»»» تاپيک جامع ترفندهاي ياهو مسنجر «««

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

akhmail جان
منظورتون کدوم صدا هست؟ :-o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

نوشتن چند سطر در یک بار ارسال پیام در یاهو مسنجر

پست توسط DANG3R »

در داخل صفحه مربوط به ارسال PM یا داخل ChatRoom کافی است متن مورد نظر را نوشته و سپس دکمه Ctrl را نگاه داشته و Enter بزنید. خواهید دید که یک سطر مکان نما پایین آمده و میتوانید در خط پایین بنویسید.
این را هم بدانید که با این کار متن همان گونه که تایپ کرده اید برای فرد مورد نظر نمایش داده میشود.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط آشنا »

سلام خدمت اساتید !

با یک مشکل برخورد کردم :

یعد از اینکه کسی را در لیست مسنجر اد کردیم ، آیا راهی برای اینکه آیدی خود را از لیست مسنجر فرد مورد نظر برای همیشه حذف کنیم هست ؟! :?

...

من کسی را از لیست مسنجرم " دلت " کردم ، اما در کمال تعجب دیدم که به من پیغام داد ! (وضعیت آنلاین مرا هم در لیست مسنجرش داشت !!! ) مخصوصا که نمیخواهم عکسم را ببیند ... :sad:

چاره چیست ؟ :? :-x
غیر ممکن ساخته ی ذهن ماست !

اگر فکر میکنید که پیروز می شوید یا شکست خواهید خورد در هر دو صورت درست فکر کرده اید !
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

Mahdi1944 نوشته شده:akhmail جان
منظورتون کدوم صدا هست؟ :-o

ببخشید دیر دیدم.
منظورم صدای BUZZ از طرف فرستنده و گیرنده وصدای pm هاست. :D
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

آشنا جان خوب معلومه شما ID طرف را حذف کردید ولی او که چنین کاری نکرده :-)
با برنامه زیر ID حودتان را از لیست هر کسی که خواستید به راحتی حذف کنید0
[External Link Removed for Guests]

akhmail عزیز شما هم برای قطع کردن ایت صداها به مسیر زیر بروید.
Messenger/Preferences/Alert&Sounds
در این پنجره تیک Enable Alert Sounds زا بردارید , همه صدا ها قطع میشوند :D

موفق باشید.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط آشنا »

Farhad3614, جان ! از لطفتون ممنون !

من کار های زیر را به ترتیب انجام دادم :

در قسمت you آیدی خودم و در قسمت pass پسورد خودم را تایپ کردم .در قسمت them هم آیدی فرد مقابل را نوشتم
بعد دکمه login و deny را فشار دادم ! :grin:

بعد پیغام خاصی دریافت نکردم ! :sad: حال با این تفاسیر از کجا بدانم از لیست مسنجر طرف حذف شده ام ؟! :?

اصلا مراحل را درست انجام دادم ؟ :-x

در ضمن ! جای خالی شکلک بوس در انجمن به شدت احساس میشه ! 8) نمیخواید فکری براش بکنید ؟! :-)

اگر فکر میکنید که پیروز می شوید یا شکست خواهید خورد در هر دو صورت درست فکر کرده اید !
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

آشنا جان مطمئن باشيد ID شما از ليست آن شخص حذف شده و پيغام براي او ميرود براي شما چيزي مشخص نيست :-)

اين شکلک هم در سايت وجود داره کافيست روي (همه) در زير شکلکها کليک کنيد .
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط آشنا »

Farhad3614, جان !

