تغيير زبان گوشي D500 به فارسي
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
والا خدمت شما عرض کنم که من در مورد فارسي کردن سامسونگ نميدونم ولي يه مساله اي که هست 99% گوشي هاي سامسونگ زبان فارسي دارن ولي دي500 رو نميدونم....
البته در مورد سوني اريکسون يکي از دوستام همين مشکلو داشت و جالب اينکه گوشيش کا700 بود و فارسي نداشت
ولي مال يه نفر ديگه رو ديدم که فارسي داشت
من سعي ميکنم حتما برات بپرسم ...ولي حتما يه بار درست حسابي با ستينگش ور برو
يعني تو قسمت language ببين چه زبانهايي هست...حتما بايد توش فارسي باشه
البته در مورد سوني اريکسون يکي از دوستام همين مشکلو داشت و جالب اينکه گوشيش کا700 بود و فارسي نداشت
ولي مال يه نفر ديگه رو ديدم که فارسي داشت
من سعي ميکنم حتما برات بپرسم ...ولي حتما يه بار درست حسابي با ستينگش ور برو
يعني تو قسمت language ببين چه زبانهايي هست...حتما بايد توش فارسي باشه
Kingman_62, ali_singer,
دوستان خوب من
براي فارسي کردن هر گوشي (اگر در برنامه فعليش زبان فارسي نداشته باشه که از طريق ستينگ بشه اونو تغيير داد)
بايستي حتما گوشي با دستگاه باکس مثل يو اف اس 3 فلش بشه و برنامه فلش جديد که داراي زبان فارسي هم باشه بر روي برنامه قبلي اعمال کرد ضمن اينکه با اين کار ميشه فريم وير گوشي رو به روز کرد
دوستان خوب من
براي فارسي کردن هر گوشي (اگر در برنامه فعليش زبان فارسي نداشته باشه که از طريق ستينگ بشه اونو تغيير داد)
بايستي حتما گوشي با دستگاه باکس مثل يو اف اس 3 فلش بشه و برنامه فلش جديد که داراي زبان فارسي هم باشه بر روي برنامه قبلي اعمال کرد ضمن اينکه با اين کار ميشه فريم وير گوشي رو به روز کرد

هنوز راه باقيست....

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ali_singer,
سامسونگ نسخههاي مختلفي از گوشي رو براي مناطق مختلف جهان ارائه ميده که مثلا نسخهي اروپايي اون زبان عربي و فارسي رو نداره و يا نسخهاي رو مخصوص چين و ديگر کشورهاي همجوار اون ارائه ميده که عموما مشتقات زبان چيني هستند و ....
سامسونگ نسخههاي مختلفي از گوشي رو براي مناطق مختلف جهان ارائه ميده که مثلا نسخهي اروپايي اون زبان عربي و فارسي رو نداره و يا نسخهاي رو مخصوص چين و ديگر کشورهاي همجوار اون ارائه ميده که عموما مشتقات زبان چيني هستند و ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد