ازدواج موقت در اسلام

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Hotmale »

fuck , البته از اسم شما پيداست که شما اصلا افکار پليد نداري !!!!

اينرو هم ميدونم که fcuk يه مارک لباسه. با اينحال باز هم خودتي، ولي منم باهات هم نظرم که در جامعه اي که ارتباط دختر و پسر ممنوع باشه از اين بهتر نميشه، نياز به ارتباط با جنس مخالف مثل غذا خوردن ميمونه که فقدان اون ميتونه براي انسان مشکلات روحي و حتي جسمي ايجاد کنه.

شما فقط به آمار اعتياد نگاه کنيد :

دولت اعلام کرده روزي 15 نفر بر اثر اعتياد ميميرن ، که به نظر من خيلي بيشتر از اين حرفهاست، خود من حدود 10 نفرو ميشناسم که در سن 20-25 سالگي بر اثر اعتياد مردن که 3 نفرشون دوست صميمي ام بودند.

فکر ميکنيد دليلش چيه ؟

فقط محدود کردن روابط دختر و پسر.

در مورد اسلام :

..........................

ويرايش شد (JASON)

در ضمن فکر ميکنم آدم با منطق هيچوقت عکس کسي رو که آرزو داره شبيه بهش باشه رو جاي عکس خودش نميذاره ..!!
No Thought Control
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

Hotmale,

آقاي محترم ! همچنين از اسم شما هم پر واضح هست كه در افكار شما چه ميگذره !!!!

به شما توصيه ميكنم همانطور كه به آن شخص شخيص fcuk تذكر داده شد .. مراقب مطالبتان باشيد ... وگرنه مديران اينجا با كسي با اغماض برخورد نميكنند ... ادامه كار اين سايت از مهمترين وظايف مديران اين سايت ميباشد .... وظايف و اجراي قوانين در اين سايت كاملا مشخص شده هست به شما توصيه ميكنم آنرا حتما بخوانيد ..... :-o

در ضمن قسمت آخر مطلب شما ويرايش خواهد شد ...... :-o
آخرین ويرايش توسط 1 on JASON, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

خواهشا به جای فقط اخطار به این افراد ضمن اخطار ارسالهایشان را نیز حذف کنید چون وجود این مطالب شایسته نیست .
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

تاپيك بدليل مطرح شدن مسائل نامربوط و سوء استفاده اشخاص نا بهنجار قفل شد ....

بديهي است تخلفات چند كاربر در شوراي نظارت بررسي و اقدام خواهد شد .....
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

با سلام ،

عرض شود كه اين تاپيك بصورت موقت قفل بود در واقع بدلايل خاصي .... اما چونكه سياست اين سايت با قفل تاپيكها سازگار نيست تاپيك دوباره برا اظهار نظر دوستان و علاقمندان باز شد .... :razz: :razz:

اميدوارم دوباره مشگلاتي پيش نياد كه باعث نابهنجاري در سايت گردد .

موفق و پيروز باشيد . :razz: :razz:
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

با سلام
دوستان بیاید حرفهای سازنده بزنید

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط jeeerjeeerak »

سلام
خيلي از چيزايي که توي قران و اسلام هست نياز به يه خونه تکوني اساسي و به روز شدن داره مساله صيغه هم از اين موارده درسته که انسان تنوع طلبه ولي در مورد هر چيزي تنوع طلبي درست نيست . من کاملا با صيغه مخالفم و به نظرم هيچ فرقي با آنچه که در غرب و شرق هست نداره
مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد !!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط JASON »

jeeerjeeerak, عزيز

مسئله صيغه تو دين اسلام كليت نداره كما اينكه اهل سنت به اين مسئله اعتقادي ندارند و آنرا مردود ميشمارند و ميگويند در زمان پيامبر اكرم (ص) ناگزير چنين مواردي اعمال شده به خاطر از بين رفتن مردان ........

البته اين موضوع را بايد اساتيد مورد تجزيه و تحليل قرار بدهند .....

موفق و شاد باشيد .
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

jeeerjeeerak,
صيغه به هيچ وجه يک تنوع طلبي محسوب نميشه و اين جامعه امروزه که اين فلقي رو از صيغه داره پس مشکل اسلام نيست که تهمت قديمي بودن بهش ميزنيد.
شما که با صيغه مخالف هستيد بنظرتون بيشترين عامل افزايش چشمگير زنا در جامعه ما چيه؟؟؟ چرا رو به اين کار مي اورند؟؟
ايا غير از اين است که شرايط ازدواج سخت شده و کسي به اين راحتي و زودي نميتونه ازدواج کنه؟؟

حالا يک سوال : چگونه ميتوان جلوي همچين کاري رو گرفت (فسادو زنا و...) ؟؟

اسلام براي جلوگيري از اين کار راههاي زيادي رو قرار داده تا از اين کار پيشگيري بشه.
اول همون ازدواج هست که چقدر در روايات تاکيد شده به اينکه زود ازدواج کنيد تا دينتان کامل بشه و اين کار رو همراه با ثوابهاي فراوان قرار داده براي ترغيب بيشتر.
حتي فکر اينحا رو هم کرده که ممکنه بعضي ها سختگير باشند در ازدواج ، دستوراتي داده که به ساده ترين شکل و راحت انجام دهيد و سختگيري هاي بيمورد نداشته باشيد.
تنها در مورد همسر ايمان رو ملاک قرار دهيد و اگر انرا داشت به مسائل ديگه از جمله پول و... تکيه نکنيد چون خداوند خودش روزي ده است و تاکيد کرده (تقريبا به اينگونه که) کسي که بخاطر به گناه نيفتادن اقدام به ازدواج کند من خودم کمکش ميکنم.

اما اگز باز هم افرادي بودند که اين امکان را نداشتند خداوند ازدواج موقت را قرار داد تا حداقل از گناه زنا به دور شوند و اين عين لطف و دورنگري است که يک رهبر ميتونه داشته باشه براي دوري جامعه از فساد.

JASON,

اما اينکه ازدواج موقت در مکتب عامه (همون سني ها) حرام است اين بدعتي بود که عمر در ان زمان ايجاد کرد يعني در واقع حلال خدا را حرام کرد. حالا ميگيد چگونه؟؟
اينگونه :

اميرالمومنين حضرت علي عليه السلام ميفرمايند:

«لولا ان عمر نهي عن المتعه ما زني الا شقي»
اگر عمر از ازدواج موقت جلوگيري نکرده بود جز شقي و بدسرشت کسي زنا نميکرد.

خود عمر در ان زمان اعلام کرد که :
«متعتان کانتا علي عهد رسول الله و انا انهي عنهما و اعاقب عليهما ، متعة الحج و متعة النساء»
دو متعه که در زمان رسول خدا حلال بودند من از ان دو نهي ميکنم و هر کسي مرتکب ان دو شود او را عقاب ميکنم.

نکته خارج از بحث : شايد بگيد چرا دو متعه اينجا ذکر شده؟؟ چون عمر يک عمل ديگر را هم حرام کرد و ان طواف نساء است که ما وقتي حج مشرف ميشويم در طول اعمال حج همسرمان به ما حرام ميشود که در اخر اعمال طوافي خداوند قرار داده که طواف نساء ناميده ميشه که با انجام ان دوباره همسر به ما حلال ميشود ولي مکتب عامه اين کار را انجام نميدهند.

در ضمن در ايه 24 سوره مبارکه نساء ،حلال بودن متعه مطرح شده.
در قران ايه داريم حکم کساني که به انچه خداوند نازل کرده عمل و حکم نميکنن چيست.

«و من لم يحکم بما انزل الله ، فاولئک هم الکافرون» (ايه 44 سوره مبارکه مائده)
«و من لم يحکم بما انزل الله ، فاولئک هم الظالمون» (ايه 45 سوره مبارکه مائده)
«و من لم يحکم بما انزل الله ، فاولئک هم الفاسقون» (ايه 47 سوره مبارکه مائده)
(خودتون قضاوت کنيد)

يکسري روايت از امام باقر عليه السلام :

«احلها الله في کتابه و علي لسان نبيه (صلي الله عيله و اله وسلم) فهي حلال الي يوم القيامة»
خداوند انرا در قران و بر زبان پيامبرش حلال کرده است و ان تا روز قيامت حلال ميباشد.

«ليس منا من لم يومن بکرتنا و لم يستحل متعتنا»
از ما نيست ، کسي که به رجعت ما معتقد نباشد و متعه را حلال نداند. (احاديث از کتاب اصول کافي)

خوب فکر کنم فعلا بس باشه.
اگه سوال ديگه اي بود در خدمتيم :D
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

تا چند تا زن توي دين اسلام حلاله :-( :-o :eek:
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

DJ.HAMED نوشته شده:تا چند تا زن توي دين اسلام حلاله :-( :-o :eek:
ازدواج دايم تا 4 زن حلاله ولي ازدواج موقت محدوديتي نداره
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

يعني تا 100 تا حلاله :grin: :grin: :grin:
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”