طالع بيني

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
gust night, ورودت را به اين جمع خوش آمد مي گويم. چشم حتما اسفند را هم مي نويسم.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

متولدين آذر
مرد: مرد متولد آذر صادق و راستگو، دمدمي مزاج، در عشق كم اعتنا، خواهان آزادي و بي قيدي، و طرفدار تنوع و مسافرت و بطور خلاصه خطرناكترين شوهر دنياست. حقيقت اين است كه مرد متولد آذر از نظر بعضي ها خيلي دمدمي مزاج است، لحظه اي او را مي بينيد كه شمشير به دست و سوار بر اسب سفيد به وسط ميدان مي تازد تا به رتق و فتق امور بپردازد و اندكي بعد او را مشاهده مي كنيد كه خود را نخود هر آشي مي كند و پابه پاي تمام برنامه ها نقشي ايفا مي نمايد. كنجكاوي مرد متولد آذر و بي قراري او در فيصله دادن هر چه زودتر مشكلات چنان زياد است كه به راستي گاهي نمي توان حدي براي آن قائل شد. يكي ديگر از ويژگي او اين است كه پيوسته گروهي در اطراف وي ديده مي شوند و بالنتيجه براي دستيابي به چاره اي جز اين نداريد كه راه خود را از بين اين جمع باز كنيد، از سوي ديگر لازم است عنوان كرد كه به هيچ وجه جايز نيست نسبت به اين شخص بدبين باشيد، چه او بلاشك يكي از خوشبين ترين افرادي است كه خداوند خلق كرده است. طبيعي است يك چنين خوشبيني ممكن است خطرناك باشد زيرا در اثر آن چنان به مردم اعتماد مي كند كه حدي بر آن متصور نيست، البته من منكر آن نيستم كه اين خوش بيني از نظر زن و فرزندانش يك امتياز جالب محسوب مي شود. خوشبختانه براي او و احتمالا براي او و احتمالا براي شما، مرد متولد آذر آدم فوق العاده خوش شانسي است و اين شانس اغلب در لحظاتي كه خوشبيني هاي بي دليل او برايش گرفتاري ايجاد مي كند، به داد او مي رسد، او آنقدر خوش شانس است كه اگر به مس دست بزند، طلا مي شود و طبيعي است كه آدمي با چنين خوش شانسي خوش بين هم مي شود. خوش شانسي او در مسائل عاشقانه نيز قابل رؤيت است و اگر احيانا پاي عشقي در ميان بيايد كه نتواند عاقبت خوشي براي او داشته باشد، زود به ريشه آن پي مي برد و دست از آن مي شويد. مرد متولد آذر صاحب بزرگترين كلكسيون دوست و آشنا در دنياست و اين دوستان اغلب دوستان واقعي و هستند زيرا به هنگام انتخاب مرد متولد آذر به جاي توجه به ظاهر دوستان، دقت خود را متوجه باطن آنها مي سازد، در مقابل تعداد دشمنان او بسيار محدود است. كساني كه از رك گويي او آزرده خاطر مي شوند، چند روزي و يا چند هفته اي با او بد مي شوند و در جرگه مخالفين در مي آيند، اما پس از مدتي پي مي برند كه او بدون هيچ گونه قصد و غرضي حقيقت تلخ را گفته و منظور آزار و اذيت نداشت است. كمي در رفتار و گفتار بي ملاحظه است يا بيش از حد رك است، اما بدجنس و موذي نيست.معمولا انسانهايي خوشتيپ هستند.
زن: مي توان گفت زن متولد آذر ماه اهل منطق و واقعيات، مهمان دوست، بي ريا و پول خرج كن و بي نظم و انضباط، راست گو اما بدزبان و درشت گو است. اگر حسود و بدكينه هستنيد، هرگز با دختر متولد آذر ازدواج نكنيد. زبان زن متولد آذر نيشدار و پركنايه است اما قلبش پاك و صميمي و بي ريا است. زن متولد آذر دنيا را درست به همان صورتي كه هست مي بيند و در ديدگاه زندگي اهل واقعيت و منطق است. به ندرت اتفاق مي افتد كه زني مانند يك متولد ماه آذر وقايع و رويدادهاي زندگي را چنان دقيق و مستدل و منطقي توجيه كند و از خوبيها براي خوشبين شدن به آينده بهره گيري نمايد و بدي ها را هم به عنوان يك واقعيت غير قابل انكار بپذيرد. قاطعيت او در گفتارش خيلي زود نظر شما را جلب مي كند، اگر روزي به شما گفت پولي كه براي مخارج خانه مي دهيد ديگر كافي نيست و بايد مقداري به آن بيفزاييد، يقين داشته باشيد كه راست مي گويد. اما به طور مسلم مي توان انتظار داشت كه او پس از درخواست اضافه خرج بلافاصله اضافه مي كند كه اما لازم نيست كه با جان كندن سعي كني پولدار شوي چون پول زياد انسان را خودخواه مي كند. اين زن هرگز به شما دروغ نخواهد گفت و در اين كار آنچنان تعصبي از خود نشان مي دهد كه شما گاهي آرزو مي كنيد اي كاش گاهي دروغ مي گفت و لي زباني اين چنين تلخ و درشت گو نداشت. زن كماندار شديدا عاشق استدلال و خود مختاري است و به همين دليل اغلب اوقات زندگي مجردي را بر ازدواج ترجيح مي دهد.اگر چه نمي خواهد كسي، مخصوصا در مقابل ديگران براي او آقا بالاسري بكند اما وقتي ديديد و احساس كرديد كه دارد ثابت قدمي شما را آزمايش مي كند به او جواب بدهيد. چه او خيلي بيشتر از آنچه كه از دستور شنيدن بيزار است، از مردي كه ضعيف نشان مي دهد تنفر دارد، به اين دليل اگر روزي ديديد كه پرچم استقلال را بيش از حد برافراشته، او را سر جاي خودش بنشاند. چه دختر باشد و چه زن شوهردار، شيوه تلخ و شيرين سخن گفتن او اغلب موجب بروز سوء تفاهمات و گفت و گوهايي مي گردد كه ممكن است به جاهاي تاريك هم بكشد. اگر ديديد او با شخص ديگري جز شما در حال صحبت است به او شك نكنيد. چون او تا زماني كه با شما است با شخص ديگري دوست نمي شود. و اگر بخواهد با شخص ديگري دوست شود آنقدر رك است كه اين مساله را بگويد.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

متولدين دي
مرد: قدرت طلب، خانواده دوست، خوددار و سرد، و در عرصه عشق كم حرف و كم تظاهر از ويژگيهاي مهم مرد متولد دي ماه است. پدري جدي و خشك اما مهربان و دلسوز، او مقام را به ثروت ترجيح مي دهد. مرد متولد دي ديواري به ظاهر غير قابل عبور به دور خود مي كشد، او در عين حال تا حدي خشن و بسيار مصمم است. اگر چه در بدو امرچنين به نظر مي رسد كه خواهان دوري جستن از ديگران و عزلت گزيني است، اما نه تنها در حقيقت اين چنين نيست، بلكه اگر خوب دقت كنيد، مي بينيد كه بسيار هم جاه طلب و شهرت پرست است. احتمالا اولين چيزي كه در يك مرد متولد دي نظر شما را به خود جلب مي كند، زبان نيش دار اوست، اما اندكي بعد مي بينيد كه در اين مورد نيز دوگانگي خاصي در اوست. به اين ترتيب كه متوجه مي شويد كلمات و جملات ناخوش آيند او از روي قصد و نيت خاصي نيست و اندكي پس از آنكه يك چنين جملاتي از دهانش خارج شد، سعي مي كند آن را رفع و رجوع كند.در هفته ها و حتي ماه هاي اول آشنايي خود با يك مرد متولد دي اين توهم به شما دست مي دهد كه رسيدن به منصب عالي را بر هر چيز ديگري ترجيح مي دهد و اگر از وي پرسيده شود كه بين شما (عشق) و يك مقام برجسته بايد يكي را انتخاب كند بدون كوچكترين ترديد مقام را انتخاب خواهد كرد، اما اگر فقط قدري حوصله به خرج بدهيد،‌خواهيد ديد كه قضاوت شما تا چه حد اشتباه آميز بوده است و در سينه او چه قلب گرم و عاشق پيشه اي در حال تپيدن است. پس از پي بردن به حقيقت امر بهتر است به آنچه كه دستگيرتان شده اكتفا كنيد.مرد متولد دي كمتر به عشق خود اعتراف مي كند. مرد متولد دي چنين وانمود مي كند كه اصلا نيازي به تعريف و تمجيد ندارد و حتي به هنگام شنيدن تعريف و تمجيد هم به شدت مانع از ظاهر شدن رضايت خاطر و شادماني عميق خويش مي گردد، اما حقيقت اين است كه او با تمام وجود خواهان آن است كه مرتبا به وي بگوييد كه چه مرد خوب، باهوش، خوش قد و قامت، خواستني و جالبي است. مرد متولد دي جاه و مقام را به ثروت ترجيح مي دهد و قلبا مايل است مدير كل و وزير باشد تا يك بازرگان ثروتمند ولي گمنام. حتي ثروت براي او وسيله كسب قدرت و شهرت است. در زندگي مرد متولد دي نكته جالبي وجود دارد كه منحصر به خود اوست و آن اين است كه در جواني بسيار جدي است ولي به تدريج كه پا به سن مي گذارد،‌ نرم مي شود تا جايي كه در ميانسالي، تبديل به يك آدم خوش مشرب و اجتماعي مي شود، زنان ديگر بايد در اوايل زندگي دندان روي جگر بگذارند و سر به هوايي هاي شوهر خود را تحمل كنند. به اين اميد كه پس از پا به سن گذاشتن سر به راه و آرام خواهند شد، در حالي كه شما درست برعكس در ابتداي زندگي خيالتان از بابت سر به هوايي و هوسبازي آقا كاملا راحت خواهد بود اما هر چه كه آقا پا به سن بگذارد، خطر عاشق شدنش بيشتر است. يك چنين حالتي لااقل از يك نظر بسيار خوب است و آن پيش نيامدن احتمال طلاق و جدايي در ده سال اول زندگي است.
