سلام به همگی
راستش من SAMSUNG GT-B7320 دارم و ویندوزش 6.5 هست.می خوام یه رام خوب روش نصب کنم یه بسته نرم افزاری پاکت پی سی هم گرفتم که توش انواع رام برای گوشی های مختلف هست ولی نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم . یه جورایی هم میترسم که این ویندوزش هم مشکل دار بشه اونم نتونم نصب کنم یه سوال دیگه: رام جدیدی که نصب کنم برنامه های جدیدتری داره ؟ فرقش چیه؟؟
اگر هم سایتی میشناسید که رام گوشی منو داره لطفا معرفی کنید..خیلی ممنون میشم اگه یکی راهنماییم کنه..
رام برای ویندوز 6.5
مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: رام برای ویندوز 6.5
,
آخرين نسخهي ارائه شده براي ويندوز موبايل 6.5 هست و قابل ارتقا به نسخهي بالاتر يعني ويندوز فون 7 نيست. فقط براي بسياري از اين گوشيهاي آندرويد پورت شده که در صورتي که اون رو نصب کنيد بسيار بهتر خواهد بود. البته براي اين مدل خاص من اندرويد پورت شدهاي نديدم. شايد بگرديد خودتون پيدا کنيد. در صورتي که اندرويد براي اين گوشي وجود نداشت، پيشنهاد نميکنم رام ديگري روي اون نصب کنيد
آخرين نسخهي ارائه شده براي ويندوز موبايل 6.5 هست و قابل ارتقا به نسخهي بالاتر يعني ويندوز فون 7 نيست. فقط براي بسياري از اين گوشيهاي آندرويد پورت شده که در صورتي که اون رو نصب کنيد بسيار بهتر خواهد بود. البته براي اين مدل خاص من اندرويد پورت شدهاي نديدم. شايد بگرديد خودتون پيدا کنيد. در صورتي که اندرويد براي اين گوشي وجود نداشت، پيشنهاد نميکنم رام ديگري روي اون نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد