وزير خارجه: تهديدات جدي است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

:-( فقط برای اون ها آسیب پذیر هست؟ خوب 2تا برای اونها!برای ما 160 تا 200 آسیب پذیری هواپیمایی! و N تا هم بمب و موشک +کشتی های جنگی و زیردریایی های اطرافشون.!
به نظر من اصلاً گزینه جنگی رو باید گذاشت کنار یک جوری دو طرف باید با هم مذاکره کنند و با هم کنار بیان :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

دومين ناو هواپيمابر آمريكا در راه خليج فارس

پست توسط Reza6662 »

دومين ناو هواپيمابر آمريكا در راه خليج فارس

ناو هواپيمابر «يو.اس.اس جان سي اشتنيس» روز سه‌شنبه با 3200 خدمه كشورش را به قصد خليج فارس ترك كرد.

تصویر 

به گزارش ايسنا، خبرگزاري «آسوشيتدپرس» گزارش داد، اولين توقف اين ناو در سن‌ديگو (ایالت کالیفرنیا) خواهد بود تا بيش از 80 فروند هواپيما از جمله بمب افكن هاي F/A-18 سوپر هورنت را بارگيري كند.

استقرار اين ناو در خاورميانه شمار ناوهاي هواپيمابر آمريكايي در منطقه خليج (فارس) را براي اولين بار از سال 2003 تاكنون به دو فروند افزايش مي‌دهد. اين ناو پس از نزديك به يك ماه آب پيمايي به ناو يو.اس.اس آيزنهاور خواهد پيوست كه در سواحل سومالي واقع است.

پيشتر قرار بود اين ناو به اقيانوس آرام منطقه‌اي كه كره شمالي در آن باعث نگراني است اعزام شود. اما اكنون اين ناو بر مساله عراق و فلسطين متمركز خواهد شد.

پنتاگون همچنين سيستم‌هاي ضد موشكي پاتريوت را براي يكي از كشورهاي حاشيه خليج فارس اعزام خواهد كرد.
پاتريوت دفاعي است در برابر موشك‌هاي كوتاه برد از نوعي كه ايران ممكن است براي حمله به پايگاه‌هاي آمريكايي در اين منطقه از آن استفاده كند.

پنتاگون اعلام نكرده است كه پاتريوت در كدام كشور مستقر خواهد شد.
ايران واشنگتن را متهم كرده است كه ارسال پاتريوت بخشي از طرح آمريكا براي تبديل كشورهاي عربي به خط مقدمي براي حفاظت از رژيم صهيونيستي است.

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط self »

بقول حضرت امام:
آمريکا هيچ غلطي نميتواند بکند

سر به دار ميدهيم ولي تن به ذلت و اضغال ايران نخواهم داد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

آمريکا خيلي چيزا ميگه ، نبايد حرفاش رو جدي گرفت ، اگه حمله کنه تا آخرين قطره ي خونمون از کشورمون دفاع ميکنيم
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

آمريکا خيلي چيزا ميگه ، نبايد حرفاش رو جدي گرفت ، اگه حمله کنه تا آخرين قطره ي خونمون از کشورمون دفاع ميکنيم

دوست با شما کاملا موافقم که قطعا تمامي ما به خاطر ايران تا اخرين قطره خون مبارزه خواهيم کرد...
اما ديشب در گفتگوي خبري شبکه 2 اقاي محسن رضايي رسما اعلام کرد بحث درگيري کاملا جدي است...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad 57 »

با سلام :razz:

من مرد زندگيم نه چيز ديگر :x
پس اگر دفاع از کشورم پيش بيايد با جنگ زندگي مي کنم
پس در آن حال نبرد جزيي از زندگي من است نه مخل آن :-(
ترسو هميشه مرده است حتي هنگام صلح
پاينده باد ايران :razz:
New Member

پست توسط self »

چون ايران نباشد تن من مباد

پاينده باد راه جهاد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

پس بايد آماده باشيم تا وقتي اومدن يه خوش آمد گويي توپ بهشون بگيم که تا دنيا هست يادشون نره

پاينده باد ايران
زنده باد ايراني
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

برخي از چند پست اخر هيچ ماهيتي رو در بر ندارند و طبق تذکري که قبلا داده بودم مبني بر استفاده نکردن از پستهاي بي محتوا مثلا شعار و تهديد و...
لذا اين پستها حذف خواهند شد و زين پس دوستان هم دقت بيشتري بفرمايند :eek:
با تشکر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Maziar7 »

با سلام

دوستان همه ما ايراني هستيم و همه ما وطمان را دوست داريم.... پس در صورت لزوم هم ، همه ما از كشورمان دفاع خواهيم كرد.... حال هركس در جاي خود و بسته به توان خود....

