نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
سلام
نام : صادق
متولد ارديبهشت 67 در مشهد ( واقعا خدا رو شکر مي کنم که چنين نعمتي رو نصيب من کرده گرچه همسايه ي خوبي نيستيم)
دانشجوي پزشکي مشهد
علاقه مند به تشريح جسد و M4
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
سلام من مدتها اينجا فعاليت ميکنم
منم متولد 67 اسمم علي
دانشجوي تذرم اول مهندسي کشاورزي گرايش آب هستم
ساکن کرمان همشهری دی جی حامد وفرهادخان عشقم موبایل و ماشینه
كيارش جان خيلي حال ميده که مطالبي رو که در کتب مرجع و اطلس ها خونديم رو به طور عيني در بدن جسد مشاهده کني چيه؟ از جسد حالت به هم مي خوره؟ ميخواي چند تا عکس از سالن تشريح واست بزارم ؟
سلام به همه عزيزان
من عضو جديد اين سايت هستم و خوشحال از آشنائي با اين سايت وزين و دوستاني چون شما
نام حقيقي : علي
تحصيلات:كارشناسي مهندسي مكانيك سيالات و دانشجوي ترم اول كارشناسي ارشد مكانيك (تبديل انرژي)و به احتمال زياد در آينده در رشته مهندسي خودرو ادامه تحصيل خواهم داد
علاقه مندي : خودرو و هواپيما و كامپيوتر و موبايل و ... و موسيقي و كلا سر در آوردن از نحوه كار هر چيزي
سلام.من نازنين متولد 1361 فارغ التحصيل مهندسي کشاورزي - گياه پزشکي هستم.يه چند ماهي هست که تو فرومهاي مختلف مي گردم.
خوش حالم که الان در جمع شما هستم!!!!!