تفنگ M-16

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

تفنگ M-16

پست توسط artemis »

نمیدونم با تفنگ ام-16 آشنایی دارید یا نه ، اسلحه سازمانی ارتش آمریکا و اسرائیل
فوق العاده سبک و قوی با قابلیتهای چریکی و همچنین قابل استفاده در جنگهای دریا و صحرا
چند سال پیش در یکی از نمایشگاه های دفاع مقدس گفتن احتمالا قراره به جای اسلحه کلاشینکف (اسلحه سازمانی سپاه و بسیج) استفاده بشه ، حالا اگه دوستان اطلاعاتی دقیقی از این اسلحه داره لطفا اینجا قرار بده
New Member

پست توسط artemis »

تصویر

يکي از قابليتهاي خوب اين سلاح همانطور که مشاهده ميکنيد ، دستگيره اي هست که روي اون تعبيه شده و حمل و نقل اونو راحت کرده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

تا اون جا كه مي دونم اين اسلحه در يكي از يگان هاي نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در خدمت :-( ولي به درد جنگ شهري مي خوره و كماندويي/چريكي بهترين چيز واسه جنگ خيبر :D كه قوربونش بشم داره وارد خدمت مي شه :(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوست عزیز طبق اطلاعاتی که من دارم خیبر آنچنان که میگن اسلحه بی نقصی نیست :shock: ولی در مقایسه با سلاحهای که ما ساختیم مثل ژ-3 و تندر(ام پی 5) سلاح خوبی است :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

بهترين چيز واسه جنگ خيبر كه قوربونش بشم داره وارد خدمت مي شه

شما اين خبر رو كجا شنيدي آقا كيارش؟؟ تا اونجا كه من ميدونم طرح خيبر به جايي نرسيده! حتي شنيدم همين ام 16 هم به بن بست خورده :shock:

تا اون جا كه مي دونم اين اسلحه در يكي از يگان هاي نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در خدمت ولي به درد جنگ شهري مي خوره و كماندويي/چريكي

مثل اينكه در يگان هاي پياده ي نيروي زميني سپاه هم وارد خدمت شده! البته من خودم شنيدم و مطمين نيستم.

ام 16 براي همه ي مواردي كه گفتين مناسبه...جنگ كماندويي و جنگ معمولي و ... ولي من تا حالا نشنيدم بگن براي
جنگ شهري مناسبه...جنگ شهري نيازمند سلاح هاي سبك و كم حجم با نواخت تير بالاست!
سلاح هايي مثل ام پي 5 /7 و اي كي 74 ( نمونه ي كوتاه شده) و شايد ام 4 براي جنگ شهري مناسب هستند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

مطمئن باشيد تا زماني که بودجه نظامي ايران افزايش نيابد تفنگ ام-16 نه توليد انبوه ميشو و نه خريد از کشوري مثل چين!
هزينه ساخت اين سلاح در مدل A2 چيزي بين 2000 الي 3000 دلار هست که معلوم نيست دقيقا چقدر هست.
ولي هزينه ساخت تفنگ AK-47 تنها 250 دلار هست!
با اين وجود توليد 10 قبضه کلاش و تسليح ده برابر بسيج بهتر از توليد يک قبضه ام-16 و تسليح محدود بسيج هست.
در ضمن سلاح ام-16 به درد بسيج نميخورد چون يک سلاح تخصصي هست ولي کلاش يک سلاح خودماني است و کاربري خيلي خيلي آساني دارد.
:D
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان اسلحه خودکار ام 16 در تمام یگانهای سپاه پاسداران عمومی نشده-فقط در تیپ 10 نیرو مخصوص :::P سپاه بعنوان اسلحه سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد :D

لازم بذکر است خرید اسلحه ام 16 بصورت انبوه برای ایران امکان پذیر نیست زیرا مهمات (فشنگ)اسلحه باید در ایران ساخته شود و خود اسلحه هم احتیاج به تعمیر و نگهداری دارد.همچنین ایران باید برای خرید یک قبضه ام 16 حدود 10 برابر بدهد تا بتواند از بازار سیاه کشورهای عقب افتاده که از دشمنی دولتها استفاده می کنند و بازار سیاه راه انداخته اند تهیه کند :? :? :?
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
New Member

پست توسط artemis »

Saeid12345 نوشته شده:در ضمن سلاح ام-16 به درد بسيج نميخورد چون يک سلاح تخصصي هست ولي کلاش يک سلاح خودماني است و کاربري خيلي خيلي آساني دارد.
:D

کلاش برای این خودمونیه که حداقل 25 ساله که تو بسیج استفاده میشه ، با ورود ام16 بعد از یه مدت اونم به یک اسلحه دوست داشتنی تبدیل میشه
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

عکسهایی از M - 16 های ساخت ایران :

تصویر

در تصویر زیر وزیر کشور از وزن سبک این اسلحه متعجبه ( طبق فیلمی که از تلویزیون پخش شد . ) :

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

su34, دوست عزيز من از اينجا مي دونم تو كه اونجايي نمي دوني !!!!؟!؟؟!! :eek: طبق فيلم رزمايش و گفته ي فرمانده هان :D :-( ا

نوع كوچيكش منظورم بود كه از واسه جنگ شهري بهتر از كلاشه حالا شايد شما بيشتر مي دوني :-? :? :?

بهترين سلاح واسه جنگ خارج شهر نوع بولپاپ است و بد ترين واسه جنگ شهري :D
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

, دوست عزيز من از اينجا مي دونم تو كه اونجايي نمي دوني !!!!؟!؟؟!! طبق فيلم رزمايش و گفته ي فرمانده هان ا

راستش من اخرين چيزي كه راجع به اين سلاح شنيدم از زبون سردبير مجله ي جنگ افزار بود كه خودش از گروه طراحان اين سلاح بوده... و توي خود مجله ي جنگ افزار گفت كه اين طرح به سرانجام نرسيد.
در ضمن من كوچيك شما هستم :o :o
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

تصویر

اینم حتما یه ژنرال آمریکایی که از ترس خطرت جنگ عراق به ایران پناهنده شده و لیسانس افتخاری تولید این اسلحه به ایران داده (بصورت نمادین) :دی :grin:

+++++++

مطلب بالا رو جدی نگیرین محض خنده بید , چون من عشقم ایرانه ::لول::
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”