IrIsT ممنون دوست من،آهنگ سیاوش و معین رو نتونستم دانلود کنم،البته از یه جای دیگه دانلود کردم! مدام خطای 404 رو نشون میده،البته من با سیستم نمیام سنترال و باtapatalk میام! شما لینک هایی رو که گفتم بررسی کنید اگه سالم بود نظرات منوپاک کن!!! متشکرم:)
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
serat&mersad نوشته شده:IrIsT ممنون دوست من،آهنگ سیاوش و معین رو نتونستم دانلود کنم،البته از یه جای دیگه دانلود کردم! مدام خطای 404 رو نشون میده،البته من با سیستم نمیام سنترال و باtapatalk میام! شما لینک هایی رو که گفتم بررسی کنید اگه سالم بود نظرات منوپاک کن!!! متشکرم:)
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
سلام داداشم ممنونم از گزارشت.خوشحال میشم اگه خرابی بود گزارش بدی اما این لینک ها هیچ مشکلی نداشتند. من با کامپیوتر هستم و راحت تونستم دانلود کنم. هیچ مشکلی نداره
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] ) [External Link Removed for Guests]