محض احتیاط با دو تا آیدی که اختیار جفتشون دست خودمه امتحان کردم ! اما هیچ اتفاقی نمیفته !!! و همچنان آیدی مورد نظر سر جاش هست ! :sad: :sad: :sad:

شما خودتون تا حالا با دو تا آیدی این برنامه رو امتحان کردید ؟! :-x

راستی ورژن مسنجر من 8 و خرده ای هست . به تاریخ ساخت برنامه ای هم که سفارش کردید نگاه کردم مال سال 2004 بود . میتونه علت عدم کاراییش ناسازگار بودن برنامه با ویرایش های جدید یاهو مسنجر باشه ؟! :eek: :-x

بابت شکلک هم ممنون ! :-* :o

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوستان چطوري ميشه آي دي خود را از ليست ديگران حذف کرد؟
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

آشنا جان تا برنامه اي کار نکنه معرفي نميشه :-)
خودم با 2 ID تست کردم به خوبي کار ميکنه .
Saeid12345 جام و آشنا عزيز ...
براي تست اين برنامه شما هر 2 ID را در آي دي هاي خودتان Add کنيد و با هر کدام که لاگين کرديد آن يکي آي دي را که در مسنجر لاگين است را با برنامه حذف کنيد به خوبي کار ميکنه.
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

4 ترفند کوچک در Yahoo Mail
قصد داریم تا هم اکنون 4 ترفند ریز و درشت در بخش میل یاهو به شما معرفی کنیم. 4 ترفند کاربری که میتواند در کار چک کردن ایمیل و کار با صفحه Yahoo Mail به شما کمک فراوانی کند. این ترفندهای کوچک را دست کم نگیرید!

برای استفاده از ترفندهای زیر ابتدا از mail.yahoo.com وارد صفحه Yahoo Mail شوید. سپس ترفندهای زیر را اجرا کنید:

1- آدرسهای مسدود شده
بدین وسیله قصد داریم تا آدرسهایی که نمیخواهیم از جانب آنها ایمیلی برای ما ارسال شود را مسدود کنیم. بدین منظور روی لینک Options کلیک کنید. در صفحه بعد به Block Addresses بروید. در این صفحه در قسمت Add Block ایمیل فردی را که میخواهید از جانب او ایمیلی برای شما نیاید را وارد کنید تا او بلاک شود. در حال حاضر شما تا 500 نفر را میتوانید مسدود کنید.

2- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل
بدین وسیله شما میتوانید IP افرادی که برایتان ایمیل ارسال کرده اند را پس از باز کردن ایمیلشان مشاهده کنید. بدین منظور پس از مراجعه به Options ، به General Preferences بروید. در قسمت Headers گزینه دوم یعنی Show all headers on incoming messages را انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Save کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی را که در Inbox تان باز کنید در قسمت X-Originating-IP میتوانید IP ارسال کننده را مشاهده کنید.

3- تنظیم تعداد ایمیلهای قرار گرفته شده در صفحه
با استفاده از این ترفند میتوانید تعداد ایمیلهای وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه Inbox جای بگیرد. اگر قصد پاک کردن کلیه ایمیل هایتان را داشته باشید این روش میتوانید کار شما را آسان تر گرداند. برای این کار پس از رفتن به صفحه Options مجدد به General Preferences بروید. حال در قسمت Messages per Page یکی از اعداد 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 را انتخاب کنید. این اعداد نمایانگر تعداد ایمیلها در هر صفحه است. در پایان دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.

4- نام شما در ایمیلهای ارسالی
ممکن است دوست داشته باشید نام شما در ایمیلهایی که میفرستید یک نام خاص باشد تا نام و نام خانوادگی تان که در ابتدای ثبت نام وارد کرده اید. برای تنظیم نام تان در ایمیلهای ارسالی پس از مراجعه به Options و سپس General Preferences در قسمت From name یک نام برای خود در نظر بگیرید و با استفاده از دکمه Save تغییرات را ذخیره کنید.
tarfandestan
:grin:
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

Farhad3614 نوشته شده:آشنا جان تا برنامه اي کار نکنه معرفي نميشه :-)
خودم با 2 ID تست کردم به خوبي کار ميکنه .
Saeid12345 جام و آشنا عزيز ...
براي تست اين برنامه شما هر 2 ID را در آي دي هاي خودتان Add کنيد و با هر کدام که لاگين کرديد آن يکي آي دي را که در مسنجر لاگين است را با برنامه حذف کنيد به خوبي کار ميکنه.

کاملا جواب میده من تا حالا ازش خیلی استفاده کردم :-)
 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”