رئیس انجمن حمایت از حیوانات استان تهران گفت: طرح عقیمسازی گربهها با هدف كنترل جمعیت آنها بزودی در سطح شهر تهران اجرا میشود.
دكتر سیدجاوید آل داوود، روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: اجرای این طرح در مراحل مقدماتی به صورت یك دوره یك ساله از پایان فصل تولید مثل گربهها(خرداد ماه سال جاری) آغاز میشود. وی اظهار داشت: در این طرح كه گربههای نر و ماده نیمه اهلی و خیابانی را شامل میشود، گربهها در یك كلینیك مخصوص در تهران با روش جراحی عقیم شده و پس از علامتگذاری به مناطق خود بازگردانده میشوند. وی افزود: جمعآوری گربهها از سطح شهر از طریق تورهای مخصوص توسط نمایندگان انجمن و نیز كمك مردمی صورت میگیرد. عضو هیات علمی دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران، گفت: با توجه به این كه هر گربه در شرایط مطلوب میتواند سالانه دو بار تولید مثل كرده و در هر نوبت چهار یا پنج بچه گربه بهدنیا آورد، بنابراین عقیمسازی یكهزار گربه در سال اول از تولید حدود پنج هزار بچه گربه جلوگیری میكند. آل داوود تاكید كرد: بر این اساس، در سالهای بعد با ضرایب تصاعدی تعداد گربهها در تهران كاهش مییابند..وی به تعداد گربهها در سطح تهران اشاره كرد و افزود: اكنون بیش از ۵۰ هزار گربه در سطح تهران وجود دارد كه از این تعداد بیش از ۲۰هزار گربه را گربه خیابانی و ولگرد شامل میشود.
رئیس انجمن حمایت از حیوانات گفت: با توجه به این كه این امر زیر نظر دامپزشكان متخصص صورت میگیرد از گربههای مورد جراحی قرار گرفته نمونههای مختلف اخذ و نژادهای اصیل ایرانی شناسایی شده و از نمونههابرای خالص كردن نژاد ایرانی استفاده میشود. وی افزود: نمونهگیری به منظور ایجاد مجموعه كاملی از اطلاعات علمی و بانك ژنتیكی زنده از نژاد گربههای ایرانی صورت میگیرد. آل داوود یادآورشد: گزارش سالانه اجرای این طرح در تهران بهمراكز ذیربط همچون وزارت كشور،شهرداری، وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكی ونیز سازمان دامپزشكی ارایه میشود تا در صورت تمایل برای هماهنگی و تداوم این طرح داوطلب شوند.
این طرح توسط انجمن حمایت از حیوانات استان تهران و با همكاری جامعه جهانی حمایت از حیوانات بهصورت مقدماتی برای كنترل جمعیت گربهها در تهران و از طریق عقیمسازی صورت میگیرد.
اجراي طرح عقيمسازي گربهها در تهران
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
مطلب بسیار جالبی بود
ولی بیچاره گربه ها حالا چیکار میخواهند بکنند خدا میدانه
احتمالا اگر اینکار ادامه پیدا کنه . با عواقب زیست محیطی بیشتری مواجه میشویم. مثلا افزایش بیش از حد موشها و سوسک و ....
چون گربه های امروزی یاد گرفتند که همه چیز را بخورند حتی سوسک -رب و ...
اگر نسل گربه ها نابود بشه . موجودات پایینتر که غذای گربه ها بودند روبه فزونی میرود:sad:

ولی بیچاره گربه ها حالا چیکار میخواهند بکنند خدا میدانه
احتمالا اگر اینکار ادامه پیدا کنه . با عواقب زیست محیطی بیشتری مواجه میشویم. مثلا افزایش بیش از حد موشها و سوسک و ....
چون گربه های امروزی یاد گرفتند که همه چیز را بخورند حتی سوسک -رب و ...
اگر نسل گربه ها نابود بشه . موجودات پایینتر که غذای گربه ها بودند روبه فزونی میرود:sad:

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: اجراي طرح عقيمسازي گربهها در تهران
با سلام
الحمدالله 12 سال گذشت و همچنان گربه های نازنین در قید حیات هستند
به اقتضای امروز باید طرح عقیم سازی مفسدان و اختلاس گران کلید بخورد
انشالله
الحمدالله 12 سال گذشت و همچنان گربه های نازنین در قید حیات هستند
به اقتضای امروز باید طرح عقیم سازی مفسدان و اختلاس گران کلید بخورد
انشالله
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
Re: اجراي طرح عقيمسازي گربهها در تهران
طرحش طرح خوبیه چون این حیوونای بیچاره که سازمان کنترل جمعیت ندارن که
همینجوری بچه میارن و نسلای بعدیشون اونقد زیاد میشن که غذای کافی بهشون نمیرسه و تلف میشن. تازه من خوندم کلی فوایدم داره و از مبتلا شدن به خیلی از بیماریا میتونه جلوگیری کنه یا کاهش بده، من چون خودم گربمو عقیم کردم و با دامپزکشای مختلف صحبت کردم میدونم، یه مقاله توی سایت پت پرس هم هست، هرکسی با عقیم سازی گربه ها مخالفه این مقاله رو بخونه، متوجه میشه چقد میتونه برای گربه میتونه مفید باشه این کار، اینم لینکش ... البته این تایپک برای خیلی وقت پیشه اما شاید هنوز کسایی باشن که بیان اینجا و بخوان ی کم اطلاعات بیشتری گیر بیارن در مورد عقیم سازی گربه.
چرا؟؟
انگار دارن همونجا عقيمشون ميکنن!! 
من کلا از گربه ها خیلی بدم میاد.