برنامه درخواستي سوني اريكسون را فقط اينجا اعلام كنيد
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
برنامه درخواستي سوني اريكسون را فقط اينجا اعلام كنيد
برنامه درخواستي سوني اريكسون رو فقط اينجا اعلام كنيد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mrpmmm,
اين گوشي جاوا هست و برنامهاي براي اين کار براش نيست
اين گوشي جاوا هست و برنامهاي براي اين کار براش نيست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
mrpmmm, ببين عزيز توي بازار ما چند نوع k700 هست كه بعضياش فارسي دارن و بعضي ها هم ندارن و همون طور كه مهدي جان اشاره كردن بعضي از اين گوشي ها چون براي كشور هاي ديگه ساخته ميشن طبيعتا زبان فارسي ندارن ولي اونايي كه براي خواور ميانه به خصوص به ايران وارد ميشن اكثرا فارسي هم دارن
من خودم تا حالا 2 تا k700 براي دوستام گرفتم يكيش فارسي داشت ويكي ديگه نداشت
در مورد برنامه هم من اصلا نشنيدم برنامه اي براي اينكار باشه
من خودم تا حالا 2 تا k700 براي دوستام گرفتم يكيش فارسي داشت ويكي ديگه نداشت
در مورد برنامه هم من اصلا نشنيدم برنامه اي براي اينكار باشه

آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
mrpmmm
عزيز
فارسي کردن گوشي شما کاري نيست که توسط يک برنامه ساده امکان پذير باشد و شما بايد با کابل مخصوص اين کار که برنامه کل فلاش گوشي را دوباره نويسي ميکند اين کار را انجام دهيد به همين دليل پيشنهاد ميکنم اين کار را توسط کساني
که گوشي هاي مبايل را فارسي ميکنند انجام دهيد . البته هزينه اين کار هم بيشتر از 2 تا 3 هزار تومان نميشود
عزيز
فارسي کردن گوشي شما کاري نيست که توسط يک برنامه ساده امکان پذير باشد و شما بايد با کابل مخصوص اين کار که برنامه کل فلاش گوشي را دوباره نويسي ميکند اين کار را انجام دهيد به همين دليل پيشنهاد ميکنم اين کار را توسط کساني
که گوشي هاي مبايل را فارسي ميکنند انجام دهيد . البته هزينه اين کار هم بيشتر از 2 تا 3 هزار تومان نميشود
یک خط نوشته پر محتوا بهتر از هزاران کتاب بی محتواست

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ahmadi,
ضمن خوشامد به شما
اين تاپيک رو بخونيد
http://www.centralclubs.com//viewtopic.php?t=1036
البته W550 جاوا هست برنامه و بازيهاي معدودي براي اون وجود داره

ضمن خوشامد به شما
اين تاپيک رو بخونيد
http://www.centralclubs.com//viewtopic.php?t=1036
البته W550 جاوا هست برنامه و بازيهاي معدودي براي اون وجود داره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
alex_95300,
گوشي شما جاوا هست و فاقد سيستم عامل ويندوز موبايل يا سيمبيان هست در نتيجه براي سيستم مبتني بر جاوا برنامه نوشته نمي شود البته بازي هاي جاوا رو مي توانيد به تعداد زيادي پيدا کنيد.......................برنامه هم پيدا ميشه البته با سطح بسيار پايين مثل ماشين حساب و... توي اين زمينه واقعا از بروبچ نوکيا کم مياري
گوشي شما جاوا هست و فاقد سيستم عامل ويندوز موبايل يا سيمبيان هست در نتيجه براي سيستم مبتني بر جاوا برنامه نوشته نمي شود البته بازي هاي جاوا رو مي توانيد به تعداد زيادي پيدا کنيد.......................برنامه هم پيدا ميشه البته با سطح بسيار پايين مثل ماشين حساب و... توي اين زمينه واقعا از بروبچ نوکيا کم مياري

دل خسته ام از این جا از آدمای دنیا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا
-

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس: