من نظر خودم را در قالب این تصویر ابراز داشتم و هیچ قصد فضولی تو کار مدیران محترم ارشد سایت نداشتم
متشکرم
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
Mahdi1944, جان
من حدود 2 هفته است كه درجم ثابت مونده و پست هاي با مزمومي هم زدم.بازبيني درجه ها چند وقت به چند وقته؟
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
اميرحسام جان
بنده هر روز وضعيت و سطح مطالب رو بازبيني ميكنم و بر همين اساس هم ارتقاهايي صورت ميگيره البته همونطور كه ميدونيد كاربران خوب و فعال زيادي در انجمن داريم، و ممكنه بعضي افراد از قلم بيافته كه در اين موارد شوراي انجمن هم بنده رو ياري ميكنند
درجه شما هم به Major I ارتقا پيدا كرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944, جان
قند تو دلم اب شد.من عاشق پيشرفت هستم در هركجا كه فعاليت كنم.
ممنون.
خدا قسمت بقيه كنه.
مهدي جان
اين قسمت:
چه نقشي رو به عهده داره؟
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "