در مورد M-16 بايد عرض کنم نه احتياج به کش رفتنه ونه غنيمت گرفتن
ضمنا از لحاظ نواخت تير - برد موثر - وزن هيچ تفاوتي با M-16 هاي امريکايي نميکنه
فقط مسئله شگفت آور که خود امريکاييها رو هم متعجب کرده ساخته شدن اين سلاح از روي ژورنال بوده و نه از طريق چين و يا حتي کشور ديگه اي
در مورد سال ساخت اونم عرض کنم اين سلاح آزمايشهاي اوليه خودشو در لبنان به سال 1378 پس داده ولي اطلاعاتش درز نکرده حالا هم بعداز اطمينان اوردنش توي يگانهاي نظامي
تفنگ M-16
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
- تماس:
ضمنا از لحاظ نواخت تير - برد موثر - وزن هيچ تفاوتي با M-16 هاي امريکايي نميکنه
اتفاقا خيلي فرق داره من هر دوش رو دستم گرفت اختلاف وزنشون خيلي محسوسه
در مورد سال ساخت اونم عرض کنم اين سلاح آزمايشهاي اوليه خودشو در لبنان به سال 1378 پس داده ولي اطلاعاتش درز نکرده حالا هم بعداز اطمينان اوردنش توي يگانهاي نظامي
والا خيلي باحالا اين اطلاعات از كجا آوردينش؟ زمين و زمان مي دونند اين پروژه شكست خورده
آقا يه عکس از تک تير انداز سنگين ضد زره ساخت ايران گذاشته بوديد . . .
من هم خيلي لازمش دارم كسي مطلبي نداره؟ كامل
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 594 بار
- سپاسهای دریافتی: 994 بار
من هم در زمان سربازي شنيده بودم که قرار سلاح رسمي سپاه M-16 بشه. البته نميدونم تا کجا پيش رفت
ولي در گارد پرچم که بودم 4تا از اينM-16 ايراني داشتيم . ( البته با M-16 تير اندازي نکردم )ولي خيلي سبک بودن فکر ميکنم وزنش بدون خشاب بيشتر از2 کيلو نبود و برعکس کلاش که وزن خشابش 1 الا 1.5 کيلو است خشاب M-16 المينيومي وبسيار سبک بود فکر ميکنم 300الي 400 گرم بيشتر وزن نداشت يک نکته جالب از M-16 اينکه روي بدنه يک پيم داره که اگر پيم رو خارج کني به راحتي اسلحه به دو نيم تقسيم مي شه که براي باز وبسته کردن اسلحه و رفع گير و تميز کردن اسلحه خيلي کار رو راحت کرده
کاليبر ش هم 5.5 بود که تير هاي باريکي داشت
خلاصه اينکه به نظر من بهتر از کلاش بود
ولي در گارد پرچم که بودم 4تا از اينM-16 ايراني داشتيم . ( البته با M-16 تير اندازي نکردم )ولي خيلي سبک بودن فکر ميکنم وزنش بدون خشاب بيشتر از2 کيلو نبود و برعکس کلاش که وزن خشابش 1 الا 1.5 کيلو است خشاب M-16 المينيومي وبسيار سبک بود فکر ميکنم 300الي 400 گرم بيشتر وزن نداشت يک نکته جالب از M-16 اينکه روي بدنه يک پيم داره که اگر پيم رو خارج کني به راحتي اسلحه به دو نيم تقسيم مي شه که براي باز وبسته کردن اسلحه و رفع گير و تميز کردن اسلحه خيلي کار رو راحت کرده
کاليبر ش هم 5.5 بود که تير هاي باريکي داشت
خلاصه اينکه به نظر من بهتر از کلاش بود

گر به خود آیی به خدا رسی

- سپاسهای دریافتی: 31 بار
خوب ... ! خوشبختانه سازمان صنایع دفاع این سلاح رو به عنوان یکی از محصولاتش در سایتش معرفی کرده ... به نام S-5.56 ! این هم عکس این سلاح در اون سایت :
این هم آدرس سایتش ( البته در عکس هم مشخصه ! ) : [External Link Removed for Guests]
حتما بهش سربزنید . خیلی از محصولاتی که قبلا بر روی محل تولیدش حرف و حدیث بود در این سایت به عنوان تولیدات سازمان صنایع دفاع معرفی شده . مطمئنا این معرفی محصولات جهت انجام صادراته .
این هم آدرس سایتش ( البته در عکس هم مشخصه ! ) : [External Link Removed for Guests]
حتما بهش سربزنید . خیلی از محصولاتی که قبلا بر روی محل تولیدش حرف و حدیث بود در این سایت به عنوان تولیدات سازمان صنایع دفاع معرفی شده . مطمئنا این معرفی محصولات جهت انجام صادراته .
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 594 بار
- سپاسهای دریافتی: 994 بار
jupiter4,
منظور شما قسمت ريلي شکلي است که روي اون قرار داره . اون سيستم نشانه گيري سلاح است در ابتداي اون يک حلقه کوچک قرار داره که يک سوراخ کوچک در وسط ان است ،با نگاه داخل سوراخه نوک مگسک مشخص است که ميتوان نشانه گيري کرد
sadeqjoon,
M16 و M4 از نظر مکانيزم و نحوه عملکرد گلنگدن با هم فرقي ندارند فقط طول لوله M4 کوتاه تر شده و قسمت ريلي شکل ان قابل جدا سازي است براي نصب دوربين به جاي ان
منظور شما قسمت ريلي شکلي است که روي اون قرار داره . اون سيستم نشانه گيري سلاح است در ابتداي اون يک حلقه کوچک قرار داره که يک سوراخ کوچک در وسط ان است ،با نگاه داخل سوراخه نوک مگسک مشخص است که ميتوان نشانه گيري کرد
sadeqjoon,
M16 و M4 از نظر مکانيزم و نحوه عملکرد گلنگدن با هم فرقي ندارند فقط طول لوله M4 کوتاه تر شده و قسمت ريلي شکل ان قابل جدا سازي است براي نصب دوربين به جاي ان
گر به خود آیی به خدا رسی