جشن تولد يك سالگي سايت
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Saeid12345
با توجه به تجربياتي که دارم کاملا با اين موضوع مخالفم، در اغلب موارد صدمات شديدي به فضاي سيستم وارد ميکنه
با توجه به تجربياتي که دارم کاملا با اين موضوع مخالفم، در اغلب موارد صدمات شديدي به فضاي سيستم وارد ميکنه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
موضوع مهم:سنترال کلابز --=>-=تولدت مبارک=-<=--!!!
سلام
[font=Comic Sans MS] این سایت خوب،عالی،آموزنده،تـــــــــــــــــــــوپ،یعنی هر چی لگم کم گفتم!!!!!
نزدیک است.
بیایید یک کاری بکنیم تا این روز؛روزی بیاد ماندنی و فراموش نشدنی باشد!!!!!!!
همۀ دوستان در سایت یا وبلاگ خود تبلیغ کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سنرال کلابز دوستت دارم!!
تولدت مبارک!!!

[font=Comic Sans MS] این سایت خوب،عالی،آموزنده،تـــــــــــــــــــــوپ،یعنی هر چی لگم کم گفتم!!!!!
نزدیک است.
بیایید یک کاری بکنیم تا این روز؛روزی بیاد ماندنی و فراموش نشدنی باشد!!!!!!!
همۀ دوستان در سایت یا وبلاگ خود تبلیغ کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سنرال کلابز دوستت دارم!!
تولدت مبارک!!!

- تماس:
Dahkoo عزيز و همينطور DJ.:.DANGEROUS عزيز
ممنون از شما دوستان خوبم
اما لطفا پيشنهادات خودتون رو مطرح کنيد تا تصميم گيري کنيم
ممنون از شما دوستان خوبم
اما لطفا پيشنهادات خودتون رو مطرح کنيد تا تصميم گيري کنيم

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 60 بار
- سپاسهای دریافتی: 44 بار
من هم تولد یک سالگی سایت رو پیشاپیش تبریک میگم:razz:
اگر در هر تاپیک گزینه ای داشته باشیم که هرکس بتونه با استفاده از اون تاپیک رو علامت گذاری کنه تا در آینده احتیاجی به پیدا کردنش برای خواندن نداشته باشه (مخصوصا در مورد تاپیک هایی که از زمان ارسالشون خیلی گذشته).
چیزی مثل bookmarks یا add to favorites
که راحت بشه یک موضوع رو علامت گذاری کرد و توی قسمت favorites بشه بعدن راحت پیداش کرد.
(اگر از favorites مرورگر استفاده بشه همه جا قابل دسترسی نیست)
اگر در هر تاپیک گزینه ای داشته باشیم که هرکس بتونه با استفاده از اون تاپیک رو علامت گذاری کنه تا در آینده احتیاجی به پیدا کردنش برای خواندن نداشته باشه (مخصوصا در مورد تاپیک هایی که از زمان ارسالشون خیلی گذشته).
چیزی مثل bookmarks یا add to favorites
که راحت بشه یک موضوع رو علامت گذاری کرد و توی قسمت favorites بشه بعدن راحت پیداش کرد.
(اگر از favorites مرورگر استفاده بشه همه جا قابل دسترسی نیست)

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- تماس:
bmyazdani جان
همونطور که osilatoria هم گفتند چنين امکاني به شکلي ابتدايي در سيستم وجود داره، اما اگر دوستان هم نياز به اين موضوع رو تاييد کنند ميشه امکان Bookmark کردن مطالب در مشخصات شخصي رو ايجاد کرد تا دسترسي به اونها از خود انجمن و بدون مراجعه به ايميل ممکن باشه
ممنون از پيشنهاد شما دوست گرامي
منتظر شنيدن ديگر پيشنهادات دوستان در اين زمينه هستم
همونطور که osilatoria هم گفتند چنين امکاني به شکلي ابتدايي در سيستم وجود داره، اما اگر دوستان هم نياز به اين موضوع رو تاييد کنند ميشه امکان Bookmark کردن مطالب در مشخصات شخصي رو ايجاد کرد تا دسترسي به اونها از خود انجمن و بدون مراجعه به ايميل ممکن باشه
ممنون از پيشنهاد شما دوست گرامي
منتظر شنيدن ديگر پيشنهادات دوستان در اين زمينه هستم