سلام دوستان سنترالی گلم من یه تبلت دارم با مشخصات زیر: Galaxy tab 3 SM-T211 نسخه آندروید 4.1.2
[External Link Removed for Guests]
میخواستم بدونم تبلت من از کابلotgپشتیبانی میکنه یا نه!!؟ واینکه برای استفاده کردن از کابل مذکور نیازی به نصب نرم افزار خاصی هست!!؟ نمیخوام تبلتم رو روت کنم پس دنبال یه راه بهتر و راحت تر هستم!!!
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
serat&mersad, سلام داداش مرصاد شما یه کابل otg بگیر و تست کن اگه نشد برای اینکه بتونی این قابلیت رو فعال کنی باید حتما گوشیت رو روت کنی و راهی غیر این من ندیدم ....
ممنون از پاسخت سید جان کابل otg رو 10 روزی میشه خریدم چون جواب نداد اومدم اینجا پست گذاشتم بازم فکر کن شاید راه بهتری وجود داشته باشه ، من تو نت خوندم باید نرم افزارشو نصب کنم،البته هنوز امتحان نکردم!!!
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
serat&mersad, خوب به نظر ميرسه اين تبلت در رام رسمي فعلي كه براش ارائه شده اين امكان وجود نداره، اما ظاهرا كاستوم كرنلهايي براي اون ارائه شده و بحثهايي هم شده كه در آپديت بعدي اين امكان اضافه بشه، با اين تفاسير بدون روت كه مطلقا اين امكان رو نخواهيد داشت، حتي با روت و برنامههايي مثل USB OTG Helper هم احتمالا بدون كاستوم كرنل اين امكان رو نخواهيد داشت. ضمنا به طور كلي براي تمام دستگاههاي اندرويدي، اگر به صورت پيشفرض اين امكان فعال نباشه و نياز به برنامهاي براي اين كار باشه، تحت هر شرايطي فقط با روت كردن و نصب پكيج BusyBox و برنامهي Mounter سازگار با اون گوشي (مثلا USB OTG helper) اين امكان به وجود خواهد اومد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد