پيام تسليت داريوش اقبالي در سوگ بيات در روزنامه ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پيام تسليت داريوش اقبالي در سوگ بيات در روزنامه ايران

پست توسط Kingman_62 »

داریوش اقبالی در روزنامه دولت!

روزنامه ایران، ارگان دولت، روز گذشته در اقدامی حیرت‌آور تسلیتی را با موضوع درگذشت بابك بیات، آهنگساز معروف ایرانی از سوی داریوش اقبالی، خواننده فراری و ضد انقلاب منتشر كرد.
متن این تسلیت با الهام از ترانه‌ای كه داریوش اقبالی سال‌ها پیش خوانده و آهنگسازی آن توسط بابك بیات صورت گرفته بود، تنظیم شده است.
داریوش اقبالی از جمله خوانندگان لس آنجلسی است كه به مراتب بیشتر از سایر خوانندگان فراری ایرانی به انتقاد از نظام جمهوری اسلامی پرداخته و بی محابا آن را هدف انتقادات و گاه توهین‌های خود قرار داده است.
انتشار این آگهی تسلیت با نام داریوش اقبالی در حالی صورت می‌گیرد كه به گفته مقامات دولتی قرار بود با تغییر تركیب گسترده این روزنامه و جایگزینی افراد جدید، كه عموما از میان روزنامه‌نگاران راست انتخاب شده بودند، رویكرد روزنامه ایران تغییر یابد و این روزنامه عملكردی در خور دولت نهم داشته باشد.

تصویر

[External Link Removed for Guests]

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

داريوش تو مصاحبه با بي بي سي پرشين تکذيب کرده
و من براي مردوم ايران متاستفم که همچين مساله بي ارزشي رو چند روزي هست که لينک سايت هاشون کردن

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

نه بابا. جالب اینجاست تو مراسم ختم بابک بیات قاسم افشار و اون یاور اقتداری که بدل ابی و درایوش هستن آورده بودن شعر می خوندن ..... بعد به اینا میگن فراری. الان 6 سال نمیشه موسیقی تو ایران زاه افتاده و پا گرفته آیا اگر نمی رفتن 30 سال پیش ااجازه داشتن بخوننند .. اینم ترفندیه واسه توجه به روزنامه شون و فروشش !
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
ارسال پست

بازگشت به “موسيقي”