ولي اين مساله فقط با شعار دادن انجام نمي شود .... :x

به نظر من اهداف غرب ( بويژه آمريكا ) از به راه اندازي اين تبليغات و حضور نظامي در منطقه را مي توان در موارد زير جستوجو كرد :

1- متشنج نشان دادن اوضاع خليج فارس ...... البته سياست هميشگي آنها بوده تا هم حضور نظامي خود را در منطقه براي كشورهاي ديگر توجيه كنند و هم منافع اقتصادي خود را در فروش سلاح به برخي كشورهاي خليج فارس حفظ كنند.

2- خطرناك جلوه دادن فعاليت هاي هسته اي ايران .... اين مساله در خصوص كشوري مثل عراق با سلاح كشتار جمعي عنوان شد..... در افغانستان به دنبال تروريست مي گشتند .... و اين موارد در مورد سوريه و كره و برخي كشورهاي ديگر نيز صادق است و البته هريك در شرايط خود .

3- تمركز و افزايش بيشتر نيروهاي خود در اطراف ايران ( محاصره جغرافيايي ايران ) ...... در حال حاضر ايران از شرق جنوب و غرب در مرزهاي خود با نيرو هاي آمريكايي مواجه است.... اين مساله به ويژه حضور ناو هاي هواپيما بر بزرگ آمريكا در خليج فارس در واقع ضمن افزايش محسوس قدرت آمريكا در منطقه ، شراي را هم براي شروع يك حمله هوايي ( فرضي ) آماده كرده است.... البته آنها براي حمله هوايي انتخاب هاي بسياري دارند كه مي توان به بمب افكن هايي دوربرد در پايگاه هاي اروپا و يا حتي خود آمريكا نيز اشاره كرد.

4- نظارت بر اعمال كامل تحريم هاي فعلي و تحريم هاي آينده از طريق دريا.....

5- جلوگيري از بستن تنگه هرمز توسط ايران در شرايط بحراني ( جنگي )

6- كنترل و محافظت از نفت كشها و جلوگيري از افزايش شديد قيمت نفت در شرايط اضطراري

7- كنترل هوايي مرزهاي ايران ..... كنترل و امتحان سيستم هاي پدافند هوايي ايران .... ( البته اين كنترل ها غير از كنترل هاي ماهواره اي ناحسوس است كه معمولا" ما فراموش مي كنيم )

8- كمك به انزواي ايران در جامعه از طريق به راه اندازي جنگ تبليغاتي عليه ايران به علل مختلف از قبيل : حقوق بشر ، سلاح هاي كشتار جمعي اتمي و غير متعارف ، اخبار دروغ در خصوص خريد هاي تسليحاتي غير واقعي ايران ، تحريم شركت هاي مختلف ، انتشار شايعات و اخبار كذب از طريق راديو و تلويزيون هاي فارسي زبان و ايجاد اختلاف و سردرگمي در ذهن توده مردم و نهايتا" آماده كردن افكار جامعه جهاني براي يك حمله هوايي عليه ايران.

9- سعي در همسو نشان دادن افكار عمومي مردم ايران و حتي جهان با سياست هاي آمريكا از طريق تبليغات و شبكه هاي خبري خود ونهايتا القا اين مسله كه نيروهاي آمريكايي به خواسته اكثر ملت هاي دنيا و حتي خود مردم ايران و براي مبازره با سلاح هاي كشتار جمعي، تروريست و بهبود وضعيت اقتصادي و .... در منطقه حاضر شده اند.

البته تمامي سياست هاي فوق براي ما ايرانيها شناخته شده و آشنا ست .....
ولي متاسفانه ذهنيت غالب بر جامعه جهاني اينطور نيست ...
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

هیچ مشکلی از ما با غنی سازی اورانیوم حل نمی شود ، به جای این کارها بروند فقر را ریشه کن کنند. الان این همه کشور پیشرفته مثل مالزی و تایوان و غیره آیا اینها غنی سازی می کنند؟ آیا اینها بمب اتم دارند ؟
هیچ وقت غنی سازی و بمب اتم داشتن برای یک کشور ، شخصیت نمی آورد.
پاکستان را نگاه کنید مثلا" بمب اتم دارد اما یک کشور عقب افتاده و فقیر هست نمی تواند به مردمش نان بدهد. 20 درصد بیشتر باسواد ندارد. همین پارسال بود که زلزله بزرگی در پاکستان اتفاق افتاد. دیدید چه بلایی سر مردمش اومد ؟ این پاکستان که این همه ادعای اتمی بودن می کرد ، حتی نتوانست به مردم خودش کمک کند و بیشتر آوارگان در سرما یخ زدند.
واقعا" کشورمان جزو عجایب جهان است چون حاضریم از نان شب خودمان بگذریم اما از غنی سازی نگذریم !
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

واقعا" کشورمان جزو عجایب جهان است چون حاضریم از نان شب خودمان بگذریم اما از غنی سازی نگذریم !

بابت همينه که پيامبر مي فرمايند :
اگر علم در ستاره ثريا باشد مرداني ار فارس آن را به زين مي کشند. :grin: :smile:
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”