سلام به همگي دوستان عزيز اول از همه تولد حضرت علي(ع) رو خدمت همگي تبريك ميگم و همينطور روز مرد و پدر رو به همه مرداي سايت نه فقط اونايي كه اسم مرد بودن رو يدك ميكشن تبريك ميگم تبريك ويژه اي هم به اقا مهدي پسر داييم ميگم و بابت كمك هاي كه بهم كرده تشكر و قدر داني ميكنم ارزو موففيت بيشتري هم براش دارم
مي خواهم برگردم به روز هاي كودكي آن زمانها كه: پدر تنها قهرمان بود. عشق,تنها در آغوش مادر بود. بالاترين نقطه زمين,شانه هاي پدر بود. بدترين دشمنانم,خواهران و برادران خودم بودند. بدترين دردم,زانوهاي زخمي ام بودند. تنها چيزي كه ميشكست,اسباب بازي هايم بودند. و معناي خداخافظ, تا فردا بود....
Present نوشته شده:روز مرد ، همونی که همه در روزش براش جوراب و زیر پیراهن می خرن و از خریدن همینا هم خوشحال میشه مبارک !! ما مردا کم توقع هستیم کلا ، چه کنیم ؟!
ولادت آقا اميرالمومنين بر همه مبارك مخصوصا خودم و همه اقايان سايت، همچنين روز جشن ملي جوراب را هم به همه دوستاني كه ازشون چند برابر پول گرفتن تا براشون جوراب بخرند تبريك عرض مي نمايم. براي كادو به همه پدرايي كه بين ما نيستن هم پيشنهاد ميدم يه فاتحه قرايت كنيم
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی