براي شروع روايتي از امام علي (ع) :
در روايتي كه از اميرمؤمنان(ع) نقل شده است در اين زمينه چنين آمده است:
يهود براي تشكيل دولت خود در فلسطين، از غرب [ به منطقه عربي خاور ميانه] خواهند آمد.
عرضه داشتند: يا اباالحسن! پس عربها در آن موقع كجا خواهند بود؟
فرمود: در آن زمان عربها نيروهايشان از هم پاشيده و ارتباط آنها از هم گسيخته، و متّحد و هماهنگ نيستند.
از آن حضرت سؤال شد: آيا اين بلا و گرفتاري طولاني خواهد بود؟
فرمود: نه، تا زماني كه عربها زمام امور خودشان را از نفوذ ديگران رها ساخته و تصميمهاي جدّي آنان دوباره تجديد شود آنگاه سرزمين فلسطين به دست آنها فتح خواهد شد، و عربها پيروز و متّحد خواهند گرديد، ونيروهاي كمكي از [طريق] سرزمين عراق به آنان خواهد رسيد كه بر روي پرچمهايشان نوشته شده است: «القوّة» . عربها و ساير مسلمانان همگي مشتركاً براي نجات فلسطين قيام خواهند كرد [و با يهوديان خواهند جنگيد] و چه جنگ بسيار سختي كه در وقت مقابله با يكديگر در بخش عظيمي از دريا روي خواهد داد كه در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روي اجساد كشتهها عبور كنند.
آنگاه فرمود:
و عربها سه بار با يهود ميجنگند، و در مرحلة چهارم كه خداوند ثبات قدم و ايمان و صداقت آنها را دانست هماي پيروزي بر سرشان سايه ميافكند.
بعد از آن فرمود:
به خداي بزرگ سوگند كه يهوديان مانند گوسفند كشته ميشوند تا جايي كه حتّي يك نفر يهودي هم در فلسطين باقي نخواهد ماند.
* * *
آن حضرت در روايتي ديگر كه «عبايد اسدي» آن را نقل كرده است، ميفرمايد:
من در آينده در مصر منبري روشنيبخش بنيان خواهم نمود ...، و يهود و نصاري را از سرزمين هاي عرب بيرون خواهم راند، و عرب را با اين عصاي خود [به طرف حق] سوق خواهم داد.
عبايه ميگويد: من عرض كردم: يا امير المؤمنين! گويي شما خبر ميدهيد كه بعد از مردن بار ديگر زنده ميشويد و اين كارها را انجام ميدهيد!
فرمود:
هيهات اي عبايه ! مقصود من از اين سخنان آن گونه كه تو خيال كردي نيست؛ مردي از دودمان من اينها را انجام خواهد داد.
منبع : [External Link Removed for Guests]
مهدويت و علائم آخرالزمان
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
از امام صادق (ع) آورده اند كه :
(( هر كس خداي را ، چهل بامداد با اين واژهها و جملات نيايش كند و با اين دعا ، خالصانه و صادقانه با خداي خويش عهد بندد ، از ياران قائم ما خواهد بود . پس ، اگر پيش از ظهور آن گرامي از دنيا برود خداوند او را از آرامشگاهش برانگيخته و به هر واژهاي از دعايش ، هزار پاداش به او ارزاني داشته و هزار لغزش را از پروندهي عمل او پاك خواهد ساخت )) .
دعاي عهد
بارخدايا ! اي پروردگار نور پرشكوه !
و اي پروردگار كرسي بلند دانش و فرمانروايي بلند مرتبه و پرفراز !
و اي پروردگار درياي جوشان و فروفرستنده تورات و انجيل و زبور !
و اي پروردگار سايه آرامبخش و باد گرم !
و اي فروفرستنده قرآن شكوهمند !
و اي پروردگار فرشتگان مقرب و پيامآوران فرستاده شده !
بارخدايا ! من از تو ميخواهم به جمال معنوي و به نور وجود روشني بخشيات ؛ و به اقتدار و مالكيت ديرينهات !