زن: زن متولد دي ماه بسيار جاه طلب، كدبانو، منظم و كمي لجباز و زود رنج، آراسته و خوش لباس مي باشد.از لحاظ شغلي با هر كاري قابل تطبيق است. ممكن است مسئول يك بخش از موزه يا خواننده اپرا يا فروشنده يك سوپر ماركت يا معلم يك مدرسه و يا زني خانه دار با مشكلات باشد. در منزل هم ممكن است همكار و مشوق صميمي شوهرش يا مطيع بي چون و چراي او باشد، به اين ترتيب صدور يك حكم كلي درباره چنين موجود متنوعي واقعا غير ممكن است، اما در عوض يك اصل درباره او مسلم است و ان اين است كه در هر لباسي ومصدر هر كاري كه باشد، بر اعمال و رفتار خود كاملا مسلط مي باشد. از نظر جنسيت نيز وضع به همين منوال است. زن متولد دي هم مي تواند چنان زنانه باشد و دلربايي از خود نشان بدهد كه همسرش را بر كرسي اقتدار بنشاند و هم تسلط مرئي و نامرئي بر شوهر خود داشته باشد. در اين مورد نيز، برغم رفتار گوناگوني كه ممكن است از وي مشاهده شود، يك هدف اصلي در اعماق وجود اين زن نهفته است و آن دستيابي به مردي است كه بتواند از لحاظ اجتماعي و شغلي آدم مهمي باشد، موجب افتخار او بشود و براي بچه هايي كه به دنيا مي آورد، پدري دلسوز و مهربان باشد. اگر با يك دختر متولد دي دوست هستيد، به اين نكته اساسي توجه داشته باشيد كه هدف نهايي او هميشه تأمين زندگي، جلب احترام و كسب اقتدار و برخورداري از موقعيت هاي چشمگير است و براي او اصلا فرقي نمي كند كه اين خواسته ها در پشت ميز رياست يك مؤسسه تجاري برآورده شوند يا در شغل آموزگاري و موزه داري. او به هر حال مي خواهد كه شوهرش در هر رشته كاري كه هست، مقام اول را داشته باشد. حتي خود او نيز اگر شاغل باشد، عزت طلب و ترقي خواه است و ميل دارد در محيط كار خود شاخص و برجسته باشد. به همين جهت برخي از زنان متولد دي به شاعري، نقاشي و آهنگسازي روي مي آورند تا از اين راه كسب شهرت بكنند. علاقه اين زن به پيشرفت و جاه طلبي خيلي زود جلب توجه مي كند.يكي از نكات جالب و در عين حال خيلي عجيب در مورد زن متولد دي ماه اين است كه به طرزي باور نكردني به سر و وضع و ظاهر آرايي خود توجه دارد. او ممكن است دختر يك كارگر ساده باشد، اما هر بار كه به ملاقات وي مي رويد، چنان سر و وضع و رفتاري از وي مشاهده مي كنيد كه گويي در يك خانواده ثروتمند بزرگ شده و در بهترين مدارس تحصيل كرده است. اين حالت او تا بعد از ازدواج نيز باقي مي ماند. اميدوارم اين حرف را حمل بر خودنمايي او نكنيد، دختر متولد دي كسي است كه اگر لازم باشد، صورت خود را با سيلي سرخ نگاه مي دارد.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

