خطری بزرگ برای دنیا. بزرگترین فاجعه تاریخ بشریت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

خطری بزرگ برای دنیا. بزرگترین فاجعه تاریخ بشریت

پست توسط saeid 7 »

به نام خدا

این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی در مورد خطری بزرگ که نه تنها دنیا بلکه کشور ما ایران را هم تهدید میکند.

چند ماهیست شاهد پیدایش نوع جدیدی از آنفولانزای پرندگان(h7n9) در کشور چین هستیم. بیماریی که از پرندگان به انسان منتقل میشود و حتی شک به انتقال از انسان به انسان هم هست. تا این تاریخ تعداد 126 مورد ثبت شده و 25 نفر هم متاسفانه جان سپردند. یعنی حدود 20 درصد از مبتلایان فوت کردند. چیزی که در مورد یک بیماری وجود دارد مقدار شیوع معمولا ده برابر یا بیشتر از مقداری هست که دولت آمار میدهد. چون تعداد زیادی از انسانها علایم خیلی کمی نشان میدهند و بسیاری دیگر به اشتباه بیماریهای دیگر تشخیص داده میشود. و بالاخص در مورد این بیماری چون تنها راه تشخیص استفاده از روش گران pcr هست که معمولا جز درموارد حاد انجام نمیشود.
اما در مورد آنفولانزای پرندگان. این بیماری همان بیماری آنفولانزا یا سرماخوردگی شدید هست که البته بسیار شدیدتر هست و علایم آن شامل همان علایم سرماخوردگی (تب بالا، بی حالی ، اب ریزش از بینی ، بدن درد مخصوصا جلوی ران ، عطسه و...) هست. دقت شود این علایم در همه آنفولانزاها شایع هست و اگر این علایم را دارید نگران نشوید. پس چرا ما باید از یک بیماری سرما خوردگی بترسیم. به چند دلیل :
1- علایم بسیار شدید هست همانطور که گفته شد مرگ ومیر بسیار بالا دارد چیزی حدود 20 درصد
2- این بیماری به سرعت در جامعه شیوع پیدا میکند و تقریبا در عرض یک ماه همه جمعیت مبتلا میشوند.
3- نسبت به درمانهای موجود مقاوم هست.
4- آنفولانزا به سرعت تقریبا در عرض یک سال در کل دنیا شیوع پیدا میکند و مخصوصا با وجود خط های هوایی و مسافرت های هر روزه و تبادلات کالاها در جهان امروز شای در حد یک ماه طول بکشد تا گسترش پیدا بکند.
5 - انتقال از راه هوا هست به همین خاطر کنترل بیماری تقریبا غیرممکن هست.

