سلام دوستان
من آغاز سال 1386 را به همه تبريک عرض کرده و اميدوارم اين سال براي همه ايرانيان ، سال خوب ، تندرستي ،موفقيت و مملو از افتخار باشد .( ضمنا بدليل اينکه در سفر بودم نتوانستم زودتر تبريک سال نو خدمت دوستان عرض کنم ) .
سلام
من پیشنهاد می دهم نام این تاپیک را مثلا تا 1ماه دیگه که آبها از آسیاب می افته و دیگه سال نو عادی می شود نام تاپیک را از :. آغاز سال 1386 و عيد نوروز بر همه شما عزيزان مبارك باد .: به تبریک سال نو به تمامی دوستان یا تبریک سال نو تغییر دهید چون انشاالله دوستان در سالهای دیگر هم قصد دارند بمانند و این تاپیک چون نوعش خبر است این پیشنهاد را می دهم.
ممنون
دروووووووووووووووووووووووود و سلام به همه دوستان با درجه و بي درجه و مديران عزيز
مخصوصا اقا فرهاد عزيز و اقا مهدي عزيز
منم به عنوان کوچکترين عضو اين سايت براي تمام دوستان خوبم سالي پراز موفقيت و سربلندي ارزومندم اميدوارم در زير سايه حق از پلکان خوشبختي زندگيتان با انرژي و موفقيت بالا بريد وبه ارزوهاي کوچک و بزرگ خود برسيد
با بهترين آرزوها
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life