مشكل با شمارنده SMS در P990

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

dany20mh جان
مشکل اينه که هنوز سوني اريکسون هيچ فريمور جديدي براي P990 عرضه نکرده و شما بايد منتظر انتشار اون بمونيد، اين يک باگ در فريموير هست که بايد در اپديت جديد رفع بشه و فعلا راه حلي براش وجود نداره (بسياري از گوشي‌هاي جديد چنين مشکلاتي دارند که بايد منتظر عرضه فريموير جديد براي گوشي مورد نظرشون باشند :sad: )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

با سلام خدمت دوست عزيز من به علت مسائلي وقت كافي ندارم براي سر زدن به انجمن.....اميدوارم از دست ما ناراحت نشده باي....تو اين مدت كه نبودم يكي از دوستان 990 گرفته بود و من مشكل شما رو توي اون گوشي نديدم...با اينكه فريم وير گوشيش مثل شما بود!!!!
شما احتمالا با نصب برنامه يا ..... تنظيمات گوشيتون رو بهم زدي!!!..فعلا من ديگه كمكي از دستم بر نمي اد...خبري شد همين جا ميگم... :?
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

SMS

پست توسط dany20mh »

آقا SHAHRAM سلام

اينكه شما ميفرماييد با نصب برنامه و يا تغيير در تنظيمات باعث خرابي اون شدم آخه چطور ممكنه ؟
مگه چند تا برنامه براش اومده كه اين طوري ميگيد و اگه تنظيمي بوده كه من اون رو تغير داده باشم پس چرا امروز كه گوشي خودم رو با Update Service آپديت كردم ، اين مشكل بر طرف نشد ؟
اين رو گفتم چون بعد از آپديت حافظه داخلي من پاك شده بود و همه تنظيمات به حالت اولشون برگشته بودند اما باز همين مشكل وجود داره .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

dany20mh, دوست عزيز من قثط احتمال دادم!!!
البته اپديت گوشي تمام تنظيمات رو بر نمي گردونه به حالت كارخونه!!! قثط قلش هست كه گوشي رو از اول با لا مياره!!!
براي تشبيه مي شه گفت اپديت گوشي مثل ريختن سرويس پك ويندوز هست!!! فقط مشكلات گوشي رو برطرف ميكنه!!
كه فعلا براي گوشي شما اپديت جديد نيومده!!!
قكر نميكنم اين مشكل شما انقدر اساسي باشه كه شما زياد ناراحت باشي!!! :grin:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط dany20mh »

آقا Mahdi1944 و آقا SHAHRAM سلام

شما فرمودید که مشکل با فریمور گوشی هستش با اومدن یه ورژن جدید درست میشه ، اما من هنوزم این مشکل رو دارم ، فریمور من الان اینه :

Phone : CXC162037 R9EA001
Bluetooth : CXC162058 R5A01
Organizer : CXC162036 R4A13
CDA : CDA162007/2 R4A09

من وقتی که تو قسمت Message ، گزینه Get & Send رو میزنم اگه که در Setting اون Show Progress Dialog رو فعال کرده باشم یه صفحه میاد که فقط صفر نشون میده ، اگه هم فعال نکرده باشم هیچی نمیده و فقط مینویسه که Get & Send Finished .

ممنون میشم مشکل من رو حل کنید ، خسته شدم انقدر شمردم که چندتا SMS فرستادم .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

dany20mh جان
تنها احتمال موجود همين مشکل در فريموير هست، چرا که گوشي زماني که هيچي روش نصب نيست عملا هيچ عاملي براي اختلال نداره و تنها فريموير هست که اين مشکل رو مي‌تونه ايجاد کنه، البته بنده تنها بر اساس تجربه‌ي خودم در زمينه‌‌ي گوشي‌هاي مختلف عرض مي‌کنم و در اين مورد خاص با اين گوشي کار نکردم، اما اگر چنين مشکلي هست مي‌تونيد به خود SE ايميل ازسال کنيد و موضوع رو مطرح کنيد
support@sonyericsson.com
:D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط dany20mh »

سلام

من که آخرش هم نفهمیدم چیکار کنم .

حداقل اگه میشه به من بگید وقتی می خواید تو گوشی های P910 , P900 , P800 ببینید که چند تا SMS زدید یا گرفتید چیکار میکنید ؟ و اگه خواستید پاکش کنید چطوریه ؟

ممنون میشم که کامل توضیح بدید .

شاید اشتباه از من باشه .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SHAHRAM »

dany20mh, دوست عزیز تو 910 وقتی که وارد مسیج میشید و بعد sms ......باید وارد فولدر های inbox .و sent و...
بشید(با همون تب بالا)........بعد از وارد شدن همون بالای صفحه نوسته مثلا 20 تا اس ام اس توی فولدر هست!!اگه واضح نبود عکسشو بگیرم بزارم !! :?
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط dany20mh »

خوب اینکه نشد Counter
شما میگید که بالای صفحه نوشته شده ، اما چیزی که اون بالا نوشته میشه تعداد SMS هایی که توی اون فولدر .

شاید من خواستم SMS های داخل فولدر Sent رو پاک کنم ، اونوقت چی ؟ از کجا بفهمم که چند تا فرستادم ؟
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط dany20mh »

هيچ كسي نيست كه يه راهنمايي بكنه ؟
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط dany20mh »

بابا يکي بياد جواب من رو بده ديگه .