آخرين قيمت گوشي هاي نوکيا را در اينجا قرار ميگيرد
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- محل اقامت: زير آسمون ابري
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
قيمت گوشي N70 Music Editon :
با گارانتي متفرقه 368000 تومان
در ضمن با توجه به توضيحات بعضي از نمايندگيهاي ايراتل اين شركت گويا اصلا ديگه وجود خارجي نداره و گارانتي هايي كه ميكنه يه جورايي الكيه!!! 8) (حالا اين خبر چقدر دقيقه رو بايد از نمايندگيهايي كه من بهشون سر زدم پرسيد!) ولي چيزي كه خودم فهميدم اينه كه اين شركت جديدا گوشي گارانتي نكرده و يه جورايي غيرفعاله...
با گارانتي متفرقه 368000 تومان
در ضمن با توجه به توضيحات بعضي از نمايندگيهاي ايراتل اين شركت گويا اصلا ديگه وجود خارجي نداره و گارانتي هايي كه ميكنه يه جورايي الكيه!!! 8) (حالا اين خبر چقدر دقيقه رو بايد از نمايندگيهايي كه من بهشون سر زدم پرسيد!) ولي چيزي كه خودم فهميدم اينه كه اين شركت جديدا گوشي گارانتي نكرده و يه جورايي غيرفعاله...
.................... دنياي ديگري هم هست كه ميتوان در آن آواز خواند ...................
منم اينو شنيدم.اما يه خبر غير رسمي هم شنيدم که ايراتل داره يه سري از گوشي هاي نوکيا رو مخفيانه در داخل مونتاژ ميکنه و به نام اصلي به بازار ميده. راست و دروغش به عهده راوي.کلا به نظر ميرسه ديگه گارانتي ايراتل مثل سابق قابل اطمينان نيست.Montana2100 نوشته شده:
در ضمن با توجه به توضيحات بعضي از نمايندگيهاي ايراتل اين شركت گويا اصلا ديگه وجود خارجي نداره و گارانتي هايي كه ميكنه يه جورايي الكيه!!! 8) (حالا اين خبر چقدر دقيقه رو بايد از نمايندگيهايي كه من بهشون سر زدم پرسيد!) ولي چيزي كه خودم فهميدم اينه كه اين شركت جديدا گوشي گارانتي نكرده و يه جورايي غيرفعاله...![]()

- سپاسهای دریافتی: 1 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار

- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار