کم محلی به دختر مورد علاقه؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت و روان به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کم محلی به دختر مورد علاقه؟

پست توسط alir_m »

سلام
دو سال پیش به دختری که سالها علاقه داشتم ابراز علاقه کردم. چون تو دو کشور متفاوت زندگی می کنیم رابطمون از طریق چت بوده و اخریا هم تلفن بوده. تا یک سال نیم اول میگفت که قصد ازدواج نداره (چون تجربه طلاق داره) ولی رابطمون کماکان ادامه داشت.اما از حدود 7-8 ماه پیش ناگهان رابطش را خیلی کم کرد. حدود 4 ماه پیش گفتم که دارم برای اینده برنامه ریزی می کنم برای ازدواجمون و ظاهرا همه چیز خوب بود. اما یک ماه پیش ناگهان همه چیز را بهم زد و گفت از من خوشش نمی اد. الان نمی دونم باید چی کار کنم. کم محلی؟ عشق ورزیدن؟ رها کردن اگه خودش برگرده؟ ممنون اگر کسی راهنمائی کنه...
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

Re: کم محلی به دختر مورد علاقه؟

پست توسط chad »

کم محلی بعضی وقتها جواب داده ولی قطعی نیست بعضی اوقات برعکس جواب میده.با یه مشاور صحبت کنی بهتره.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, با سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید
---------------------------------------------------------------------------
در مورد سوالتون به نظرم اساس و بنیاد رابطتون اشتباهه (البته خیلی معذرت می خوام که خیلی رک گفتم) اما در هر صورت به نظرم شما می تونید به سایت [External Link Removed for Guests] برید و سوالتون و مطرح کنید و مطمئن باشید که به جوابتون میرسید ، این سایت مربوط به پرسش و پاسخ های دینی و اجتماعی و ..... می شه که توی اون بعد از پرسیدن سوال به کارشناسان مجرب ارجاع داده میشید تا به جواب و راهکار سوالتون برسید (در ضمن رایگانه) خیلی هم فوق العاذه هست و سیستم چت با یک کارشناس (در صورت انلاین بودن کارشناس مورد نظر) هم وجود داره که می تونید بصورت زنده باهاش ازتباط برقرار کنید و به جوابتون برسید .....
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8768 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام

با احترام به اون شخص , شاید شما رو فقط برای سرگرمی میخواسته و حالا یکی بهتر پیدا کرده و دیگه ازتون خسته شده و حوصله ی شما رو نداره چون براش عادی شدین یعنی از نوعی هست که پابند یک نفر نمیشه
اگر حرف بنده درست باشه ازش دوری کنین و وقتتون رو باهاش تلف نکنین چون اهل ازدواج نیست . اهل خوشگذرونیه . درست مثل مردهای خوش گذرون که به یکی قانع نمیشن
این افراد همه جا هستند حتی در مقدس ترین شهرهای جهان

یکی از ملتهای دنیا یه مَثَل دارند که میگه:
با کسی ازدواج کن که دوستت داره , نه کسی که دوستش داری
این مثل اهمیتِ دوست داشتن طرفِ مقابل رو نشون بوده .
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

اومدم جواب بدم دیدم تمام حرفامو محمد آسمانی عزیز گفته.
متاسفانه شما سرگرمی بودید برای این فرد .
برید یه شخص مناسبو پیدا کنید !!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: شـــمـــالـــگـان
سپاس‌های ارسالی: 1821 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط demorgan »

گویا این جستار راکد شده است و با اینکه مدت زمان زیادی از آن نمیگذرد ولی بهترست مباحثی مهم در این زمینه ارائه شوند که این مسئله ، مشکل خیل عظیمی از جوانان است .

در پاسخ به alir_m

ایشان باید بدانند که روابط مجازی برای اعمال عاطفی یک روش اشتباهی است که قریب به اتفاق دوستان و جوانان ، امروزه آنرا پیاده سازی میکنند و این بیانگر ضعف آنها در ارتباط مستقیم با یک زن و رهبری ارتباط و پیاده سازی تکنیک های خاص در مواجهه با زنان و دختران مورد علاقه شان در صحنه اجتماعی است .
یک آن در پشت صفحه مانیتور همه با خیالی آسوده نقش یک سوپر من را میتوانند بازی کنند که شما در این مهم نیز شکست خورده اید . تنها پسران و مردانیکه در عرصه های اجتماعی به دلایل فهم اشتباه و نا آشنا از سیستم های جنسی ، شکست میخورند و یا خود را از پیش شکست خورده میدانند به دوست یابی مجازی روی می آورند و این اوج حقارت و شکست برای یک مرد است .