اي زنده ! و اي پاينده ! از تو ميخواهم بدان نام گرانمايهات كه به بركت آن ، آسمانها و زمينها را نورباران ساختي و بدان نامت كه تمامي انسانها ، از آغاز تا فرجام آفرينش به بركت آن ( ميتوانند ) بهروز و صالح گردند .
هان اي زندهي پيش از هر زنده ! و اي زنده پس از هرزنده ! و اي زنده آنگاه كه زندهاي جز تو نيست !
هان اي زندگي بخش مردگان و ميرانندهي زندگان !
اي زندهاي كه معبود راستيني جز تو نيست !
بارخدايا ! به سرور و سالار ما ، امام هدايتگر و رهبري كننده بسوي حق و عدالت و بپاخاسته به انجام فرمانت - كه درود خدا بر او و پدران پاكش باد - از جانب همه مردان و زنان با ايمان در خاورها و باخترهاي زمين ، در دشتها ، كوهها ، بيابانها و درياهاي آن - و از جانب من و پدر و مادرم - بر آن وجود گرانمايه درود فرست ، درودهايي هم وزن عرش خدا و كشش كلمات او و بقدر شمارش دانش حق و فراگيري نوشتار او .
بارخدايا ! من در بامداد امروز و تا روزگاراني كه زندهام پيمانم را با آن اصلاحگر بزرگ جهاني ، تجديد ميكنم و رشتهي بيعت او را بر گردن ميافكنم كه تازنده هستم هرگز از آن بيعت ، برنگردم و دست برندارم .
بارخدايا ! مرا از يـاران و كمككاران و دفاعكنندگان از او - و شتابندگان بسوي او ، در برآوردن خواستههاي آن حضرت و از فرمانبرداران دستورات او و حمايتكنندگان از آرمانهاي او و پيشروان در انجام خواستههاي او و شهيدان پاكباخته در ركابش - قرار ده !
بارخدايا ! اگر ميان من و او ، قانون مرگ كه بر بندگانت مقرر داشتي حايل شد ، مرا از قبرم بيرون آور ، در حالي كه كفن خويش بر كمر بسته و با شمشير كشيده و نيزهي برافراشته و لبيك گوي دعوت حق در شهر و بيابان باشم .
بارخدايا ! آن چهرهي ارجمند و آن پيشاني نيكو و درخشنده را به من بنماي و ديدهام را به ديدارش ميهمان ساز !
در فرج او شتاب ورز ! و ظهورش را آسان ساز ! و راهش را گسترده نما ! و مرا در راه او قرار ده ! و فرمانش را نافذ گردان و پشتوانهاش را استوار نما !
بارخدايا ! بوسيلهي او كشورت را آباد ساز و بندگانت را زندگي بخش ، چرا كه خود فرمودي و گفتارت درست و راست است كه : (( تباهي در بيابان و دريا بدانچه دستهاي مردم كسب كردند ، پديدار گشت . )) .
بارخدايا ! آن دوستت و زادهي دخت گرانمايهي پيامبرت را بر ما آشكار ساز ! همو كه همنام پيامآورت ميباشد و به باطل و بيدادي دست نمييابد ، جز اينكه آن را نابود ساخته و حق را استوار و پابرجا و در سراسر گيتي محقق ميسازد . و او را بارخدايا پناهگاه براي بندگان ستمديدهات و ياور كساني كه جز او ياري نيابند و تازه كنندهي مقررات تعطيل شده قرآنت و برپادارندهي نشانههاي دينت و شيوه و روش پيامبرت - كه درود خداي بر او و خاندانش باد - قرار ده .
بارخدايا ! او را از كساني كه از يورش ظلمانه نگاهداريش نمودي ، مقرردار .
بارخدايا ! پيامبرت محمد - كه دردو خداي بر او و خاندانش باد - و همهي پيروان دعوت و رهروان راه او را ، به ديدار آن گرامي شادمان ساز ! و بر بيچارگي ما پس از پيامبر (ص) رحم كن !
