سلام
من هم موقع انتخاب رشته م استرس زیادی داشتم
به نظر من بهترین کار این هستش که جذب رشته مورد علاقه تون بشید حتی اگر براش بازار کار نباشه
به شخصه علاقه من فنی حرفه ای بود و رشته کامپیوتر که به صورت عملی با دانشجو کار میشد و من هم اصلا اهل کتاب نبودم اما به خاطر دوستانم که از پایه راهنمایی با انها همراه بودم و نمیخواستم اونهارو از دست بدم, به دبیرستان رفتم
اینچنین دلایلی ممکن هست سراغ هرکسی بیاد
با اینحال از نظر من انتخاب رشته مورد علاقه اولین و اخرین اولویت میتونه باشه
اینده ی من.....
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: اینده ی من.....
, سلام زیاد هم ضرر نکردی نیامدی رشته کامپیوتر . هر چند که به قول شما رشته های فنی در بحث کامپیوتر قوی تر هستند ولی دوستانی هم هستند که از طریق رشته ریاضی و فیزیک وارد رشته کامپیوتر شدند . معمولا بین این دو گونه افراد یکسری مشکلاتی پیش می آید . فنی ها از نظر عملی قوی تر هستند و ریاضی و فیزیک ها از نظر تئوری و در درس هایی که به محاسبات و ریاضی و ... نیاز داره . به شخصه دوستانی از دانشکده شهید باهنر شیراز رو سراغ دارم که کارشناسی هستند و پروژه های پایانی ارشد های دانشگاه شیراز رو انجام میدن و البته پول خوبی هم ازشون می گیرند ولی همه این کاره نیستند و این کارها ازشون بر نمیاد . علت این موضوع اینه که فنی ها از هنرستان شروع به برنامه نویسی کردند ولی ریاضی و فیزیک ها تازه از ترم دو و یا سه کارشناسی شروع می کنند و تا بیان بفهمند معنی برنامه نویسی چیه و ... ترم تمام و السلام . ولی فنی ها تو طول سال یاد گرفتند و البته تو درس هایی مانند ریاضی و ... ضعیف هستند که در درسهایی مانند معادلات ، ریاضی کاربردی و ... خیلی صدمه می بینند .
به هر حال رشته کامپیوتر در ایران روند مناسبی رو طی نمی کنه و همیشه یک جای کار می لنگه ( تا اینجای کار ) . حساب کار را بکنید که رشته کامپیوتر به این گستردگی تو ایران فقط 4 و یا 5 تا شاخه آن به صورت آکادمیک ارائه می شه . اینها معضلات رشته کامپیوتره و البته خیلی بیشتر هست .
به هر حال رشته کامپیوتر در ایران روند مناسبی رو طی نمی کنه و همیشه یک جای کار می لنگه ( تا اینجای کار ) . حساب کار را بکنید که رشته کامپیوتر به این گستردگی تو ایران فقط 4 و یا 5 تا شاخه آن به صورت آکادمیک ارائه می شه . اینها معضلات رشته کامپیوتره و البته خیلی بیشتر هست .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
Re: اینده ی من.....
سلام راستش
وقتی رفتم ریاضی خیلی ضرر کردم و نتونستم درسم رو تمام کنم در حقیقت من آی کیوم ضعیف نیست اما واقعا نمیتونستم دستم کتاب بگیرم من حتی شب امتحانی هم نبودم. تمام درس های مدرسه رو سر کلاس و تو مسیر مدرسه دوره میکردم. تا پایان دوره راهنمایی یا همین منوال معدلم 18 بود اما خوب میدونید که حسابانو هندسه و جبرو فیزیک و کلی درس دیگه شوخی بردار نیستند...
پروژه های کامپیوتری خوبی تحویل مدرسه داده بودم و همین باعث شده بود هرکس منو تو مدرسته, کوچه و خیابون میدید حرف از تغییر رشته و این مسائل میزد در اخر
ترم اول سوم دبیرستان تغییر رشته دادم اما خوب با یه وقفه کوچیک مشمول شدم و تمام...
البته ناراضی نیستم چرا که با کمک پدر و به صورت شریک یه تولیدی و پخش لباس کوچک زدیم
ولی خوب شاید اگر میرفتم فنی مسیر زندگیم به کلی عوض میشد و میتونستم سریع تر پیشرفت کنم
یه مدرک حداقل داشته باشم
اونموقع با مدرک فنی به راحتی وام میدادن و شاید هزارتا کار دیگه میتونستم بکنم اما الان درگیر کار هستم. خدمت هم نرفتم به خاطر فشردگی کار
با اینحال من ادمی نیستم که افسوس گذشته هارو بخورم
ولی خوب درس بزرگی شد. حداقل اینکه یاد گرفتم حداقل کاریو که شروع میکنم حتما تمامش کنم
تغییر رشته یکی از انتخاب های مهم زندگی ادمه ولی نه اونقدر که ازش یک غول بزرگ بسازه کافیه کمی علاقه داشته باشید بقیه ش راحته
وقتی رفتم ریاضی خیلی ضرر کردم و نتونستم درسم رو تمام کنم در حقیقت من آی کیوم ضعیف نیست اما واقعا نمیتونستم دستم کتاب بگیرم من حتی شب امتحانی هم نبودم. تمام درس های مدرسه رو سر کلاس و تو مسیر مدرسه دوره میکردم. تا پایان دوره راهنمایی یا همین منوال معدلم 18 بود اما خوب میدونید که حسابانو هندسه و جبرو فیزیک و کلی درس دیگه شوخی بردار نیستند...
پروژه های کامپیوتری خوبی تحویل مدرسه داده بودم و همین باعث شده بود هرکس منو تو مدرسته, کوچه و خیابون میدید حرف از تغییر رشته و این مسائل میزد در اخر
ترم اول سوم دبیرستان تغییر رشته دادم اما خوب با یه وقفه کوچیک مشمول شدم و تمام...
البته ناراضی نیستم چرا که با کمک پدر و به صورت شریک یه تولیدی و پخش لباس کوچک زدیم
ولی خوب شاید اگر میرفتم فنی مسیر زندگیم به کلی عوض میشد و میتونستم سریع تر پیشرفت کنم
یه مدرک حداقل داشته باشم
اونموقع با مدرک فنی به راحتی وام میدادن و شاید هزارتا کار دیگه میتونستم بکنم اما الان درگیر کار هستم. خدمت هم نرفتم به خاطر فشردگی کار
با اینحال من ادمی نیستم که افسوس گذشته هارو بخورم
ولی خوب درس بزرگی شد. حداقل اینکه یاد گرفتم حداقل کاریو که شروع میکنم حتما تمامش کنم
تغییر رشته یکی از انتخاب های مهم زندگی ادمه ولی نه اونقدر که ازش یک غول بزرگ بسازه کافیه کمی علاقه داشته باشید بقیه ش راحته