سلام
من پسری 19 ساله هستم با قد 186
بازیکن تیم ملی بسکتبالم لذا از کوتاهی قدم در بسکتبال رنج میبرم چرا که تمام بازیکنان 200 متر به بالا هستن
اگر ممکن راهنماییم کنین چطور میتونم به 2متر برسم؟
ایا امکان تزریق هورمون هست؟
به کدام دکتر مراجعه کنم؟
توروخدا کمکم کنین
سرنوشت زندگیم به قدم بستگی داره
ممنون
افزایش قد
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: افزایش قد
19 سالگی یکم دیره البته ممکنه تا 21 سالگی هم رشد قد وجود داشته باشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
aminfattahi نوشته شده:سلام
من پسری 19 ساله هستم با قد 186
بازیکن تیم ملی بسکتبالم لذا از کوتاهی قدم در بسکتبال رنج میبرم چرا که تمام بازیکنان 200 متر به بالا هستن
اگر ممکن راهنماییم کنین چطور میتونم به 2متر برسم؟
ایا امکان تزریق هورمون هست؟
به کدام دکتر مراجعه کنم؟
توروخدا کمکم کنین
سرنوشت زندگیم به قدم بستگی داره
ممنون
سلام
یکی از پسرهای فامیل ماهم دنبال بلند کردن قد خودش بود با این تفاوت که اون 23 سالش بود و قدش تقریبا 160
پزشکش براش سوماتروپین و مکمل های خاص و ورزش های خاص تجویز کرده بود که فک کنم در طول یکسال چیزی حدود 5 سانتی متر افزایش قد پیدا کرد به نحوی که اون به قدکوتاهی معروف بود تو جمع ولی بعد از این قدش به صورت محسوس بلندتر شده بود
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
معمولا سوماتروپین و ارتوپدی تجویز میشه....ولی خیلی هزینه برداره...یک سری کاملش حدود 10 میلیون هزینه داره

- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 245 بار
- سپاسهای دریافتی: 588 بار
شما اول باید ببینی صفحه رشدت باز هست یا خیر ( البته با توجه به سنت احتمال باز بودن هست )
درصورتی که باز بود سوماتروپین (هورمون رشد) تاثیر خوبی خواهد داشت که البته استفاده از اون باید زیر نظر نظر پزشک غدد باشه
یه روش دیگه هم جراحی الیزاروف هست که رو استخون پا انجام میشه البته چن ماه از زندگی میافتی و عوارض زیادی هم داره
روش های دیگه و قرص و و مکمل ها همش دروغه
الته هورمون رشد هم فکر نمیکنم بیشتر از 5 سانت بتونه قدتو افزایش بده اما به هر حال بسکتبالیست باید مینیمم 190 باشه
موفق باشی
درصورتی که باز بود سوماتروپین (هورمون رشد) تاثیر خوبی خواهد داشت که البته استفاده از اون باید زیر نظر نظر پزشک غدد باشه
یه روش دیگه هم جراحی الیزاروف هست که رو استخون پا انجام میشه البته چن ماه از زندگی میافتی و عوارض زیادی هم داره
روش های دیگه و قرص و و مکمل ها همش دروغه
الته هورمون رشد هم فکر نمیکنم بیشتر از 5 سانت بتونه قدتو افزایش بده اما به هر حال بسکتبالیست باید مینیمم 190 باشه
موفق باشی
ما یه مشت سربازیم جون به کف