مثلث برمودا واقعيتي مجهول !

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: مثلث برمودا واقعيتي مجهول !

پست توسط Mohammad.Jafar »

[QUOTE]سلام
پيشنهاد ميكنم صحبت هاي آقاي رائفي پور را در مورد يهود گوش كنيد . ( من چند وقت پيش گوش كردم دقيقآ به ياد نميارم ولي گزيده اش در ذيل هست )
اسرائيل در مدار 33 در جه زمين هست ( اين اطلاعات را خيلي وقت پيش گوش كردم الان دقيق حضور ذهن ندارم )
آفريقاي جنوبي در مدار 66 درجه هست جنوبي يا شمالي نميدونم ( همون كشوري كه جام جهاني برگزار شد (( در همون طمانها اسرائيل به لبنان حمله كرد )) ) .
مثلث برمودا در مدار 66 ( فكر كنم ) هست و از طرفي همه اين جنگولك بازهاي يهود براي اين هست كه اونجا براشون مقدسه مثل اسرائيل ( چون اونا نماد گرا هستن )
در مورد اين مكان هم هر از چند گاهي يه خبر ارسال مي كنند تا مردم فكر كنند يه جاي مرموزه [/quote]
مدار 66 درجه که در هیچ صحبتی مطرح نبوده حتی در حرفهای اون آقا و اصلا مدار 66 درجه و 33 دقیقه مدار قطبی هست !
حمله اسرائیل به لبنان سال 2006 بود موقع جام جهانی در آلمان
آفریقای جنوبی سال 2010 میزبان جام جهانی بود چه ربطی داشتند به هم؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام ؛

Mohammad 1985 جان ؛
بنده همه اتفاقهایی که در مثلث برمودا افتاده را رد نکرده ام . تاپیک دیگری هم در رابطه با همین موضوع قبلا در انجمن بود و من چیزهایی که می دانستم را در آنجا نوشته بودم . در اینکه اتفاقهای غیر عادی در مثلث برمودا رخ داده شکی نیست . ولی حقیقت اینه که شایعات در این مورد بیش از واقعیته و هر کسی از این آب گل آلود ماهی می گیره . قبلا هم نوشته بودم که انگلیسیها برای تصاحب جزیره ای در آن ناحیه شروع به بزرگنمایی ماجرا کردند و... (گذشته از اینکه خود انگلیسیها خرافاتی هستند) .
همچنین برای نمونه میتونید «ماجرای زن نارنجی پوش» از کتاب «نجات یافتگان مثلث برمودا» نوشته: تامس جفری ، ترجمه: سیروس گنجوی چاپ 1375 را مطالعه کنید که چطور عقل مردم را به بازیچه گرفتند . همانطور که در مورد بشقاب پرنده ها دیگه خواجه حافظ شیرازی هم فهمیده که چیزی جز ابزارهای جاسوسی کشورهای پیشرفته نیستن و نبودن .

یکی از بستگان ما در رژیم سابق به عنوان افسر نیروی دریایی خدمت می کرد . گفته بود که برای آموزشمان ، ما را به مثلث برمودا می بردن و اعتراف می کرد که شرایط خیلی متفاوته و موجهایی بسیار بلند و وحشی داره .
وجود حبابهای گاز در آب آن منطقه و میدان الکترومغناطیسی هم که خیلی وقته ثابت شدن و هر اتفاقی که اونجا می افته دلیل علمی داره .
در زمانهای قدیم هم مردم با دیدن شفقهای قطبی بسیار شگفت زده می شدن و ماجراهای عجیب و غریبی برایش در می آوردن .

آن چیزی که من مضحک نامیدم ادعا در مورد اون ماجرای سفر به 40 سال آینده و نقش موجودات فضایی در این قضیه و یافته شدن جسد هیولا و از این دست چیزها بود .
جالب اینجاست که در متن آمده :«خود نیروی دریایی آمریکا که مسئول این پروژه بود همچنان آن را انکار می کند»
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .

ضمنا علت گم شدن هواپیماهای کوچک و موتور پیستونی و پیدا شدنشان در چند صد مایل آنطرف تر هم مشخصه . اگر مستندهایی که درباره مثلث برمودا پخش شده را دیده باشید ، از کار افتادن سیستمهای جهت یابی و سردرگمی خلبان و در نتیجه بیراهه رفتن یکی از آن دلایله .

hdnsoft عزیز ؛
پیری زودرس یک بیماریه که حتما علت خاص خودش را داره و ربطی به این ماجراها نداره . همه چیز را با هم قاطی نکنید .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار

Re:

پست توسط janker »

[quote="MiimA"]:-O عجيبه شما ها در ايران هستيد و نمي دانيد واقعيت برمودا چيست؟

مسئله مثلث برمودا و 4 نقطه ديگر در جهان از جمله كوه تفتان خود ايران در سال 1378 توسط 3 دانشمند ايراني كاملاً حل شد و ديگر در محافل علمي مورد بررسي و پيگيري قرار نگرفت.

