مشکل با موتورولا l7

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي موتورلا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

مشکل با موتورولا l7

پست توسط zector »

سلام

من چند روز پیش یک موبایل Motorolla gsm l7 گرفتم که تا دیشب درست بود و می توانستم هر فایلی را از کامپیوتر به روی موبایلم بوسیله usb منتقل کنم اما نمی دانم چیکار کردم که تنظیمش به هم ریخته است و وقتی که برنامه motorolla phone tools را از کامپیوترم اجرا می کنم تا باز دوباره برنامه ها را روی موبایلم بریزم با کمال تعجب مشاهده می کنم که قسمت mobile phone خالی است یعنی هیچ کدام از برنامه های موبایل را نمی توانم توسط برنامه مزبور باز کنم ! و ارور می دهد بصورت processing failed که به موبایل به درستی نمی تواند متصل شود و در ضمن یک ایکون کوچک قرمز رنگ نشان می دهد که نوشته شده moden management disabled شده است.
لطفا" راهنمایی کنید که چگونه دوباره بتوانم برنامه هار ا زا رایانه به موبایلم بریزم.
ضمنا" برنامه را من چندین بار install کردم و کابل usb را هم چک کردم و خود برنامه های موبایل هم همگی سالم به نظر می رسند.
لطفا" راهنمایی کنید.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

zector جان
شما در قسمت تنظيمات کنترل ارتباط بين گوشي با کامپيوتر از طريق کابل رو غير فعال کرديد، البته شايد همخ برنامه‌هاي همکار باعث چنين مشکلي شده باشه
آيا برنامه‌ي جديدي در اين رابطه نصب نکرديد؟ :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “Motorola”