ســــلام خدمت دوستان سنترالی

اللخصوص خدمت اون با معرفتها!!!!
دوستان اخرهای سال 1390 رو سپری میکنیم و بوی بهار و سر سبزی رو میشه یواش یواش استشمام کرد.

خوب بگذریم.......
امروز مزاحم شدم تا سالروز ورود 2 کاربر رو خدمتتون عرض کنم هر چند کمی با تاخیر این کار صورت میگیره اما بیانش خالی از لطف نیست.
شورای نظارت رو که میشناسین همه.......!

اعضاش رو هم باید بشناسین دیگه.....!

البته با اون رنگ خاص که روی نام کاربریشون حک شده باید هم بشناسین!
متاسفانه بنده از اشنایی با این بزرگوار محروم بوده اما مختصر اطلاعاتی از ایشون دارم
این مدیر ما از اهالی شیراز هستند و متخصص در زمینه طراحی,گرافیک و کامپیوتر هستن
اکثر دوستان ایشون رو با نام کاربری میشناسن
MASTER نام کاربری ایشون میباشد
يکشنبه 21 اسفند 1384 04:22اقا ساسان گرامی کمی تاخیر صورت گرفت در تبریک گفتن به شما برای ششمین سالگرد ورودتون اما اصل کار مهم است!!!!
1)اقا ساسان عزیز نحوه اشناییت با سنترال رو بیان کنید و بفرمایید که ساعت عضویتتون رو دقت کردین؟؟؟
2)یک خاطره از تصمیم گیری در شورای نظارت رو برا دوستان مطرح کنید
با تشکر از رامین خان(کپتن)
خــــــــوب و اما دومین نفر!!!!!!

رو نرو همه هست وقتی پست ارسال میکنه!
به خدا یعنی این اقا نشد تو یه موضوع شرکت کنه و اون موضوع رو به شوخی و تیکه و تمسخر نگیره.
یادته نوشابه رو؟؟؟؟؟
یادش بخیر.......
اواتارش من یادم نمیاد که اخرین بار که کی عوض کرد.
رفیق جینگه مدیرا هم هست واسه همینه نمیشه زیرابشو زد دیگه مخصوصا اون بنده خدا که چند وقت پیش حسابی گرد و خاک کرد تو سنترال!!!! فهمیدین منظورم کیه؟(اول اسمش سامان هست این بنده خدا)
خوب بریم سر معرفی این بابا میگه اهل کرج هست و یه زمانی با میلاد ابادانی یه ملاقاتهای مشکوکی داشتن.
جدیدا بعضی کاربرا از اظهار نظراش حسابی شاکی شدن(عادی میشه واستون)

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
فهمیدین چه شخص جنجالی رو معرفی میخوام کنم؟

اما تو سنترال یه دونست.......!
Mohammad 1985
سه شنبه 23 اسفند 1384 13:14به شما هم تبریک میگم ششمین سالگردت به سنترال رو اگه تو نبودی اویس و سامان به کی متلک مینداختن خدا میدونه.......
1)بیکار بودی عضو سنترال شدی

؟
2)یه چیزی بگو یکم از اون بیانات گهربارت فیض ببریم