بارخدايا ! اين گرافتاري پيچيده را از اين امت ، به حضور آن گرامي برطرف ساز ! و در ظهورش براي ما شتاب ورز ! چراكه ناباوران ، آن را دور مي نگرند و ما آن را نزديك ميبينيم . به مهرت اي مهربانترين مهربانان !
آنگاه سه بار بر ران راست خود ميزني و هربار ميگويي :
(( شتاب كن ! ... اي سالار من ! اي صاحب الزمان ! ))
(( هر كس خداي را ، چهل بامداد با اين واژهها و جملات نيايش كند و با اين دعا ، خالصانه و صادقانه با خداي خويش عهد بندد ، از ياران قائم ما خواهد بود . پس ، اگر پيش از ظهور آن گرامي از دنيا برود خداوند او را از آرامشگاهش برانگيخته و به هر واژهاي از دعايش ، هزار پاداش به او ارزاني داشته و هزار لغزش را از پروندهي عمل او پاك خواهد ساخت )) .
دعاي عهد
بارخدايا ! اي پروردگار نور پرشكوه !
و اي پروردگار كرسي بلند دانش و فرمانروايي بلند مرتبه و پرفراز !
و اي پروردگار درياي جوشان و فروفرستنده تورات و انجيل و زبور !
و اي پروردگار سايه آرامبخش و باد گرم !
و اي فروفرستنده قرآن شكوهمند !
و اي پروردگار فرشتگان مقرب و پيامآوران فرستاده شده !
بارخدايا ! من از تو ميخواهم به جمال معنوي و به نور وجود روشني بخشيات ؛ و به اقتدار و مالكيت ديرينهات !
اي زنده ! و اي پاينده ! از تو ميخواهم بدان نام گرانمايهات كه به بركت آن ، آسمانها و زمينها را نورباران ساختي و بدان نامت كه تمامي انسانها ، از آغاز تا فرجام آفرينش به بركت آن ( ميتوانند ) بهروز و صالح گردند .
هان اي زندهي پيش از هر زنده ! و اي زنده پس از هرزنده ! و اي زنده آنگاه كه زندهاي جز تو نيست !
هان اي زندگي بخش مردگان و ميرانندهي زندگان !
اي زندهاي كه معبود راستيني جز تو نيست !
بارخدايا ! به سرور و سالار ما ، امام هدايتگر و رهبري كننده بسوي حق و عدالت و بپاخاسته به انجام فرمانت - كه درود خدا بر او و پدران پاكش باد - از جانب همه مردان و زنان با ايمان در خاورها و باخترهاي زمين ، در دشتها ، كوهها ، بيابانها و درياهاي آن - و از جانب من و پدر و مادرم - بر آن وجود گرانمايه درود فرست ، درودهايي هم وزن عرش خدا و كشش كلمات او و بقدر شمارش دانش حق و فراگيري نوشتار او .
بارخدايا ! من در بامداد امروز و تا روزگاراني كه زندهام پيمانم را با آن اصلاحگر بزرگ جهاني ، تجديد ميكنم و رشتهي بيعت او را بر گردن ميافكنم كه تازنده هستم هرگز از آن بيعت ، برنگردم و دست برندارم .
بارخدايا ! مرا از يـاران و كمككاران و دفاعكنندگان از او - و شتابندگان بسوي او ، در برآوردن خواستههاي آن حضرت و از فرمانبرداران دستورات او و حمايتكنندگان از آرمانهاي او و پيشروان در انجام خواستههاي او و شهيدان پاكباخته در ركابش - قرار ده !
بارخدايا ! اگر ميان من و او ، قانون مرگ كه بر بندگانت مقرر داشتي حايل شد ، مرا از قبرم بيرون آور ، در حالي كه كفن خويش بر كمر بسته و با شمشير كشيده و نيزهي برافراشته و لبيك گوي دعوت حق در شهر و بيابان باشم .
بارخدايا ! آن چهرهي ارجمند و آن پيشاني نيكو و درخشنده را به من بنماي و ديدهام را به ديدارش ميهمان ساز !
