با سلام خدمت دوستان .
من يه گوشي P990 گرفتم ، اما مشكلم اينجاست كه با شمارنده SMS اون مشكل دارم .
يعني هيچ تكون نمي خوره و فقط صفر رو نشون ميده .
دوستان اگه ميتونيد كمكم كنيد .
ممنون
مشكل با شمارنده SMS در P990
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
دوست عزیز شاید گوشیاون رو یه بار روشن حاموش کنید درست بشه چون تو 910 خودم این طوری درست میشد....ولی اگه گوشیتون رو تازه نخریدید اجتمالا مشکل فریم دراه که با اپدیت حل میشه که این کارم پیشنهاد نمیکنم چون برای این گوشی خیلی مشکل سازه 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
متاسفانه ورزن جديدتري براي گوشي شما نيست .....اجازه بديد براتون راه فرمت كردن رو پيدا كنم.....شما سعي كن با تاپيك كه تو همين بخش و اسمش فرمت كامل 910 هست رو بخون و ببين گوشيتون با اون روش فرمت ميشه...
Smartphone Organizer CDA Bluetooth Phone
P990i R3B01 R3B01 R4F01 R7A001
Smartphone Organizer CDA Bluetooth Phone
P990i R3B01 R3B01 R4F01 R7A001
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
SMS
با عرض پوزش نسبت به نوشته ها ي قبلي .
آقا SHAHRAM منظور من اين بود كه يكي ديگه از دوستان كه گوشي P990 رو با همين فريمور يعني R7A داشت و گوشي خودش رو مستر ريست كرده بود باز هم عدد صفر رو نشون ميداد .
لطفا اگه ميشه يكم زودتر من رو راهنمايي كنيد .
آقا SHAHRAM منظور من اين بود كه يكي ديگه از دوستان كه گوشي P990 رو با همين فريمور يعني R7A داشت و گوشي خودش رو مستر ريست كرده بود باز هم عدد صفر رو نشون ميداد .
لطفا اگه ميشه يكم زودتر من رو راهنمايي كنيد .