مثال عملی محاسبه موجودی و میزان انتشار گازهای گلخانه ای

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
پست: 447
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳, ۳:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 423 بار
تماس:

مثال عملی محاسبه موجودی و میزان انتشار گازهای گلخانه ای

پست توسط novinmarketing »

سری یادداشت هایی از آقای مهندس فضل اله کامیاب ارزیاب زیست محیطی ICS

Greenhouse Gas Emission Inventory Methodologies for State Transportation Departments

تخمین و محاسبه گازهای گلخانه ای منتشره در حوزه و اسکوپ 3 معمولا در گزارش موجودی ها منظور نمی گردد اما براساس بعضی از برنامه می تواند اجباری بوده و یا بصورت اختیاری مدنظر قرار گرفته و محاسبه گردد. لذا به جهت آشنایی بیشتر با این حوزه و روش محاسبات آن، تصمیم گرفتیم کلیات آن را طبق آنچه که دپارتمان حمل و نقل ایالات متحده (DOT) انجام داده، تدوین و ارائه نماییم.

اسکوپ 3 شامل گازهای گلخانه ای منتشره غیرمستقیم است که در اسکوپ 2 منظور نشده است. همانند ماهیت اسکوپ 2، اسکوپ 3 نیز آندسته از گازهای گلخانه ای را هدف قرار می دهد که مستقیما توسط DOT تولید نگردیده و تحت کنترل این دپارتمان نمی باشد. طبق راهنمای فدرال در مورد گازهای گلخانه ای ، منابع انتشار GHG در اسکوپ 3 به شش دسته اصلی تقسیم می شوند:

1- مسافرتهای هوایی کسب و کار

2- مسافرتهای زمینی کسب و کار

3- ایاب و ذهاب پرسنل

4- اتلاف مربوط به انتقال و توزیع بخار و برق خریداری شده

5- عملیات برونسپاری شده مربوط به پسماندهای جامد

6- عملیات برونسپاری شده مربوط به تصفیه فاضلاب

البته به موارد فوق می توان انتشارات مربوط به زنجیره تامین مواد و فعالیتهای پیمانکاران را نیز اضافه نمود که DOT نیز به همین گونه عمل کرده است. فروشندگان و پیمانکاران ، شرکتها و سازمانهایی هستند که تامین کننده نیازهای DOT بوده و هرکدام برای خود انتشاراتی در قالب اسکوپ 1 و 2 دارند. این گروه به عنوان اجزاء و اعضاء لایه اول (Tier 1)، DOT محسوب می شوند. بطور مثال یک شرکت ساختمانی که عملیات تعمیر و نگهداری جاده ها را برای DOT انجام می دهد تامین کننده لایه اول محسوب می گردد که دارای انتشار گازهای گلخانه ای در اسکوپ 1 و 2 بوده و به عنوان انتشار دهنده گازهای گلخانه ای در حوزه و اسکوپ 3 دپارتمان حمل و نقل آمریکا محسوب می گردد. اما تامین کننده لایه 2 (Tier2) به شرکت یا سازمانی اطلاق می گردد که مستقیما به DOT سرویس ارائه نمی دهد اما به پیمانکار DOT خدمات رسانی می کند.

منبع : [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”