من با K750i به 2 مشکل اساسی برخورد کردم
1-وقتی اتصال کابل به کامپیوتر را خارج میکنم دیگر نمیتونم از Coonection های اینترنت استفاده کنم
2-هر فایلی رو که تو مموری کپی میکنم کپی میشود ولی اجرا نمیشود و فایل در گوشی یا نمیاید یا پیغام خطا میدهد (البته روی مموری 1گیگ)
لطفا راهنمایی کنید
موفق باشید
2 مشکل اساسي با K750
مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Kingman_62 جان
شما از آخرين نسخه PCSuite استفاده ميکنيد؟
شما از آخرين نسخه PCSuite استفاده ميکنيد؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
Kingman_62, عزيز
يا مموري كارتت قلابي يا اينكه دچار بد سكتور شده كه در هر دو صورت كاريش نميشه كرد ... قبلا هم همين بلا سر من هم اومده .... كه كارت مموري كه گارانتي داشت بردم تعويض كردم .
موفق و شاد باشي
يا مموري كارتت قلابي يا اينكه دچار بد سكتور شده كه در هر دو صورت كاريش نميشه كرد ... قبلا هم همين بلا سر من هم اومده .... كه كارت مموري كه گارانتي داشت بردم تعويض كردم .
موفق و شاد باشي
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Kingman_62 جان
به طور کلي براي تمام گوشيها بايد از FAT استفاده کرد
در مورد ديسکانکت شدن هم روش خاصي نداره، اگر ميخواهيد کاملا قانوني عمل کنيد بايد روي علامت USB در SystemTray راست کليک کرده و اون رو Safely Remove کنيد
به طور کلي براي تمام گوشيها بايد از FAT استفاده کرد
در مورد ديسکانکت شدن هم روش خاصي نداره، اگر ميخواهيد کاملا قانوني عمل کنيد بايد روي علامت USB در SystemTray راست کليک کرده و اون رو Safely Remove کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس: