با سلام و خسته نباشيد خدمت انجمن سايت و دوستان . من يک گوشيه P990i دارم. خواستم بوسيله UpdateService سايت SE گوشيمو آپديت کنم ولی بعد از چند درصد که دانلود شد متوقف شد و بدش که گوشيمو روشن کردم ديگه گوشيم بالا نيومد و صفحش چشمک ميزنه . و پيشه هر مرکزه خدمتی که بردم گفتن هنوز فايل فلشه گوشيم نيومده. اگر بتونين کمکم کنين ممنون ميشم
Mahdi1944: ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
لطفا قوانين رو مطالعه و رعايت کنيد
ارسال پشت به فينگليش مجاز نيست
به فارسي بازنويسي شد ....
مشكل در p990
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
maziar255 جان
متاسفانه فريموير اون هنوز منتشر نشده، ميتونيد به پشتيباني خود سايت ايميل بديد، تا فايلهاي لازم رو در اختيارتون قرار بدهند
متاسفانه فريموير اون هنوز منتشر نشده، ميتونيد به پشتيباني خود سايت ايميل بديد، تا فايلهاي لازم رو در اختيارتون قرار بدهند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
maziar255 جان ضمن خوش آمد گويي به شما دوست گرامي
در مورد فايل فلش P990i به لينک زير سري بزنيد اميدوارم بتونه کمکتون کنه ,و اگر پيدا نکرديد به راهنمايي مهدي جان با پشتيباني SE ارطباط برقرار کنيد .. و لطفا نتيجه را اعلام کنيد. ولي به پيشنهاد من خودتان اقدام به فلاش نکنيد براي اولين بار
[External Link Removed for Guests]
در مورد فايل فلش P990i به لينک زير سري بزنيد اميدوارم بتونه کمکتون کنه ,و اگر پيدا نکرديد به راهنمايي مهدي جان با پشتيباني SE ارطباط برقرار کنيد .. و لطفا نتيجه را اعلام کنيد. ولي به پيشنهاد من خودتان اقدام به فلاش نکنيد براي اولين بار
[External Link Removed for Guests]