متولدين بهمن
مرد: مرد متولد بهمن داراي دوستان زيادي است، از اقرار به نقطه ضعف هاي خود بيزار است، حسود و سوءظني نيست، هارت و پورت و هياهو دارد،‌ در ازدواج كند است، در بيماري وسواسي است. وقتي پاي دوستي در ميان است، شما مي توانيد به طور نامحدود روي او حساب كنيد، اما عشق براي او چيز ديگري است. آن ها حتي با بدترين دشمنان خويش حرف خود را با جمله: (ببين دوست من) شروع مي كند. عليرغم علاقه شديدي كه به آگاه شدن به اسرار ديگران دارد، از برملا كردن راز دل خويش خود داري مي كند. دائما سعي مي كند آنچه را كه در درونش مي گذارد، مخفي نگاه دارد. به نظر عده اي از روانشناسان مرد متولد بهمن از سر در گم كردن ديگران لذت مي برد. مرد متولد بهمن ذاتا اجتماعي است و به اين دليل اگر ورزشكار باشد، عضو بي نظيري در بازي هاي تيمي خواهد بود، او مقررات حاكم بر رفتار و وظايف گروه ها را به خوبي درك مي كند، براي هر يك از اطرافيان خويش ارزش قائل است، در حالي كه فقط براي تعداد محدودي از كساني كه با ايشان برخورد مي كند، ارزش خيلي خاص قائل است. اغلب مردان متولد اين ماه خودخواه و مغرور هستند، اما دقت كنيد كه اين نقص را به رخ شان نكشيد زيرا به هيچ صورتي نمي توانند انتقاد را تحمل كنند .مرد متولد بهمن به عبارت ديگر به صورتي غير عادي افكاري در سر مي پروراند كه اصلا عملي نيستند، و به اين دليل در طول زندگي راه و روش خويش را مرتبا تغيير مي دهد. يكي ديگر از اختصاصات او اين است كه خيلي پركار به نظر مي رسد، درحالي كه اگر دقت كنيم، متوجه مي شويم كه قسمت اعظم آن فقط هياهو است نه كار مثبت. يكي از محسنات او اين است كه ميتواند منافع خود را به خاطر منافع ديگران ناديده بگيرد. تجزنه و تحليل همه مسائل و مواردي كه با آنها مواجه مي شود، كار ابدي اين مرد است. گروهي از مردان بهمن ماه به شدت وسواسي هستند كه شايد علت آن ترس خارق العاده آنها از ميكرب و بيماري است. مردي كه دربهمن ماه به دنيا آمده قادر به بازگو كردن احساسات عاشقانه خود نمي باشد و اين بي تجربگي گاهي از جانب جنس مخالف سوء تعبير مي گردد. بدترين خصلت او از نظر زمان اين است كه بر خلاف متولدين خرداد، مرداد، مهر و دي به اين آساني ها تن به ازدواج نمي دهد. حسادت در قاموس اين مرد معنا ندارد و تا زماني كه خلاف آن ثابت نشده به شما اعتماد نشان مي دهد. اين امر به خاطر آن نيست كه اصولا آدم خوشبيني است و به همه اعتماد دارد، بلكه به علت آن است كه قبل از خواستگاري شما را از هر نظر تحت آزمايش قرار داده است. به موازات حسادت، خيانت نيز در زندگي او جايي ندارد، منظورم اين است كه مرد متولد اين ماه، با وحود آنكه به سكس بي علاقه نيست و گاه لاف عياشي هم مي زند، تقريبا هيچگاه دست از پا خطا نمي كند، اگر ديديد شوهر متولد بهمن شما در مجالس و ميهماني ها خيلي با زن هاي ديگر گرم مي گيرد، مطمئن باشيد كه يكي از والدين او متولد برج آبان است.
