قالب جديد انجمن رونمايي شد

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

Re: قالب جديد انجمن رونمايي شد

پست توسط Cloor Master »

سلام
من فکر میکردم ک اواتار اعضا به خاطر نسخه ازمایشی معلوم نیست ولی در این عکس به نظر میاد من چنین مشکلی دارم
[External Link Removed for Guests]

نسخه مرورگرم من کروم [FONT=Segoe UI, Tahoma, sans-serif]Version 37.0.2041.4 dev-m  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
لطفا دقيق‌تر بفرماييد چه مشكلي داريد، در تصويري كه فرستاديد مشكلي وجود نداره و آواتار هم نمايش داده ميشه :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

Mahdi1944, با سلام
مثل اینکه مشل از مرورگر دوست عزیزمون
  , هست که اواتار کابران رو نمایش نمی ده
دوست عزیزمون فرمودند که وفتی اون عکس که اقا هانی قرار داده بودند اواتار توش مشخص بود در حالی که ایشون اواتار رو نمی بینند

, دوست عزیز شما از یه مرورگر دیگه استفاده کنید و ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟!!!
چون هیچ کدوم از کاربر ها تا حالا چنین مشکلی رو نداشتند

گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام
مشکل از من هست چون الان با اخرین نسخه مرورگر IE ورزن 11.0.9 اومدم بازم اواتار کاربرها معلوم نیست
فکر میکنم مشگل از user من است
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه تصويري که داديد ف_ * ل*_ ت ر هست
اما در مجموع چيزي به نام مشکل اکانت نداريم و قطعا مربوط به مرورگر، سيستم عامل و يا اينترنت شما هست. اين موارد رو تغيير و مجددا تست کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#ffff00]مهدی مهدوی فقط یه پیشنهاد. به نظرم یکم ساید بار سمت چپ کوچیک تر باشه بهتره..به نظر یکم پهن باشه. مهدی  

منم با آقای مهدوی عزیز موافقم خیلی ساید بار سمت راستی پهنه، به جای اینکه موضوعات و بخشهای انجمن باید پهن و عریض باشه!!!

اصلا" اون ساید بار رو بهتره اون بالا سمت چپ لوگوی سایت اون گوشه قرار داد اونم خیلی کوچکتر از اندازه فعلی!!!!! 

[HIGHLIGHT=#ffff00]ظاهر سایت خیلی شبیه به نسخه موبایل شده، حس محدودیت رو به آدم القا میکنه!!!!!! تصویر انگار نسخه آندروید ویا ویندوز فونه تصویر 

مثه مشکل منوی استارته توی ویندوز 8 تازه ویندوز8.1 رو هم نصب کردم، اما بازم همون منوی استارت بدترکیب 8 وجود داره این رو گذاشتن به حساب بازگشت منوی استارت(واقعا" متاسفم) حیف ویندوز سون که به 8.1 ارتقا داده بشه 

بعد یه مطلب دیگه اینکه چرا وقتی دکمه پسند(تشکر) رو میزنی صفحه ریلود میشه!!!!؟( تو نسخه قدیمی سنترال اینطوری نبود، اصلا" لودینگ به صورت نامحسوس انجام میشد)

اگه میشه از رنگهای سرد هم استفاده کنید( آبی و فیروزه ای)

من تازه اولین باره، ظاهر جدید سایت رو دیدم (نیم ساعتی بیشتر نیست) برای همین خیلی نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم.
روی هم رفته خوبه تصویر
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

Mahdi1944 قالب جديد بر پايه‌ي آخرين تكنولوژي‌ها روز طراحي قالب ساخته شده و به صورت ريسپانسيو سايز صفحه رو شناسايي و بر اساس اون، اجزاي سايت رو نظم ميده. براي مثال روي تبلت و موبايل و ... هم به همين شكل تغيير وضعيت ميده. معيار اون هم عرض صفحه هستMahdi1944

[HIGHLIGHT=#ffff00]من از صفحه نمایش استاندارد 4:3 استفاده میکنم، تا به حال با تنظیمات نمایش هیچ سایتی مشکل نداشتم!!! اما نمیدونم چرا سنترال تنظیمات صفحه نمایش من رو تشخیص نمیده
اصلا" نیازی به این تکنولوژی نیست!!! (نتیجه عکس میده) باید برای کاربرایی که از طریق موبایل و تبلت میان انجمن نسخه آندرویدی رو ارائه کرد(مثه نسخه آندرویدی جامعه مجازی)

ظاهر سایت برای منی که با سیستم میام انجمن، خیلی ساده و کسل کنندست!!!
وقتی با سیتم میای سنترال اونم با نمایشگر به مراتب بزرگتر از موبایل باید جزئیات بیشتری رو مشاهده کنی، طراحی قبلی سنترال جزئیات رو خیلی بیشتر از طراحی کنونی نشون میداد!!!
نمیشد همون نسخه قبلی رو با ظاهر جدید ادغام کرد!!!!؟ تصویر

(البته شرمنده، میدونم خیلی برای طراحیش زحمت کشیدید تصویر)
میدونم قصد داشتید ظاهری رو طراحی کنید که برای همه کاربرایی که (با هر نوع کنسولی )میان سنترال جوابگو باشه، یه جورایی شبیه به طراحی مایکروسافت ویندوز توسط مدیران این شرکت که از ویندوز8 به بعد خواستن این ویندوز برای همه کنسولها و گجت ها جوابگو باشه( اما تفکیک نسخه ها بهتر جواب میده{برای موبایل، نسخه موبایل، برای کامپیوتر و لپ تاپ نسخه خودش} هنوز خیلی جا برای تغییر داره...)

