دوستان ! یه پرسش کلیدی دارم که تقاضا دارم دوستان راهنمایی کنند.
من با بیدار شدن سر صبح مشکل دارم . میدونم دلایل مختلفی میتونه داشته باشه . از جمله تغییر فصل و فیزیولوژی بدن و ... . اما مشکل اینه که به صورت کلی ، بدن در زمان صبح به دلیل بی تحرک بودن طی مدت خواب شبانه ( حدود 8 ساعت ) نوعی رخوت و سستی داره که این حالت بعضی ها رو ترغیب به خوابیدن مجدد میکنه . یعنی شما سر صبح نوعی احساس کوفتگی ( البته نه از نوعی که بعد از کار سنگین پیش میاد ) دارید که نمی تونید سر حال به سر کار و زندگی تون برید و این حالت در برخی موارد آزار روانی به وجود میاره چون شما دیر سر کار می رسید . این مورد هم میتونه به عللی به وجود بیاد . از جمله نا مناسب بودن رخت خواب و کمبود خواب و غیره . از همه این چیزها که بگذریم ، به طور خاص به دنبال راهی هستم که وقتی صبح بیدار میشم ، فارغ از اینکه چطوری خوابیدم ، بتونم یه ریکاوری انجام بدم . مثلا بعضی ها میگن ورزش صبح گاهی شادابی میاره که حقیقتا من تا حالا نتونستم تجربش کنم . در بعضی اوقات که ورزش میکنم بعدش یه خواب آلودگی تپل میاد سراغم که یه خواب مشتی ما رو مهمون میکنه .
دوش آبگرم سر صبح با اینکه خستگی رو در میاره ولی اگر کمبود خواب داشته باشید و سبح زود دوش بگیرید ، بعدش همچین میخوابید که انگار 100 ساله نخوابیدید .
قرص های نیرو زا رو هم نمی شناسم که بگم یه دونه میخورم شارژ میشم .حالا با این سئوال مبهم و سر در گمی که مطرح کردم ، اصلا کسی چیزی فهمید ؟ و راهنمایی ای به نظرتون میرسه ؟

این خنده نشون گریه هست