
1)به دلیلی که با سنترال عضو شدی رو یادت میاد؟
2)یه خاطره خوب از شما و سنترال؟

از همین فرصت هم استفاده میکنم و به سامان عزیز هم تبریک میگم.
داداش شانس اوردی من غیبت داشتم وگرنه یه اش حسابی واست می پختم
[FONT=Arial Narrow][FONT=Comic Sans MS]  

[FONT=Arial Narrow][FONT=Comic Sans MS]  
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

با سلام و با تشکر از اقا علیرضا عزیز

اقا رامین عزیز من هم سومین سالگرد ورودتان به سنترال سیتی رو تبریک میگم و امیدوارم هرجا که هستید موفق و شاد و سربلند باشی.
باید بگم وجود اقا رامین در سنترال مثل یک وزنه تعادل می ماند و انشالاه که این تعادل همیشه برقرار باشه.
اول علی اخر علی
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و گرامي سنترالي.تصویر
اول از همه يه تشكر از عليرضا عزيز و گرامي دارم.تصویرتصویر
دوم اين كه يه تشكر از مسيح گرامي و عزيز دارم.تصویرتصویر

سوم اينكه رامين جان سومين سالگرد ورودت رو به سنترال تبريك ميگم داداش گلم.(اگه قابل بدوني البته.تصویر)

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 

واقعا وقتي سي سي نيستي دلم تنگته.پپيام ندادن ما رو هم بنابر بيمعرفتي نذار پايلوت جان.گرفتارم.همه گرفتارن.كيه كه گرفتاري نداشته باشه؟!تصویر

انشاءالله كه هر روز بهتر از ديروز باشي و بتونيم از حضورت تو سي سي نهايت استفاده رو بكنيم.تصویر

(عليرضا جان خواهشا" اخطار نده كه تشكر بزنيد.تصویر)

در پناه خداوند رحمان و رحيم،قرآن و اهل بيت(عليهم السلام)،شاد و سلامت و موفق باشي.

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 

تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر تصویرتصویر 

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

پست توسط behrad90 »

تصویر تصویر تصویر
بنده هم سالروز ورود كاپيتان محبوب انجمن CAPTAIN PILOT گرامي را تبريك عرض نموده و از تمام زحمات ايشان براي انجمن سپاسگزاري ميكنم

تصویر تصویر تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

سلام خدمت تمام دوستان عزیز و سنترالی و تشکر از علیرضای عزیزتصویرتصویر
من هم سالروز ورود دوست عزیز و فرهیخته مون جناب رامین به سنترال رو صمیمانه تبریک میگم و انشالله صدمین سالروز ورودش رو هم بهش تبریک بگیم.
موفق و پیروز باشید(تلفیقی بود از رامین و اشکان!تصویر)تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

,  . ,   , behrad90,
سلام بر دوستان گرامی بنده به دلیل بروز برخی مشکلات چند وقتی به دور از سنترال بوده اما طبق سنتی که در سنترال بنا نهادیم و پایه گذاران هم مدیران گرامی بوده چندین تاپیک برای ایجاد صمیمت و دوستی بین اعضا در خانه نارنجی موجود هست که به دور از بحثهای تخصصی و تبادل اطلاعات یک فضای ارامی را بین تمامی اعضا داشته باشیم از همین رو لطفا رعایت فرمایید تا برای اینکه حجم تعداد صفحات بالا نرود از ارسال پستهای تشکر و تبریک موازی با فرد ارسال کننده خودداری فرمایید

با تشکر از دوستان گرامی :razz:
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر تصویر

با سپاس فراوان از دوستان بزرگوارم آقایان علیرضا, مسیح, مهران, بهراد, حسام و همچنین ستاره عزیز به همراه کلیه دوستان بزرگواری که در PM همچون گذشته بنده را با لطف خود شرمنده نمودند. شخصا" بسیار خوشحال هستم از اینکه سنترال عزیز این فرصت را فراهم نمود تا فارق از محیط حقیقی و مشغله های آن, دوستان فرهیخته بسیار زیادی را در محیط مجازی نیز بیابیم و بخشی از ساعات روز را در کنار آنان باشیم. قطعا" دوست خوب یک سرمایه است. در 3 سال گذشته لحظات بسیار زیبایی را در کنار دوستان گذراندیم, زیبایی گاه ممکن است در شادی باشد و گاه نیز در همدردی با دوستان جلوه مینماید.
تصویر

1) دلیلی که با سنترال عضو شدی رو یادت میاد؟

بله, به یاد دارم نتیجه جستجوی مطالب مختلف توسط جستجوگر Google در موارد متعدد به سنترال عزیز ختم میگردید و این گستردگی اطلاعات در موضوعات تخصصی و حوزه های مختلف به عنوان اولین نکته مثبت بنده را به عضویت هرچه سریعتر ترقیب نمود. به یاد دارم در نگاه اول, مقالاتی از جناب [COLOR=#7030a0]Fariborz
و
  moh-597 گرامی نطر بنده را بسیار جلب نمود!