در پاسخ به جناب chad

جناب alir_m خود در تست قهر و کم توجهی جنس مخالف شکست خورده اند و امیدی به برگشت معشوقه مجازیشان نیست . البته ایشان توضیحات بیشتری نداده اند ولی گویا به اشتباه سایر مردان ایدئولوژی زده و نااگاه از مباحث جنسیتی در ساده ترین ان-تست دختران مردود شده اند.

جناب mojtaba13721372

متاسفانه تمامی سایت های از این دست که معرفی کرده اید ، ناآشنا با تست ها و قواعد بازی هستند و دامنه پاسخ های این معادلات عاطفی-جنسی را با حد و مرز های اخلاقی و عرف ایدئولوژیک و فرهنگ های تزریقی سیاسی محدود میکنند . از طرفی چون مباحث روانشناسی ، جامعه شناسی جنسیتی و س*سولوژی و مباحثی از این دست بصورت بسته آن هم بشدت محدود ( شما بخوانید هیچ ) آنهم بشدت دین محوری شده در کشور ما مطرح میشوند شما امیدی به موفقیت نداشته باشید .

جناب MOHAMMAD_ASEMOONI

چه ماز سردرگم و کلاف های بیشمار اخلاقی من و شما به ما اجازه دهند که این مسائل را از زاویه درستش بررسی کنیم یا خیر ، حداکثر عمر توام با لذت و هیجان جنسی و عاطفی برای یک زن و مرد بنا بر آزمایشات 4 سال است . حال که قریب به اتفاق مردان اطراف من و شما در ماه اول ازدواج ، نقش یک شخصیت فتح شده و مفلوک یک عاشق رمانتیک را بازی میکنند شما مطمئن باشید عمر این ازدواج ها با فروکش کردن لذت های جنسی خصوصاً برای زنان در مقابله با این مردان کمتر نیز میشود .بنگرید که بیشترین آمار های طلاق را از سوی زنان میبینیم. افراد خردمندی این مباحث را تحلیل کرده اند و شما به آمار دولت های ایدئولوژی محور و همچنین آمار های زنان فمنیست مبنی بر ندادن نفقه ، بخاطر بچه ، خشونت و این آمار ها و برداشت های انحرافی توجه نکنید .
ازدواج و نهاد خانواده در جوامع سنتی و شبه مدرن نقش یک ابزار سیاسی برای کنترل و تعدیل انرژی نیروهای رادیکال را دارد . البته در جوامع مدرنیته رقابت جنسی آزاد بدلیل قرار دادن زنان در مواضع بالاتر خود رهیافت متفاوتی برای کنترل این نیروها میطلبد که رسانه ها و کمپانی های فعال در حوزه مدیا همچون هالیوود این نقش مهم را برای دولت های غربی ایفا میکنند .

* اگر مدیریت سایت و شورای نظارت مخالفتی با ایجاد تاپیکی در رابطه با مباحثی از این دست نداشته باشند -که خواهند داشت- امکانش خواهد بود تجربیات ، تکنیک ها و منابع علمی و دانش خود در این زمینه را برای موفقیت دوستان مطرح کنند که متاسفانه میبینیم روش های اشتباهی که در ارتباط های با جنس مخالف رعایت نمیشود عامل بسیاری از اختلافات است . رفتار های مفعولانه یک مرد ، عبارات و حرکات اشتباه جا افتاده تقدیم گل و از این موضوعاتی که هیچ پایه و بنیه علمی ندارند سبب شده است که ما شاهد این وضعیت باشیم و مردان و پسران نیز به دروغ و شاید هم خودفریبی نا آگاهانه سربازی ، کار و سرمایه را سد میبینند . نه اینکه این موارد مهم نباشد ولی سهم بیشتر مربوط به جای دیگریست .
هیچ هیچ هیچ ...
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي و روان پزشكي”