زن: بسيار غافلگير كننده، سريع الانتقال، داراي حس پيش بيني، كنجكاو،‌ غير قابل پيش بيني، رفيق باز و كم علاقه به آداب و اصول سنتي زنا شويي از خصوصيات بارز زن متولد ماه بهمن است. زن متولد بهمن بلد نيست كه عشق خود را به شوهرش و فرزندانش حالي كند. اگر اين احتمال وجود دارد كه عاشق يك زن متولد بهمن شويد، به خاطر بسپاريد كه او در امر عشق نيز مثل هر چيز ديگري مجموعه اي از تناقضات است و براي اينكه قلب شما شكسته نشود، او را فرزند رنگارنگ بدانيد و در روابط عاشقانه با او منتظر تداوم و ثبات نباشيد. او متعلق به همه كس و همه جاست و در عين حال از آن هيچ كس نمي باشد. عشق او ممكن است بسيار تند و آتشين باشد، در حالي كه خواسته هايش كيفيتي مبهم دارند. يكي از ستاره شناسان معروف اين حالت زن متولد بهمن را به ترانه اي تشبيه كرده است كه خواننده ناگهان متوجه مي شود كه نصف آن را از ياد برده است. شما مي توانيد كماكان پشت پيانو بنشينيد و به نواختن آهنگ ادامه بدهيد اما صداي او رفته رفته آهسته مي شود و بالاخره سكوت مي كند. اصرار يك دختر متولد بهمن به آزادي بسيار جدي است اما وفداري او به كسي كه عشق را در يك چنين قالبي قبول داشته باشد نيز بي نهايت است. اين دختر اگر والديني متولد ارديبهشت، مرداد و يا دي ماه نداشته باشد، به ميزان ثروت شما و اينكه در بانك چقدر پول داريد، علاقه اي نشان نخواهد داد. براي او پول در مرحله سوم اهميت قرار دارد. او اهميت نمي دهد كه شما ثروتمندترين مردشهر باشيد يا نه، اما در عين حال مايل است كه از نظر مقاومات و حرفه و كار معروف باشيد. اگر شما از نظر علمي، آموزشي، سياسي، هنري و يا هر رشته ديگر ي مشهور و سرشناس باشيد، دختر متولد بهمن برايتان ايده آل است و مطمئنا بهتر از او پيدا نخواهيد كرد مگر آنكه آنقدر بدشانس باشيد كه يكي از نوادر متولدين اين ماه، يعني يكي از آن دختراني كه رفتارشان به شدت موجب تعجب مردم مي گردد،‌سر راهتان قرار بگيرد. استثناء در همه چيزي وجود دارد. رفتار دختر متولد بهمن هميشه اندكي متعجب كننده است، اما برخي واقعا به راه اغراق مي روند. كما اينكه اغلب بسيار مجلس آرا هستند در حالي كه گاهي اين مجلس آرايي جنبه شلوغ بازي هم پيدا مي كند. اين دختر با هر نوع مجلسي جور در مي آيد، خواه يك مجلس رسمي باشد، خواه يك مجلس خودماني و معمولي. فقدان حس سو ء ظن در اين زن از مزاياي چشم گير اوست اما توجه داشته باشيد كه هرگز از حسن نيت او سو ء استفاده نكنيد، چون اگر مچ شما را در حين خيانت بگيرد، قلبش به شدت مي شكند. پس از آنكه روابط عاطفي او و شما قطع شد، در عرض مدتي كمتر از يك دقيقه تمام مهر و محبت شما را از فكر و قلب خود بيرون مي ريزد و مي توانيد يقين داشته باشيد كه حتي يكي از خاطرات آن ايام را هم در فكر خود زنده نگاه نمي دارد. بر اين قاعده كلي يك استثناي مهم وجود دارد. زن متولد بهمن، مثل مردي كه در اين ماه به دنيا آمده است، اولين عشق واقعي خود را هرگز فراموش نمي كند.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