2)یه خاطره خوب از شما و سنترال؟

[COLOR=#000000]خاطرات خوب در طول این 3 سال بسیار زیاد هستند و تقریبا" هر ارسال و پست یک خاطره است. شاید شنیدن خبر موفقیت دوستان در زمینه های مختلف و آغاز دوستی ها و همچنین انتشار "مجله الکترونیکی" و تاسیس "مدرسه هوانوردی" (
متاسفانه مدتی است آن را بروز ننموده ایم) که همگی با لطف و همیاری دوستان محقق گردید, از جمله شاخص ترین موارد عمومی باشند. در بعد خصوصی نیز ماجرای دوستی بنده و علیرضا ([COLOR=#0070c0]azRrilA) عزیز بسیار جالب توجه است! امیدوارم اگر مایل بودند شخصا" آن را نقل نمایند. البته مورد بسیار مهم دیگری نیز رقم خورد که متاسفانه در زمان حال از بیان آن معذور میباشم.  
  تصویر  

در پایان امیدوارم یکایک دوستان بزرگوار و کاربران گرامی در کلیه امور موفق و پیروز باشند.
  تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط @lirez@ »

ســــلام خدمت دوستان سنترالی تصویر
اللخصوص خدمت اون با معرفتها!!!!

دوستان اخرهای سال 1390 رو سپری میکنیم و بوی بهار و سر سبزی رو میشه یواش یواش استشمام کرد. تصویر
خوب بگذریم.......
امروز مزاحم شدم تا سالروز ورود 2 کاربر رو خدمتتون عرض کنم هر چند کمی با تاخیر این کار صورت میگیره اما بیانش خالی از لطف نیست.

شورای نظارت رو که میشناسین همه.......! تصویر
اعضاش رو هم باید بشناسین دیگه.....! تصویر
البته با اون رنگ خاص که روی نام کاربریشون حک شده باید هم بشناسین!
متاسفانه بنده از اشنایی با این بزرگوار محروم بوده اما مختصر اطلاعاتی از ایشون دارم
این مدیر ما از اهالی شیراز هستند و متخصص در زمینه طراحی,گرافیک و کامپیوتر هستن
اکثر دوستان ایشون رو با نام کاربری میشناسن
MASTER نام کاربری ایشون میباشد
يکشنبه 21 اسفند 1384 04:22

اقا ساسان گرامی کمی تاخیر صورت گرفت در تبریک گفتن به شما برای ششمین سالگرد ورودتون اما اصل کار مهم است!!!!
1)اقا ساسان عزیز نحوه اشناییت با سنترال رو بیان کنید و بفرمایید که ساعت عضویتتون رو دقت کردین؟؟؟
2)یک خاطره از تصمیم گیری در شورای نظارت رو برا دوستان مطرح کنید

با تشکر از رامین خان(کپتن)

خــــــــوب و اما دومین نفر!!!!!! تصویر
رو نرو همه هست وقتی پست ارسال میکنه!
به خدا یعنی این اقا نشد تو یه موضوع شرکت کنه و اون موضوع رو به شوخی و تیکه و تمسخر نگیره.
یادته نوشابه رو؟؟؟؟؟
یادش بخیر.......
اواتارش من یادم نمیاد که اخرین بار که کی عوض کرد.
رفیق جینگه مدیرا هم هست واسه همینه نمیشه زیرابشو زد دیگه مخصوصا اون بنده خدا که چند وقت پیش حسابی گرد و خاک کرد تو سنترال!!!! فهمیدین منظورم کیه؟(اول اسمش سامان هست این بنده خدا)
خوب بریم سر معرفی این بابا میگه اهل کرج هست و یه زمانی با میلاد ابادانی یه ملاقاتهای مشکوکی داشتن.
جدیدا بعضی کاربرا از اظهار نظراش حسابی شاکی شدن(عادی میشه واستون)
تصویر

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون

فهمیدین چه شخص جنجالی رو معرفی میخوام کنم؟ تصویر
اما تو سنترال یه دونست.......! تصویر

Mohammad 1985
سه شنبه 23 اسفند 1384 13:14
به شما هم تبریک میگم ششمین سالگردت به سنترال رو اگه تو نبودی اویس و سامان به کی متلک مینداختن خدا میدونه.......
1)بیکار بودی عضو سنترال شدی تصویر؟
2)یه چیزی بگو یکم از اون بیانات گهربارت فیض ببریم تصویر

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”