در فرج او شتاب ورز ! و ظهورش را آسان ساز ! و راهش را گسترده نما ! و مرا در راه او قرار ده ! و فرمانش را نافذ گردان و پشتوانهاش را استوار نما !
بارخدايا ! بوسيلهي او كشورت را آباد ساز و بندگانت را زندگي بخش ، چرا كه خود فرمودي و گفتارت درست و راست است كه : (( تباهي در بيابان و دريا بدانچه دستهاي مردم كسب كردند ، پديدار گشت . )) .
بارخدايا ! آن دوستت و زادهي دخت گرانمايهي پيامبرت را بر ما آشكار ساز ! همو كه همنام پيامآورت ميباشد و به باطل و بيدادي دست نمييابد ، جز اينكه آن را نابود ساخته و حق را استوار و پابرجا و در سراسر گيتي محقق ميسازد . و او را بارخدايا پناهگاه براي بندگان ستمديدهات و ياور كساني كه جز او ياري نيابند و تازه كنندهي مقررات تعطيل شده قرآنت و برپادارندهي نشانههاي دينت و شيوه و روش پيامبرت - كه درود خداي بر او و خاندانش باد - قرار ده .
بارخدايا ! او را از كساني كه از يورش ظلمانه نگاهداريش نمودي ، مقرردار .
بارخدايا ! پيامبرت محمد - كه دردو خداي بر او و خاندانش باد - و همهي پيروان دعوت و رهروان راه او را ، به ديدار آن گرامي شادمان ساز ! و بر بيچارگي ما پس از پيامبر (ص) رحم كن !
بارخدايا ! اين گرافتاري پيچيده را از اين امت ، به حضور آن گرامي برطرف ساز ! و در ظهورش براي ما شتاب ورز ! چراكه ناباوران ، آن را دور مي نگرند و ما آن را نزديك ميبينيم . به مهرت اي مهربانترين مهربانان !
آنگاه سه بار بر ران راست خود ميزني و هربار ميگويي :
(( شتاب كن ! ... اي سالار من ! اي صاحب الزمان ! ))
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Ahmad6644 نوشته شده:اگه از تاپيك استقبال نشه دليلي نمي بينم كه ادامه بدم![]()
ممنون از زحمات شما
اگر می بینید استقبال کم بوده چون اغلب دوستان تخصصی برای شرکت در این گونه مباحث ندارند. فکر می کنم اگر به مبحث علائم حتمی و غیرحتمی ظهور بپردازیم، دوستان بیشتری جمع میشن.
در مورد اینکه شما تا زمان ظهور فرمودین اتفاقی در ایران رخ نمیده، باید عرض کنم دلیل پیشگویی در مورد رونق شدید قم، تنها خراب شدن کامل تهران هست.
حکومت بعدی ایران، همزمان با ظهور خواهد بود و مسئولین فعلی، اغلب در زلزلهء مهیب 8 ریشتری در گسل شمال تهران کشته میشن. زمان وقوع این زمین لرزه چندان مشخص نشده اما برخی نیز زمان آن را 5 سال بعد از واقعهء بم می دانند. (قبل از وقوع زلزلهء بم، بسیاری از کسانی که با علم جفر آشنائیت داشتند، منتظر علامت اصلی زلزلهء تهران که همانا زلزله ای مهیب در یکی از شهرهای مرکزی و کوچک ایران بود، به سر می بردند)
فکر می کنم حوالی سال 1387 باید منتظر باشیم.

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
Ahmad6644 نوشته شده:اگه از تاپيك استقبال نشه دليلي نمي بينم كه ادامه بدم![]()
دوست عزيز اگه شما اين مطالب رو براي رضاي خداوند اينجا قرار ميدهيد ديگر نبايد استقبال دوستان برايتان مهم باشد ! طبيعي است که امروز اينگونه موضوعات کمتر مورد توجه مردم قرار ميگيرند.
لذا شما کار خودتون رو ادامه بدهيد اگر 1 نفر هم ديدن کنه کافيه !