خیلی از شماها که این مقاله را میخوانید شاید بگید حالا یک بیماری در چین اومده تا به ایران برسه خدا کریمه و با بیماریهایی شبیه سارس مقایسه کنید. باید بگم که اگر انتقال انسان به انسان اتفاق بیفته مساوی است با شیوع جهانی این بیماری مهلک. درسته هنوز تایید نشده ولی اگر اتفاق هم نیوفتاده باشه هر لحظه با احتمال بالایی امکان انتقال انسان به انسان هست. چون این ویروس مرتب ژنومش تغییر میکنه و هر لحظه امکان این مصیبت هست.
متاسفانه فصل گرما هم در راه هست و معمولا در فصل گرما ویروس انتقال پیدا میکنه ولی علایمش را نشان نمیدهد. مگر اینکه فرد بعد از عرق کردن جلوی کولر بشینه. یعنی ویروس بطور مخفیانه گسترش پیدا میکنه و یک باره در فصل پاییز یک اپیدمی بزرگ در جهان اتفاق می افتد و تا انتهای فصل سرما ادامه پیدا میکند. میدانید این به چه معنی هست یعنی تعداد کشته شده ها فقط در کشور خود ما ایران را باید به میلیون گفت.
چطور یک آنفولانزای ساده این همه کشتار میکند باید بگم این اتفاق قبلا هم افتاده.
آنفولانزای اسپانیایی که در سال 1919 اتفاق افتاد چیزی در حدود 50 - 100 میلیون انسان رو کشت که خودش به تنهایی از تعداد کشته شده های دو جنگ جهانی بیشتر هست.در خود ایران هم این سال به نام سال مریضی هنوز که هنوز هست معروفه . در این زمان این ویروس به داروهای موجود مقاوم هست و با توجه به جمعیت زیاد جهان و گسترش خطوط هوایی مطمئنا تلفات بیشتری خواهد داد.
من فقط این ها را برای اطلاع رسانی گفتم و خودم خطر بزرگی رو برای جامعه جهانی میبینم. متخصصین زیادی هم این چیزهایی که گفتم را میدانند. شاید بگید بیخودی در بین مردم ترس ایجاد نکنید، اما فقط اگر شانس کمی هم وجود داشته باشه با توجه به بزرگی خطری که ما را تهدید میکند ایا نباید در فکر باشیم. آیا نباید خودمان را آماده کنیم.
موفق و سلامت باشید.
منبع : اختصاصی سنترال کلوب.
انتشار فقط با ذکر منبع مجاز هست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 396 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: خطری بزرگ برای دنیا. بزرگترین فاجعه تاریخ بشریت

پست توسط edibk »

در تایید صحبتهای دوست خوبم من هم با شما موافقم
میخوام به دو مسئله اشاره کنم
1.متاسفانه در کشور ما تازگیا خیلی از دکترها برای اینکه اسم و رسمی نشون بدن برای کوچکترین مشکل فورا قوی ترین آنتی بیوتیکها رو تجویز میکنن در صورتی که در کشورهای اروپایی این داروها یا آمپولها رو برای شرایط بسیار حاد بکار میبرند همین امر موجب پیدایش سوش های مقاوم باکتریایی و ویروسی میشه و از بین بردن اونها رو بسیار مشکل میکنه.
2.نظر دوم من اگه بگم بعضی از دوستان حالا میگن من زیاد بدبین هستم یا دائی جان ناپلئونی فکر میکنم یا زیاد صحبتهای دکتر رائفی پور روی من تاثیر گذاشته :-x خوب بگذریم
ولی احتمالش زیاده که این ویروس مقاوم ساخته دست بشر برای کنترل کشورهای مخالف با امریکا باشه اگه دقت کرده باشید در این چند ساله اخیر هالیوود تلاش داشته تا به تصویر کشیدن جریاناتی از قبیل پخش شدن ویروس غیر قابل کنترل و کشنده یا فیلمهایی از قبیل زامبیها :grin: این تفکر رو در ذهن مردم جا بندازه که بله در آینده شاهد همچین چیزایی باید باشید.
یه چیز دیگه که یادم رفت بگم مدتی بود که دیگه خبری از مغازه هایی که مرغ رو به صورت زنده عرضه میکردن نبود ولی دوباره شروع شده تو همین محله ما 4 تا مغزه هستن که مرغ زنده میفروشن و توی مغازه ذبح میکنن تا حالا خودم چندین بار شاهد بودم که مامورهای بهداشت اومدن ولی هر بار با دادن رشوه سر و ته موضوع رو به هم آوردن :-P حالا موندیم چیکار کنیم؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

با تشکر از شما دوست عزیز.
این ویروس نمیتونه ساخته دست بشر باشه چون حداکثر یک سال طول میکشه تا به همه دنیا گسترش پیدا کنه. فقط یک دیوانه میتونه چنین ویروسی رو آزاد کنه. سالهاست دانشمندان از خطری به نام آنفولانزای پرندگان ترس دارند ومتاسفانه بخاطر حجم زیاد خبرها در این مورد دیگه کسی به این اخبار توجه نمیکنه.
خدا کنه هر چی نوشتم چرت وپرت باشه و اتفاق نیوفته.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 396 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط edibk »