متولدين اسفند
مرد: مرد متولد اسفند ماه به هيچ عنوان حد وسط ندارد، يا منفي كامل يا مثبت كامل است. اگر مي خواهيد زن يك مرد متولد اسفند بشويد، مواظب باشيد كه: از او زياد انتقاد نكنيد، از كم كاري و خونسردي او نرنجيد، حتما هفته اي دو سه بار به او بگوييد كه دوستش داريد. اگر مرد متولد اسفندي بر سر راه شما قرار دارد و اين احتمال است كه روزي هر دو داراي يك نام خانوادگي بشويد، سخت مراقب باشيد زيرا در صورت وقوع يك چنين رويدادي براي شما حد وسط وجود نخواهد داشت يا آينده اي بسيار درخشان خواهيد داشت و يا به كلي آن را در هم خواهيد ريخت. قبل از آنكه تصميم نهايي خود را اتخاذ كنيد، بهتر است اطمينان پيدا كنيد كه او قادر به درك و بهره برداري از موقعيت هاي مناسب زندگي خود مي باشد يا نه؟ اگر او را قادر به انجام يك چنين كاري ديديد، مي توانيد مطمئن باشيد كه به قول معروف نانتان در روغن خواهد بود و شما يكي از خوشبخت ترين زنان روزگار خواهيد شد،‌ چه شوهري نصيب شما مي شود كه از ثروت و شهرت چيزي كسر نخواهد داشت اما اگر مشاهده كرديد كه او از زمره كساني است كه موقعيت هاي عالي را با بي اعتانيي از دست مي دهد مراقب باشيد.مرد متولد اسفند ممكن است واجد همه آن چيزهايي باشد كه شما خواهان آن هستيد و يا برعكس فاقد همه آنها باشد. برخي از متولدين اين ماه اصلا قادر به تشخيص موقعيت هاي مناسب نمي باشند و حس شناسايي( فرصت) در آنها ضعيف است و گوششان صداي در زدن بخت و اقبال را اصلا نمي شنود. مرد متولد اسفند آدم ضعيف النفسي نيست و عيب كار فقط در اين است كه گاهي چشمك هاي يك ستاره آنقدر نظر او را به خود جلب مي كند كه متوجه طلوع خورشيد نمي گردد. طبيعي است كه تمام متولدين اين برج اين چنين رويايي نيستند اما يقين داشته باشيد كه اكثرا اينطورند. از سوي ديگر، بايد با صراحت گفت كه اگر او مثلا تا سن 25 و 30 سالگي نتوانسته باشد بار خود را ببندد و از موقعيت هاي مناسب زندگي بهره گيري هاي لازم را كرده باشد، بعيد به نظر مي رسد كه آينده درخشاني در پيش داشته باشد. حال به يك مطلب ديگر مي رسيم و آن مسئله عواطف و احساسات مرد متولد اسفند است. اين هر عيب و كم و كسري كه داشته باشد، از نظر امور عشقي بي نظير است. عشق و احساست جزيي از وجود اين مرد است. تا جايي كه مي خواهم بگويم بدون آن زندگي برايش نه تنها مفهوم خود را از دست مي دهد، بلكه واقعا غير ممكن مي گردد. تا اينجا با صراحت تمام راجع به متولدين اسفند مطالعه شد كه نمي توانند از موفقيت هاي مناسب زندگي خود بهره برداري كنند و بيشتر عمر خود را در رؤياهاي طلايي خويش بسر مي برند، اما حالا به ذكر خصوصيات اقليمي مي پردازيم كه درست بر عكس گروه اول از هر موقعيتي حداكثر استفاده را مي برند. چنين مردي بدون هيچ نوع شك و شبهه، بهترين صيدي است كه ممكن است به تور يك دختر بيفتد. او كسي است كه ممكن است به راحتي يك دانشمند و يا سياستمدار بشود. حتي اگر در نظر بگيريم كه هر روز عصر مقدار ناچيزي از گرفتاريهاي عظيم خود را با خود به منزل ببرد. خوب، اين كاملا طبيعي است كه آدم بدون نقص در دنيا وجود ندارد حتي يك متولد دي كه به طرز غير عادي اهل عمل است،‌و يا يك مرد متولد فروردين كه نبوغي خداداد در اداره امور دارد،‌ آنها نيز داراي نقاط ضعف هستند. نكته مهم اين است كه بر خلاف جريان آب شنا مي كند،‌ در هر متر از پيشرفت خود هديه گرانبهايي از افتخار و ثروت نثار پاي همسر و فرزندان خود مي نمايد.
