oweiys نوشته شده:سلام عليكم و رحمت الله و بركاته
@lirez@

امروز تولد @lirez@ است . عليرضا ملقب به عليرضا جزغله - 20 و چند ساله ، مدير و كاردان ، هوشيار و بيدار ، منظم و زيبا كار ميكنه
و حالا ، سگك رو در اختيار ميگيره و ميره براي اشكل گربه و اجراي فنون فرنگي كه شگرد داره و حالا يه سالتو بارنداز رو اجرا ميكنه و يه
كول انداز رو چاشني كارش ميكنه ؛ داور وسط 9 امتياز رو ميده كه بله .... نه... سرداور 6 امتياز رو مي ده كه درست هستش!
@lirez@ تولد گرفتي و سراغي از ما نگرفتي و بهونه ساختي و اما بدون تو عاشقي ... عاشق شدي؟! ... ... فعاليتتم كم شده پس
همون فعاليت قلبت زياد شده .... دستورالعمل من اين هستش: همين الان پاشو به معتمد ترين فرد خانواده بگو! بدون اين كه حتي دست
به صفحه كليد بزني! اين بهترين راههها ....
@lirez@ اگه جواب اين ارسال رو فرستادي ، هرچه مي خواهد دل تنگت از سير تاپياز (حالا نه رازها و ...) سفره دلت رو باز كن....
سلام حاجی.......
خوبی؟
ممنون از لطفت و از دقت نظرت نسبت به بنده.
اویس جان یه لحظه به خودم افتخار کردم همچین دوستانی در محیط مجازی دارم که به یادم هستند.
از همه کسانی که چه از طریق پیام و از طریق کامنت گذاشتن در صفحه.......تشکر دارم
یکم دیر جواب دادم به لطفت اویس جان اما حاجی عشق و عاشقی؟ نداشتیمااااااا.......!
نه درگیر درس و کاسبی هستم (ریا نشه ترم اخر هستم درس هم سنگین)
سفره دلم را باز کنم؟
نمیدونم والا چی بگم........
امسال یکم متفاوت تر از سالهای پیش واسم اغاز شد بوی عید رو نمیشد استشمام کرد اما مسافرت و تعطیلات یه دونه بود امسال
نمیدونم ............
بزارین حرف دلم رو بزنم
چرا دید مردم ما اینقدر پایین اومده چرا ظاهر بین شدن همش......
چون مثلا جز خانوادهایی هستیم که پدرانمون جونشون رو برای حفظ ناموس و مملکت خودشون کف دست گذاشتن و سالیان زیادی یه یادگاری از اون دوران با خودشون اوردن و همون یادگاری باعث شد از نعمت پدر محروم بشیم تا الان ازاد باشیم و راحت قدم بزنیم
من حق ندارم یکم امروزی و مدرن بگردمو رفتار کنم ؟
تا هرجا میریم از خانوادهای.... هستن یه نگاه دیگه به ادم میکنن ........
بگذریم که حرف زیاده
اویس جان ممنون بازم
جبران کنم