شايد شما هم شنيده باشيد كه مثلاً‌ يه بنده خدايي با قايق از روي اين مثلث به سلامت عبور كرد و ...

بزاريد ساده بگم، اگر از شيراز به كرمان و اون طرف ها پروازي داشته باشيد متوجه خواهيد شد كه در نزديكي كوه تفتان جاي آنكه هواپيما ارتفاع خود را زياد كند، برعكس به سطح زمين نزديك تر مي شود و به شكل كاملاً‌ محسوسي به پايين كشيده مي شود.

دانشمندان ايراني پس از بررسي اين سيستم مشكل را يافتند. وجود گازها در اين محدوده موجب ايجاد شدن مشكل براي موتور هواپيما مي شود. چرا كه تراكم گاز ها بسيار پايين است و از لحاظ علمي شرايط كار براي موتور نامساعد است.

پس از كشف اين مسئله، به بررسي مثلث برمودا پرداختند و متوجه شدند كه تا كنون تنها وسايل موتوري كه از آنجا عبور داشته اند به مشكل برخورد كرده اند علت هم ايجاد اشكال در موتور.

اينجا مشخص شد كه چگونه در سال 2000 يك فرد اسكاتلندي با قايق بادي از مثلث به راحتي عبور كرده بود، اكنون هم بدون وجود هيچ خطري مي توان از روي آن عبور كرد. البته با وسايل غير موتوري. البته دستگاها هي داراي موتور الكتريكي هم اين امكان را دارند.
:grin: :grin: :grin:
بازم به مخ ما ايراني ها[/quote]

اون شخصی که با قایق از مثلث عبور کرده مستندی در موردش ساخته شده؟؟؟
اسم اون شخص چیه؟؟؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار

پست توسط janker »

[quote="MOHAMMAD JAFAR"][QUOTE]سلام
پيشنهاد ميكنم صحبت هاي آقاي رائفي پور را در مورد يهود گوش كنيد . ( من چند وقت پيش گوش كردم دقيقآ به ياد نميارم ولي گزيده اش در ذيل هست )
اسرائيل در مدار 33 در جه زمين هست ( اين اطلاعات را خيلي وقت پيش گوش كردم الان دقيق حضور ذهن ندارم )
آفريقاي جنوبي در مدار 66 درجه هست جنوبي يا شمالي نميدونم ( همون كشوري كه جام جهاني برگزار شد (( در همون طمانها اسرائيل به لبنان حمله كرد )) ) .
مثلث برمودا در مدار 66 ( فكر كنم ) هست و از طرفي همه اين جنگولك بازهاي يهود براي اين هست كه اونجا براشون مقدسه مثل اسرائيل ( چون اونا نماد گرا هستن )
در مورد اين مكان هم هر از چند گاهي يه خبر ارسال مي كنند تا مردم فكر كنند يه جاي مرموزه [/quote]
مدار 66 درجه که در هیچ صحبتی مطرح نبوده حتی در حرفهای اون آقا و اصلا مدار 66 درجه و 33 دقیقه مدار قطبی هست !
حمله اسرائیل به لبنان سال 2006 بود موقع جام جهانی در آلمان
آفریقای جنوبی سال 2010 میزبان جام جهانی بود چه ربطی داشتند به هم؟[/quote]
اگه من امریکا زندگی میکردم تا حالا فهمیده بودم تو این مثلث چه خبره
هر وقت میخون از مثلث صحبت کنن میرن از زمان تیر کمون داستان تعریف میکنن
یه معتادی گاوی گوسفندی بفرستن تو مثلث ببینن چی میشه خو
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.
ببخشید اگه بیهوده تاپیک رو بالا میارم.
مثلث برمودا بیش از 60000 نفر جمعیت داره.نظرتون در مورد این چیه؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط a.m 76 »

واقعا این قضیه ساخته دست فراماسون هاست؟!!!!!!!
چندتا کتابی که من دراین زمینه خوندم؛نویسنده های بزرگی داشتن!فکرنمیکردم ممکنه دروغ باشه!!!
New Member
محل اقامت: ستارخان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار
تماس:

پست توسط yas@@@ »

مثلث برمودا یکی از عجایب هفتگانه جهان هست که قابل کشف نخواهد بود
مرسی از مقال خوبتون
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”