زن: جذابيت جز ء وجود دختري است كه در ماه اسفند متولد شده است و پي بردن به آن هم نيازي به خواندن كتب و مقالات ستاره شناسي ندارد. به موازات اين جذابيت نقاط ضعفي نيز در وي وجود دارد، اما آنچه كه در بدو امر نظر شما را به سوي خود جلب خواهد كرد، ظرافت و حالت زنانه غير انكار اوست. زن متول اسفند ظرف عسلي است كه قدري فلفل به داخل آن ريخته شده است. براي زن متولد اسفند اين امكان بيش از پيش فراهم شده است تا در زير ظاهر بسيار جذاب خود گزندگي تندتري از فلفل پيدا كند. از سوي ديگر به جرات مي توان ادعا كرد كه زن متولد اسفند، به عنوان يك زن، از بسياري جهات بي نظير است. او نه تنها كسي نيست كه بخواهد بر مرد زندگي خود حكومت داشته باشد و چنين آرزويي حتي در اعماق قلب وي نيز وجود ندارد بلكه حاضر است با بردباري بي نظيري تمام خود خواهي هاي يك مرد را تحمل كند فقط به اين شرط كه به طور كامل مورد حمايت او قرار بگيرد. دختر متولد اسفند از سنين ميانسالي به بعد با تمام وجود خويش خواهان آن مي گردد كه سر ظريف خويش را روي شانه هاي پهن و قدرتمند مردي قرار بدهد و در پناه وي احساس كند كه مورد حمايت قرار مي گيرد و موانع و مشكلاتي كه بر سر راه وي قرار مي گيرند، يكي پس از ديگري به وسيله مرد محبوب خود از ميان برداشته مي شود. براي زن متولد اسفند مرد اعم از اينكه برادر باشد يا پدر، دوست باشد و يا شوهر، موجودي است كه مي تواند وسط حياط منزل بايستد و در حالي كه يك دست خود را به كمر زده است، با دست ديگر جلوي سنگ آسماني عظيمي را كه از كهكشان ها به سوي او پرتاب شده است را بگيرد. شما يك چنين نظريه اي را با بردباري عجيب او در تحمل غرور خاص مردان مخلوط كنيد و مقداري هم گرمي و ذوق و شوق به آن اضافه كنيد و آن وقت پي خواهيد برد كه چرا دختري كه در ماه دوازدهم سال به دنيا آمده است، اين چنين مورد توجه مردهاست. زن متولد اسفند در بهار مانند پرندگان سرشار از عشق و هيجان است. ناراحت ترين مرد در جوار زن متولد اسفند احساس آرامش مي كنند. پس از ازدواج ممكن است قدري به جان شما نق بزند، اين نق زدن ها گاهي حالت گوشه و كنايه هم پيدا مي كند،‌ در حالي كه شما هرگز نمي توانيد از خود عكس العملي نشان بدهيد زيرا جذابيت زن متولد اسفند حربه اي نيست كه مرد بتواند در مقابل آن مقاومت كند،‌ به علاوه فرض كنيم( آن هم بر فرض محال) كه از كوره در رفتيد و اوقات تلخي به راه انداختيد، خيال مي كنيد چه خواهد شد؟ با نرمش خاص خود را در زير چتر حمايت شما قرار خواهد داد و لحظه اي با كمال تعجب مشاهده خواهيد كرد كه حريف با شما در يك جبهه قرار گرفته است و شما بر عليه موجودي كه ديگر وجود خارجي ندارد و نمي دانيد كيست و كجاست، داريد مي جنگيد. زن متولد اسفند به راحتي مي تواند نقاط ضعف و معايب خويش را ازچشم مرد زندگي خود بپوشاند. او خيلي بيش از زن هاي ديگر حساس است و اگر رفتار شما بيش از حد تند و خشن باشد، نظام دلپذيري را كه طبيعت در نهاد وي به وديعه گذاشته است، به هم خواهد زد و آن وقت تبديل به موجودي بي هدف و عاطل و باطلي مي گردد. . زن متولد اسفند جواهري است كه خيلي چيزها ممكن است او را ضايع بكند. .
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

