ارتقا درجه کاربران

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: ارتقا درجه کاربران

پست توسط RAHVAR »

این پست تشکری فرارتر از سپاس هستش :) :grin: :D
انشالا همه دوستان روزی اسمشون در این تاپیک قرار بگیره :(
و جا داره به همه آقایون و خانوم های سنترال بابت ارتقا درجه تبریک بگم :-*
یا علی
   تصویر     

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیز و بزرگوار, جناب [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0000ff]Mahdi mahdavi  

تثبیت عنوان و ارتقاء به درجه [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]     خدمت شما دوست گرامی تبریک و تهنیت عرض مینماییم و امیدوار هستیم همواره در زندگی و رسیدن به اهداف خود موفق و پیروز باشید.

زحمات و دانش شما در بخش های مربروط به کامپیوتر و همچنین علاقه شما به صنعت هوانوردی, شایان تحسین و ستودنی میباشد.

mahshid-banoo نوشته شده:

و البته منم به [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0070c0]naghme    کاپیتان شدنشو تبریک میگم و همینطور به جناب [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#0000ff]Mahdi mahdavi   رو تبریک عرض میکنم

سلام به همه.
بنده هم ضمن ابراز خوشحالی مضاعف و اعلام نگنجیدن در پوست خود از [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#323d4f][COLOR=#0000ff]CAPTAIN PILOT     که مشوق من در ضمینه هوانوردی تشکر میکنم و ضمن عرض تبریک فراوان به روانشناس انجمن [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#323d4f][COLOR=#0000ff]mahshid-banoo    به جهت ارتقا درجه ایشون و تشکر از لطفشون از تمام کاربران انجمن که به پیشرفت این سایت کمک کردند تشکر میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
امیدوارم استحقاق این همه لطف رو داشته باشم و بتونم به پیشرفت هر چه بیشتر انجمن کمک کنم.
همچنین از مدیریت محترم سایت آقای [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#323d4f] Mahdi1944    تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام و درود به همه کاربران عزیز سنترال تصویر تصویر تصویر

ارسال پست به عنوان تبریک خلاف قوانین هست تصویر اما این حالت استثنا هست چون ما 3 ارتقاء درجه داشته ایم تصویر تصویر تصویر تصویر

من ارتقای درجه دوستان گرامی و عزیز, جناب Mahdi Mahdavi , خانم mahshid-banoo و خانم naghme

رو صمیمانه تبریک عرض میکنم, امیدوارم که همـــــــــــــــواره در تمامی مراحل پله های ترقی رو طی کنید و به اوج و آنچه که می خواهید برسید.

واقعا" دوستان در روز خجسته ایی ارتقاء درجه داشتنه اند و ما این را به فال نیک خواهیم گرفت. تصویر تصویر تصویر

از مدیریت محترم جناب Mahdi1944 هم به خاطر توجه به همه امور و سرپا نگه داشتن سنترال تشکر و قدرانی میکنم تصویر تصویر تصویر

یا علی مدد تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلامتصویرتصویر

(ایندفعه یکمی متفاوت با قبل نوشتم تصویر، البته قرار ه که یه خبر خوش هم بدم!تصویر)

That's funnyتصویرتصویر

خوب مهشید و فاطمه خانوم ،می بینم که هی پشت سر هم ارتقا پشت ارتقا ،چیه !فکر کردین الان میام بهتون تبریک می گم ،نه دیگه !تصویر دیگه از این خبر ها نیست،تصویر بابا کارخونه نوشابه سازیمون ور شکسته شد و رفتتصویر، از بس برای هم نوشابه باز کردیم تصویر، دیگه وقتشه که من به یسری مسائل اعتراف کنم !تصویر چیه ضربان قلبتون رفت بالاتصویر !

من نوراتصویر یکی از اضلاع مثلث روان شناسی، اعتراف می کنم که ما خانوم های یک ضلعی که با هم می شیم مثلث سه ضلعی تصویر، هر سه نفرمون پایان نامه رو نیست و نابودش کردیم و به صورت کاملا محرمانه متوجه شدیم که استادمون که بانی اصلی همه این جنگ و آشوب ها ست، به هر سه تامون 20 داده !! تصویرتصویرتصویرو در پی این اقدامات ناجوانمردانه ،مرکز ستاد دانشجویان آشوب گر و پایان نامه نیست و نابود کنتصویر که مسئول اصلی آن سر کار خانم کارشناس خانمتصویر ،گروه بود، ابرویی بالا انداخت گفت :بر اساس قانون نمی دونم چیچی ، شما تا جنازه کامل پایان نامه را تا آخر شهریور تحوبل ندین ، از بیســـــــــــــــــــــت هیچ خبری نیســـــــــــــــــــــت تصویر، و این جمله را با کمال آرامش و در حالی که داشت از همه این موجودات جانی و خلاف کار تعهد می گرفت ،گفت و هی پشت سر هم تکرار می کرد که این یه قانون است وتصویر هر سال این تعهدات بی رحمانه از دانشجویان گرفته می شه ! تصویر

بعد از اعترافات شخص جانی و انجام تست اعتیاد بر شخص اعتراف کننده ، مسئولین متوجه شدن که شخص نامبرده ، مقدار زیادی ترامادول مصرف کرده تصویرو در حالی که به زور می خواست دستانش رو باز کنه ، همش می گفت همه این ماجراها زیر سر ،میلاد صندلیه تصویر، اون گفت اگه این قرص ها بفروشی کلی پول به جیب می زنی تصویر، منم که در حال فروش قرص ها بودم ،وسوسه شدم و یه چند تاشو خوردم ، نمی دونم چی شد این حرف ها رو زدم! تصویرمن نبودم دستم بود ،تقصیر آستینم بود !!تصویر  

تصویر

mahshid-banoo   naghme [COLOR=#000000]عزیزمتصویر تصویرتصویرتصویر   

[COLOR=#3366cc][COLOR=#000000]و   جناب Mahdi Mahdavi تصویر  

خیلی خوشحالمتصویر که شما دوستان عزیزم در این خانه همیشه نارنجی باز هم ارتقا درجه گرفتینتصویرتصویرتصویر و به شما بزرگواران تبریک می گم و از اینکه که دیرشد عذر می خوام متاسفانه تا به الان به نت دسترسی نداشتم و امیدوارم که در پناه خداوند رحیمتصویر ، همیشه موفق و موید باشیدتصویرتصویرتصویر 
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود و مهر بر شما دوستان عزیز و بزرگوارتصویر
امیدوارم شاد و سرزنده باشید تصویر

از تمامی دوستان گرامی بابت لطف، توجه، تبریک ها و سپاس هایشان صمیمانه تشکر می کنم. تصویر
همچنین عرض خسته نباشید و آرزوی موفقیت روزافزون برای تمامی دوستان، بویژه مدیریت محترم سنترال دارم.

و امیدوارم همراه با ارتقاءدرجه بتوانم ارتقائی شاید مختصر اما مؤثر در غنی سازی سطح علمی بخش روان شناسی و دیگر بخش ها داشته باشم .

تا یادم نرفته به دوست گرامی Mahdi mahdavi نیز مدیریتشون رو تبریک می گم تصویر

در پناه حق
موفق و سربلند باشید
تصویر
تصویر تصویر تصویر
التماس دعا
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

درود برهمه سنترالی ها
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34091 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب HORLIKAN تصویر

ارتقاء درجه شایسته و کسب دومین عنوان ویژه Major I را خدمت شما تبریک عرض مینماییم و امیدواریم همواره در پناه خداوند متعال, موفق و پیروز باشید. تصویر

زحمات شما در ایجاد تحول و همچنین ارائه مطالب متفاوت در سنترال عزیز بسیار مشهود و قابل تقدیر میباشد. تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

lسلام ببخشید دیر شد
من هم ارتقا درجه mahdi mahdavi وmahshid banooبه سمت مدیریت و naghmeبه کاپیتانی و horlikanعزیز به major1تبریک میگم
امیدوارم همه ی دوستان پیشرفت مضاعفی داشته باشند
موفق باشد :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

ممنون از توجه همه دوستان گرامي

انشاالله هميشه همه جا همه وقت شاد و خرم باشيد :razz:
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

سلام

كاربر گرامي و با طراوت ، به سان   پرفايده ، 

رونين

ارتقاء درجه ي شما رو به   II  ، تبريك عرض مي كنم. تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

انشاالله كه آزادمردتر از [COLOR=#000000]رونين ها باشيد و موفق(   تصویر) و سلامت( تصویر ) و عاقبت به خير( تصویر) .
[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

پست توسط sokuteasemuni »

سلام

كاربر گرامي و محترم ،

saied tomcat