[External Link Removed for Guests]
فايل آموزشي روش تحقيقات که خودم تهيه کردم
[External Link Removed for Guests]
اضافه شده توسط سعید خان!
[hr]
با بازی استراتژیک [External Link Removed for Guests] آشنا دارید یا نه؟
این یک بازی راهبردی نظامی است که در راندهای سه ماهه مسابقه ای بین افراد صورت می گیرد و معمولا با ایجاد کلان ها (گروه های متحد) افراد به نبرد با یکدیگر می پردازند. در این بازی شما می توانید به ساخت انواع نیروهای زمینی هوایی و دریایی و همچنین موشکی و ماهواره ای دست بزنید.که البته در برخی قسمت ها شما نیاز به تحقیقات علمی دارید و در عین حال پول و سرمایه اهمیت زیادی دارد.
دوستان اگر علاقمند هستید با عضویت در ان سایت که سعی کنید با ایمیل هایی که من برای شما می فرستم عضو شوید و بعد با ایجاد کلان ایران به مبارزه بپردازیم.در آخر به کلان برتر مدال تعلق می گیرد.
فعلا برای ایجاد یک مجموعه نیروهای قدرتمند برای کلان مورد نظر به نیروهایی زیر نیاز داریم
سه نفر از دوستان به تقویت اقتصاد خود که در نهایت به ساخت ماهواره و موشک می پردازیم و یک نفر به کارهای جاسوسی
یک نفر به ساخت نیروی دریایی
یک نفر به ساخت نیرو هوایی
یک نفر به ساخت نیرو زمینی در بخش تانک ها
یک نفر به ساخت نیروهای ویژه مثل سرباز و تک تیرانداز و...
یک نفر هم به طور میانگین به ساخت همه نیرو های در اوضاع بحرانی
دوستان برای یک نبرد مجازی آماده شوید و همچنین دوستانی که مایل به همکاری هستند ایمیل خود را قرار دهند تا من برایشان کد عضویت را بفرستم که اینجوری بهتر است چون باعث می شود که به من 10 نوبت جایزه برسد
که البته باعث پیشرفت بیشتر می شود.همچنین دوستان برای عضویت در کلانی که با نام IRANLAND ساخته ام آماده شوند تا حال بقیه کلان ها رو بگیریم.(اول خواستم با نام ایران کلان بزنم ولی چهار حرفی رو قبول نمی کنه پس ایران زمین رو ساختم)
)
اميدوارم جوابتان را پيدا کرده باشيد هنوز هم اگر مشکلي است بگوييد تا برايتان توضيح دهم.