اتفاقا تا دلتون بخاد از این دیوانه ها زیاد هست تو دنیا نمونش استفاده بمب هسته ای در ژاپن یا همین جنگهای اخیر توی عراق و افغانستان در ضمن کسی که همچین ویروسی رو درست میکنه راه درمونشم بلده
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

حالا روش پیشگیریش چیه؟؟؟ بازم مرغ نخوریم؟؟؟

ولی خدا رو شکر با ایم مواد شیمیایی و بیو شیمیایی که به مرغ میزنن تا سریع رشد کنه دیگه ما رو در مقابل هر آنفولوانزایی مقاوم کرده...اگه با استروییئ و اینا ما نمیریم با این ریزه ویروسا چیزیمون نمیشه
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

big-man نوشته شده:حالا روش پیشگیریش چیه؟؟؟ بازم مرغ نخوریم؟؟؟

ولی خدا رو شکر با ایم مواد شیمیایی و بیو شیمیایی که به مرغ میزنن تا سریع رشد کنه دیگه ما رو در مقابل هر آنفولوانزایی مقاوم کرده...اگه با استروییئ و اینا ما نمیریم با این ریزه ویروسا چیزیمون نمیشه

دوست عزیز منظور من از انتشار یعنی سرایت انسان به انسان.
مطمئن باش اگر منتشر بشه همه مدارس رو تعطیل میکنند و البته خود مردم هر چی مرغ هست سر به نیست میکنند. راه های پیشگیری مانند سرماخوردگی هست. یعنی شستشوی دستها. استفاده از ماسک. استراحت در منزل. و در آخر خواهش از پزشکان محترم این قدر برای بیمارن دگزامتازون ننویسید.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

البته جهش و تکامل منحصر به ویروس ها و باکتری ها نمیشه.......و سلول های دفاعی و عملکرد دفاعی بدن ما انسان ها هم به صورت مرتب در حال تکامل جهش و مقاوم شدن هست مثل دشمنانشان..و این جنگ ادامه داره....

حقیقت اینجاست که بشر امروزی حاصل مرگ میلیاردها میلیارد انسان با سیستم های دفاعی ضعیف و ضعیف تر بوده تا به این حد تکامل و مقاومت امروزی رسیده.....اگر یک انسان از 1000 سال پیش به جهان امروزی آورده شود به احتمال زیادی با اولین بیماری ویروسی خواهد مرد!..........

نکته خطرناک اینجاست که بشر با اخلال مصنوعی در فرایندهای طبیعی تعادل این جنگ رو بهم زده...........و با ساخت آنتی بیوتیک های بسیار قوی برای مقابله با ویروسهای ضعیف و ساده مثل آنفولانزا باعث شده سیکل جهش وتکامل و مقاوم سازی که در این ویروس ها چند قرن طول بشکه در عرض چند دهه طی بشه

بخاطر همین هست که برای یک سرماخوردگی یا بیماری کوچک در سنین کودکی جوانی میانسالی و پیری.........درجه قدرت آنتی بیوتیک ها تفاوت می کنه........

همین الآن در بدن تک تک ما به طور متوسط 60000 سلول سرطانی زندگی می کنه که اگر تعادل بین آنها و سلول های سفید و دفاعی بهم بخوره و سیستم دفاعی بدن به هر دلیلی ضعیف بشه آن 60000 سلول فرصت رشد و انقلاب علیه نظام حاکم بر بدن را پیدا می کنن!

یکی از عواملی که سیستم دفاعی بدن رو ضعیف می کنه رسیدن به نامیدی محض از زندگی تحت تاثیر سالها استرش شدید دعواهای بی پایان ناراحتی غم و دل شکستگی زیاد اخبار همیشه بد و...هست
آخرین ويرايش توسط 1 on nasir irani, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

nasir irani نوشته شده:البته جهش و تکامل منحصر به ویروس ها و باکتری ها نمیشه.......و سلول های دفاعی و عملکرد دفاعی بدن ما انسان ها هم به صورت مرتب در حال تکامل جهش و مقاوم شدن هست مثل دشمنانشان..و این جنگ ادامه داره....

