فارسي نويسي در گوشي P990 * سری UIQ3 *

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

فارسي نويسي در گوشي P990 * سری UIQ3 *

پست توسط Farhad3614 »

با سلام خدمت دوستان عزیز و محترم.
برنامه فارسي نويسي (عربی) در گوشي P990 و کلا در سری UIQ3 که همه منتظر آن بودید را برای اولین بار در این جا برایتان میزارم و از آن استفاده کنید.

دانلود

سریال آن را در خود برنامه قرار دادم لطفا تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
موفق باشید. :D
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

مشكل

پست توسط dany20mh »

دوست عزيز آقا Farhad3614 اين برنامه كه شما گذاشتيد به درستي نصب مشيه و سريال موجود هم درسته ، اما تنها مشكلي كه هست اينه كه فعال نميشه و مي خواد كه با اينترنت يا SMS اون رو فعال كنيد .

اين رمز تنها كارايي كه روي اين برنامه داشت مدت 10 روزه اون رو حذف كرد اما وقتي كه گزينه Enable برنامه رو براي به راه انداختنش ميزنيم اخطار Registration Failed رو ميده و فعال نميشه .

در كل ميشه گفت كه برنامه فقط نصب ميشه و قابل استفاده نيست ، لطفا راهنمايي كنيد .

با تشكر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

dany20mh, متاسفانه برنامه هاي اين سري اصلا کرک درست حسابي ندارند شما اسم دقيق برنامه رو بزار شايد تونستم کمکتئن کنم :-)
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major II
Major II
نمایه کاربر

اسم

پست توسط dany20mh »

آقا SHAHRAM ممنون

اسم برنامه Psiloc Crystal Arabic 1.10 هستش .

که اگه داخل سایتش رو نگاه کنید هنوز زبان فارسی اون نیمده این فقط زبان عربی .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

dany20mh, دوست عزيز برنامه مورد نظر فعلا کرکش نيومده....
مطلب زير رو من از سايت موبايلستان نقل کردم که توسط tsao نوشته شده......در ضمن نمي ئونم کار ميکنه يا نه چون 990 ندارم تا روش تست کنم!شما تست کن نتيجه رو اعلام کن
نحوه خواندن فونت فارسي در Uiq3

سلام.
متاسفانه يكي از مشكلات Symbian Uiq براي ما ايراني ها پشتيباني نكردن فونت فارسي مي باشد
كه در Uiq2 با ريختن FreeType 7.0 و برنامه Sman اين مشكل تا حدودي برطرف ميشد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين مهم وجود داشتن.
و اما در Uiq3 به علت جديد بودن اين سيستم عامل, برنامه هاي مشابه براي اين مشكل وجود ندارند.
برنامه اي جالب Crystal Arabic UIQ3 كه تا به اين هنگام كرك نشده.
بر اين شدم تا اين مشكلو با ترفندي برطرف كنم.
درباره نحوه كار و اينكه چطور ميشه كه اين مشكل توسط اين ترفند برطرف ميشه در تاپيكي جداگانه توضيحات كامل رو ميدم.
و اما نحوه كار:
توسط يك رم ريدر وارد مموري استيكتون بشين
وارد فولدر resource بشين
سپس وارد فولدر Fonts بشين " اگر چنين فولدري در پوشه resource نبود خودتون بسازين "
حال 4 فونت ضمينه را در پوشه فونت كپي كنين ( با همين نام )
و ا مموري رو داخل گوشيتون گذاشته و آن را Reboot كنين
توجه داشته باشين كه به هيچ وجه اين فونتهارو داخل رام دستگاه يا درايو C گوشيتون در فولدر Fonts كپي نكنين, در غير اين صورت مسئوليتي رو قبول نمي كنم.

لينک فونت
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=589
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

dany20mh, در مورد برنامه مورد نظر (CRYSTAL) شما یه اشتباهی میکنید.....این برنامه سالمه....
اول ار همه برنامه رو نصب کنید و لی ENABLE نکنید و بعد کد رو از LICENSE منوی برنامه وارد کنید بعد در صفحه ی بعد VIA SMS
رو بزنید بعد پیغامی ظاهر میشه که شما تایید می کنید و برنامه سالم کار میکنه :razz:
در ضمن روش پست بالا رو تست کردم جواب داد ... :(
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major II
Major II
نمایه کاربر

فارسی

پست توسط dany20mh »

آقا SHAHRAM عزیز سلام .

بابات دیر جواب دادن شرمنده .

من هم این روش عوض کردن فونت رو که شما فرمودید رو بلد بودم اما میترسیدم خرابشه ، اما الان تستش کردم و جواب هم داد .
اما مشکل اینجاست که این فونت ها فرق دارند ، یعنی دیگه ما تو گوشی قابلیت هایی مثل Bold , Italic رو نداریم و فونت گوشی خیلی ریز نشون داده میشه .

البته من فونت های دیگه ای هم ریختم از جمله Arial , Segoe UI اما خیلی درشت بودند و فارسی هم نشون نمیدادند .

اگه بشه که فونتی باشه که تمام این 4 حالت رو داشته باشه و سایزش مناسب باشه خوب میشه .

در مورد برنامه Psiloc Arabic که فرمودید ، من یک بار دیگه ریختمش و یه SMS خارج از کشور برامون زد و یه خرج رو دستمون گذاشت و فعال شد ، اما مدام میگه که گوشی رو Restart کنم و باز هم متن فارسی رو نشونم نمیده ، من هم بی خیالش شدم چون 1000 بار گوشی رو خاموش و روشن کردم نشد و پاکش کردم .
Major II
Major II
نمایه کاربر

بد بخت شدم

پست توسط dany20mh »

آقا SHAHRAM سلام

من دیگه گوشیم بالا نمیاد و نمی دونم چیکار کنم .

بعد از اینکه برنامه رو پاک کردم ، گوشیم رو خاموش کردم و حالا که روشنش میکنم روشن نمشیه و فقط آرم سونی اریکسون رو نشون میده و دوباره Restart میکنه .

حتی مدتی بدون باتری گذاشتمش ، مموری رو درآوردم ( آخه رو مموری ریخته بودم ) ، اما اصلا بالا نمیاد .

الان میخوام Update کنمش بلکه درست بشه ، اگه راهی میدونید بهم بگید .

لطفا کمکم کنید .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

مشکل dany20mh, اپدیت حل شد!! :-)
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط reza »

کسی مشکل این برنامه رو رفع کرد چون منم دیشب همین اتفاق dany20mh واسم افتاد و مجبور شدم گوشی رو واسه این برنامه آپدیت کنم!!!
تصویر
بزرگترين سايت تخصصي بازيهاي رايانه اي
[External Link Removed for Guests]
COMING SOON
New Member

پست توسط farshad990 »

من برنامه Crystal Arabic UIQ3 رو تو کوشي نميتونم نصب کنم erorr ميده
مينويسه

componest failed security check cannot install

اگه مي شه کمکنم کنيد خيلي ممنون...
New Member

پست توسط M.Mahmoud »

سلام
برنامه اي براي فارسي كردن گوشي ام 600 در اختيار داريد ؟
با تشكر :o
ارسال پست

بازگشت به “Sony”