در پناه خداوند هميشه سربلند باشيد

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
Ahmad6644 نوشته شده:در مورد زلزله در تهران با شما موافقم ، اما در مورد تغيير حكومت هنوز پاي حرف خودم هستم و كاملا با اين گفته شما مخالفم . طبق گفته اعمه حكومت ايران اسلامي هست و تا زمان ظهور اسلامي خواهد بود ،
من واقعا از شما بابت ايجاد اين تاپيک و مطالبي ارزشمندي که در آن ارائه داديد تشکر ميکنم
حقيقتش خودم جسته و گريخته چيزهايي مي دانستم ولي تا کنون با اين جامعيت مطلب با اين موضوع برخورد نداشتم و از اطلاعاتي که شما دوست عزيز در اختيار ما قرار داديد کمال تشکر را دارم
هدفم از زدن اين پست تنها ذکر چند نکته بود
1-حرف رضاي عزيز کاملا درست مياد اکثرا (خودم رو ميگم) در مورد اين موضوعات اطلاعات زيادي نداريم و نمي تونيم در موردش اظهار عقيده کينم پس به نظر اين يک تاپيک يک بعدي مياد که بهترين هدايتگر آن خود شما هستيد
2-ميشه زلزله بياد و تهران نابود شه ولي خوب ميتونه انقلاب و حکومت اسلامي به راه خودش ادامه بده رضاي عزيز چون حامعيت اين انقلاب بر مبناي تعلق خاطر مردم به دين صورت گرفته و همانطور که اطلاع داريد سالهاست محل ترويج دين در ايران شهر قم هست پس حکومت اسلامي از گزند ميتونه خارج باشه چون هنوز منشا خودش را حفظ کرده آدمها از بين ميرن ولي تعلقات خاطر مردم(دين) از بين نميره
سال 1387 به نظرم نبايد مطرح بشه چون در بالا کاملا ذکر شده (تاکيد شده)
وقت تعيين کنندگان دروغ ميگويند
پس بهتره در مورد زمان بحثي صورت نگيره و بيشتر به علائم حتمي و نشانه ها پرداخته بشه چون با تکميل آن وضع بيشتر مشخص ميشه
من يک سوال دارم در تمام مباحثي احمد عزيز شما با استفاده از منابع مطرح کرديد هميشه از 3 قطب سخن به ميان آمده
1-سيد خراساني ( نماينده طيف طرفدار حق)
2-سفیانی(نماينده طيف طرفدار باطل)
3- اسرائيل(قوم يهود)
پس بقيه 6 ميليارد ادم چي
هميشه براي من سوال بوده چرا همه تاريخ دين و اصول تاريخ بشر در سزميني تحت عنوان مستعار خاورميانه اتفاق ميافته
هر بار صحبتي ميشه همه چيزي به اين منطقه و الخصوص 5 منطقه
خراسان
شبه جزیره عربستان ( تصحیح شد --- اشتباده لغوی بود)
بين النهرين
شام
و فلسطين
ختم ميشه و صحبتي از بقيقه زمين پهناور نميشه اگر بپذيريم که بقيه زمين نقشي ندارن پس دليل وجود ان چيست چون هيچ کاري بي حکمت نيست من سوالي را در ذهنم هميشه داشتم و اون حمکتي بود که در اون به اين اينجا ميرسم که تاريخ بشر خلاصه شده در خاور ميانه
آيا 100 ها تمدن غير از اين تمدن هيچ ماهيتي ندارن و يا شايد نقشي ندارن و شايد در موقعي که اين تخولات در حال صورت گرفتن هست نقشي نخواهند داشت
آخرین ويرايش توسط 1 on Kingman_62, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
آيا 100 ها تمدن غير از اين تمدن هيچ ماهيتي ندارن و يا شايد نقشي ندارن و شايد در موقعي که اين تخولات در حال صورت گرفتن هست نقشي نخواهند داشت
دوست عزيز، عمدهء تمدنهاي كرهء زمين در جريان جنگ جهاني سوم با بمب هاي اتمي براي هميشه نابود ميشن. در بسياري از روايات نيز نابود شدن دو سوم جمعيت كرهء زمين قبل از ظهور ذكر شده.

[External Link Removed for Guests]