حقیقت اینجاست که بشر امروزی حاصل مرگ میلیاردها میلیارد انسان با سیستم های دفاعی ضعیف و ضعیف تر بوده تا به این حد تکامل و مقاومت امروزی رسیده.....اگر یک انسان از 1000 سال پیش به جهان امروزی آورده شود به احتمال زیادی با اولین بیماری ویروسی خواهد مرد!..........

نکته خطرناک اینجاست که بشر با اخلال مصنوعی در فرایندهای طبیعی تعادل این جنگ رو بهم زده...........و با ساخت آنتی بیوتیک های بسیار قوی برای مقابله با ویروسهای ضعیف و ساده مثل آنفولانزا باعث شده سیکل جهش وتکامل و مقاوم سازی که در این ویروس ها چند قرن طول بشکه در عرض چند دهه طی بشه

بخاطر همین هست که برای یک سرماخوردگی یا بیماری کوچک در سنین کودکی جوانی میانسالی و پیری.........درجه قدرت آنتی بیوتیک ها تفاوت می کنه........

بهتره حرف شما را اینطور بگیم. چون علم پزشکی پیشرفت کرده در نتیجه انسانهای ضعیف بیشتری زنده مانده اند و ژنتیک انسانها خرابتر شده و میشود. یعنی با بیماری که در گذشته پدران ما حتی اوخ هم نمیگفتند فرزندان ما خواهند مرد.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

saeid 7 نوشته شده:
big-man نوشته شده:

و در آخر خواهش از پزشکان محترم این قدر برای بیمارن دگزامتازون ننویسید.

علت این که کمتر پنسیلین می نویسند اینه که یک آنتی بیوتیک هست و بعد از مدتی اگر برای هر سرما خوردگی برای شما بنویسند بدن شما در مقابل آن آنتی بیوتیک مقاوم می شود و دیگر آن آنتی بیوتیک جواب نمی دهد و باید از قویترش استفاده بشه . دگزا هم ضد التهاب هست تا اونجایی که من می دونم و برای درد استخوانها و ... می نویسند که زیاد آن هم پوکی استخوان می آورد.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 177 بار
سپاس‌های دریافتی: 89 بار

پست توسط gh742 »

دود اسفند و مواد مشابه ویروسها را از بین میبرد تا میتوانید اسفند دود کنید
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

Present نوشته شده:
saeid 7 نوشته شده:
big-man نوشته شده:

و در آخر خواهش از پزشکان محترم این قدر برای بیمارن دگزامتازون ننویسید.

علت این که کمتر پنسیلین می نویسند اینه که یک آنتی بیوتیک هست و بعد از مدتی اگر برای هر سرما خوردگی برای شما بنویسند بدن شما در مقابل آن آنتی بیوتیک مقاوم می شود و دیگر آن آنتی بیوتیک جواب نمی دهد و باید از قویترش استفاده بشه . دگزا هم ضد التهاب هست تا اونجایی که من می دونم و برای درد استخوانها و ... می نویسند که زیاد آن هم پوکی استخوان می آورد.

پنی سیلین اثر قبلی خودش رو بخاطر مقاومت از دست داده دیگه زیاد استفاده نمیشه.
بله دگزامتازون یک ضد التهاب هست ولی متاسفانه در ایران از این دارو استفاده سو میشود و به هر بیمار سرماخوردگی تزریق میشود.بخاطر اثر موقتی که دارد درکمترین زمان ممکن احساس بیماری فرد از بین میرود. به همین خاطر پزشکان برای اینکه بگن ما کارمون خوبه خیلی زیاد تجویز میکنند. هیچ وقت چنینی دارویی رو برای سرماخوردگی استفاده نکنید. عوارضش خیلی زیاد هست.
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”