مشاهير متولد فروردين :
1) چارلز چاچلين Charles chaplin
2) جي.پي.مورگان J.p.morgan
3) وين نيوتن Vayne newton
4) لئو پولداستوكوسكي Leopold stokowaski

مشاهير متولد ارديبهشت :
1) كاترين كبير Catherine the Great
2) ملكه اليزابت دوم Queen elizabeth 2
3) هيتلر Hitler
4) شوگر ري رابينسون Sugar rey robinson
5) ويليام شكسپير William Shekespeare

مشاهير متولد خرداد :
1) توماس هاردي Thomas hardy
2) مرلين مونرو Marilyn Monroe
3) رودلف والنتينو Rudolph valentino
4) براي هام يانگ Brigham Young
Don't play games with the ones who love you
Captain I
Captain I
پست: 807
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۱:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 66 بار
تماس:

پست توسط Fareed3230 »

كارت بي نظيره . بازديد ها اينو نشون ميده . اگه پستي زده نميشه واسه اينه كه تاپيك شلوغ نشه . ادامه بده ARMIN, جان
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
Fareed3230, ممنون. چشم حتما تا جايي که بتونم ادامه مي دهم.
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

مشاهير متولد تير:
1) ژوليوس سزار Julius Cesar
2) ريچالد راجرز Richard Rodgers
3) هنري هشتم Henry 8
4) هلن كلر Helen Keller

مشاهير متولد مرداد:
1) ناپلئون بناپارت Napoleon Bonaparte
2) موسوليني Mussoline
3) مي وست Mae West
4) ويتني يانگ Whitney Young

مشاهير متولد شهريور:
1) موريس شواليه Maurice chevalier
2) ملكه اليزابت اول Queen Elizabet 1
3) هنري فورد دوم Henry ford 2
4) سوفيا لورن Sophia Loren
5) جوزف كندي Joseoh kennedy
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

مشاهير متولد مهر:
1) اسكار وايلد OscareWilde
2) دكتر جي.بي.راين Dr.J.B.Rhine
3) توماس ولف Thomas wolfe
4) مهاتما گاندي Mahatma Gandhi

مشاهير متولد آبان:
1) مادام كوري Madame Curie
2) شارل دوگل Charles De Gaulle
3) جواهر لعل نهرو Jawaharlal Nehru
4) پابلو پيكاسو Pablo Picasso

مشاهير متولد آذر :
1) بتهوون Beethoven
2) پاپ جان سيزدهم Pope John 13
3) والت ديسني Walt disney
4) مارك تواين Mark Twain
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

مشاهير متولد دي :
1) اسحاق نيوتن Isaace Newton
2) ريچالد نيکسون Ricahrd Nixon
3) لويي پاستور Louis pasterur
4) آلبرت شوايترز albert Schweitzer

مشاهي متولد بهمن :
1) گاليله Galileo
2) توماس اديسون Thomas Edison
3) چارلز دارو ين Charles Darwin
4) رونالد ريگان Ronald Reagan

مشاهير متولد اسفند :
1) آلبرت انيشتن Albert Einstein
2) ويکتو هوگو Victor Hugo
3) جورج واشينگتن George Washington
4) گوردن مک راي Gordon Macrae
Don't play games with the ones who love you
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام دوستان
در اينجا مي خواهم مطالبي در مورد فالگير ها برايتون بگويم. امروزه مردان و زنان زيادي در سطح تمامي شهر ها به گرفتن فال مي پردازند. اكثرا نيز پول مي گيرند. حتي گرفتن پول هم راه ها و روش هاي مختلفي داره بعضي از آنها دستي مي گيرند و بعضي ديگر صندوقي گذاشته اند و مي گويند هر چه قدر دوست داري در آن پول بريز.
من كساني را مي شناسم كه واقعا مي توانند خيلي چيز ها از گذشته و آينده را بگويند. بييشترين مشتري فالگيرها زنان و دختران هستند كه يا در مورد بختشان سوال مي كنند يا در مورد كسي كه به خواستگاريشان آمده و يا در مورد خيانت هاي شوهرانشان.
فالگيرها از كارهاي مختلفي براي گرفتن فال استفاده مي كنند كه عبارتند از: استخاره با قرآن . استفاده ار كتاب حافظ . كاسه آب . كف دست . نگاه كردن به چشم اشخاص . استفده از ورق ( پاسور ) . نگاه كردن در آينه . نگاه كردن در گوي ( گوي بلورين ) و .......................
من نمي گويم اين حرفها خرافات است و نمي گويم همه اين افراد قادرند از آينده و گذشته خبر بياورند ولي هستند كساني كه واقعا اين قدرت را دارند. ولي واقعا اين افراد چگونه مي توانند اين كارها را بكنند؟ چيزي است كه در پست بعدي خدمت دوستان عرض مي كنم.
Don't play games with the ones who love you
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”