به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

serat&mersad, ژ
ضمن تشکر از شما :razz:
البته تقريبا متوجه نشدم چي نوشتيد کلا، اما چيزهايي که فهميدم اينه که صفحه نمايش شما احتمالا سايزي زير 1024X768 داره و صفحه براي شما متناسب با سايز صفحه نمايش داده ميشه، اگر تصويري از اون صفحه ارسال کنيد قطعا بهتر ميشه موضوع رو بررسي کرد، اما اين قالب مطلقا امکاني کمتر از نسخه‌ي قبلي روي PC نداره، مگر اينکه رزولوشن صفحه خيلي خيلي پايين باشه که در اين صورت همونطور که توصيف کرديد برخي امکانات رو حذف و صفحه‌ي موبايل رو نشون ميده که خوب تعداد افرادي که از سايز 1024X768 استفاده ميکنند بسيار بسيار ناچيز هست (طبق آمار سايت، زير 1% کاربران غير موبايلي چنين سايز صفحه‌اي دارند و احتمالا هم به اين دليل هست که کارت گرافيک نصب نيست)

اما اگر مشکل شما حل نشد، خيلي راحت از لينک زير، قالب قبلي رو ميتونيد انتخاب کنيد
ucp.php?i=169

در مورد ريلود شدن صفحه زمان زدن کليد سپاس هم حق با شما هست و اين تقريبا تنها مشکل باقي مونده در اين قالب هست که در حال کار بر روي سيستم سپاس جديد کاملا ajax هستيم که در صورتي که به نتيجه برسه روي انجمن اضافه خواهد شد. مشکلي که فعلا وجود داره اينه که اضافه شدن اين سيستم نياز به ريست شدن سپاس‌هاي فعلي هست که سعي بر اين هست که اين اتفاق نيافته، اما اگر الزامي به انجام اين کار باشه هم قطعا اطلاع رساني شده و درجات کاربري تا اين لحظه اعمال خواهد شد

موفق باشيد :razz:

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

آخرين وضعيت: مشکل کليد سپاس و لود مجدد زمان کليک حل شد تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

Mahdi1944
ممنون!
من کاملا" شفاف عرض کردم،شاید مشکل اینه که شما با دقت متن رو نخوندین!!!

و در مورد اون ساید بار و نوار سمت چپی( عکس زیر رو قرار دادم)

صفحه نمایش من دقیقا" روی قدرت تفکیک(ریزولوشن) 768*1024 قرار داره با رفرش ریت85 هرتز(مکس سایزش روی 1024*1280) هست!
کارت گرافیکمم نصبه توی دیوایس منیجر چک کردم(ویندوزم هم سونه،تازه 24 ساعت نمیشه،ویندوز رو عوض کردم)
اکثر کاربرایی که از نمایشگر هایcrt استفاده میکنند روی همین قدرت تفکیک قرار میدن(768*1024) این سایز یه سایز استاندارده پس مشکل از نمایشگر من نیست!

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

serat&mersad,
ممنونم :razz:
سايد بار بر اساس سايز صفحه، سايزش رو تنظيم ميکنه و اگر کوچکتر بشه، لينکها‌ي اون دو خطي ميشه، دارم سعي ميکنم به نوعي امکان بستن کامل سايد بار رو فراهم کنم. در اين صورت زماني که کاربران نيازي به لينکهاي اون ندارند، به راحتي امکان بستن اون رو دارند
اما در مورد اينکه نوشتيد شبيه موبايل شده و اينها منظورتون رو متوجه نشدم و يا اينکه دقيقا چه چيزهايي در اين سايز قابل نمايش نيست؟

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
ضمن عرض تشکرو خسته نباشید خدمت آقامهد ی عزیز
تونسخه قدیمی شماوقتی میرفتی مثلاپست جدید ازاونجا مستقیم میرفتی به قسمتهایی مثل پست شما یا خوانده نشده ولی تونسخه جدید دوباره باید بری صفحه اول واین به نظرم خوب نیست بعد یه پیشنهاد داشتم نمیشه قابلیتی به قالب جدید اضافه بشه که هرفرد بتونه چند بخش مورد علاقه اش را انتخاب کنه وفقط مطالب جدید یاسایر مباحث همون بخش براش نشان داده بشه مثلا من به مباحث نظامی و هوایی علاقه دارم وپیگیری میکنم چندان علاقه ای به بخش هایی مثل موبایل کامپیوتر ندارم اگه گزینه ای باشه که بشه من بتونم مستقیم فقط به همون مطالب بخش های مورد علاقم وپست های جدید ارسال شذه درهمون مباحث دسترسی داشته باشم عالیه البته شاید قبلا یاحالاچنین امکانی بوده ومن اطلاع نداشتم اگه بوده وهست ممنون میشم راهنماییم کنید
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”