,
درود دوست عزیز

دوستان راهنمایی های خوبی به شما کردند.
نظر من این هست:
قلم و کاغذ بردارید.
رشته های منتخب خودتون رو بنویسید.
بعد اونها رو اولویت بندی کنید.
معایب و مزایای هرکدوم رو بنوسید. (و همینطور علت انتخاب و علت اینکه چرا از انتخابش مطمئن نیستید).
و با توجه به این سبک سنگین کردن ها بعضی ها که مزایای کمتری دارن و به نوعی کفه ترازو براشون پایینه کنار میرن و حوزتون مشخص تر میشه.
بعد از این تجزیه تحلیل ها، رشته ای که احتمال بیشتری داره اونو انتخاب کنید، بصورت جدی در موردش تحقیق کنید بعد تصمیم نهایی رو بگیرید.
بطور مثال خود من برای انتخاب رشته کارشناسی ارشدم خیلی دچار شک و تردید شده بودم که صنعتی رو ادامه بدم، یا بالینی یا عمومی و ... تا اینکه فهمیدم رشته جدیدی به اسم علوم شناختی اضافه شده که دروسش به علائق من بسیار نزدیکه و به شدت ترغیب شدم که انتخابش کنم. اما وقتی رفتم پژوهشکده علوم شناختی و از دانشجویانش اطلاعات بیشتری کسب کردم فهمیدم این یک رشته بنیادی محض هست که بازار کار مشخصی نداره و اکثر دانشجویانش تحقیقات مختلف انجام میدهند تا بتونن اپلای بگیرن و بروند! و یا نهایتا تدریس کنند! و من از انتخابش منصرف شدم...
پس من اکیدا به شما توصیه میکنم قبل از انتخاب نهایی، حتما در مورد رشته انتخابیتون تحقیق پیمایشی (یا زمینه ای. یعنی وارد محیطش شوید) داشته باشید و بعد تصمیم بگیرید.
و همه جوانب هم در نظر بگیرید، اعم از علاقه و ارزش، شغل، محیط کار، آینده تحصیلی و ...
امیدوارم نهایتا بهترین انتخاب رو داشته باشید و به نتیجه دلخواهتون برسید.
که البته این نگرانی شما نشاندهنده موفقیت حتمی شما در آینده است.