پته بریتنی اسپیرز روی آب ریخته شد !!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پته بریتنی اسپیرز روی آب ریخته شد !!!

پست توسط Achilles »

اعتیاد شدید بریتنی که به تازگی رو شده است برای دوستان قدیم او مطلب جدیدی نبود زیرا آن ها همواره بریتنی را در حالت خماری دیده بودند.
دوستان بریتنی که همواره اعتیاد او را مخفی می کردند با علنی شدن این مساله داستان های عجیب و غریبی را از رفتارهای بریتنی و اعتیاد او نقل می کنند.
آماندا الکساندر خواهر شوهر بریتنی در گفت و گویی بیان داشت که بریتنی از سال 2003 به مواد مخدر اعتیاد داشت و به هشدار های او بی توجه بود.
او به مجله گفت : زمانی که ما با هم بودیم او مرتب از قرص اکس استفاده می کرد و به هشدارهای من بی توجه بود. با وجود آن که من همواره خطر اعتیاد را به او گوش زد می کردم اما او به حرف های من می خندید و من را بچه مثبت می خواند.
او حتی مدعی شد که بریتنی زمانی که برای اجرای ترانه هایش به شهرهای مختلف سفر می کرد مرتب از کوکائین استفاده می کرد.
کنت اسمیت دوست دیگر بریتنی که دوستی وی با بریتنی دوام 10ساله دارد بیان داشت که بریتنی در هیچ مهمانی بدون خوردن قرص اکس و کشیدن کوکائین حضور نمی یافت.

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

سلام عکس های از ايشان مونتشر شده در حالت خماری اگه عکس ها رو خواستيد اينجا تشکر يا بهم pm
بزنيد من براتون می فرستم

:grin:
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

Re: پته بریتنی اسپیرز روی آب ریخته شد !!!

پست توسط osilatoria »

Achilles نوشته شده:اعتیاد شدید بریتنی که به تازگی رو شده است برای دوستان قدیم او مطلب جدیدی نبود زیرا آن ها همواره بریتنی را در حالت خماری دیده بودند.
دوستان بریتنی که همواره اعتیاد او را مخفی می کردند با علنی شدن این مساله داستان های عجیب و غریبی را از رفتارهای بریتنی و اعتیاد او نقل می کنند.
آماندا الکساندر خواهر شوهر بریتنی در گفت و گویی بیان داشت که بریتنی از سال 2003 به مواد مخدر اعتیاد داشت و به هشدار های او بی توجه بود.
او به مجله گفت : زمانی که ما با هم بودیم او مرتب از قرص اکس استفاده می کرد و به هشدارهای من بی توجه بود. با وجود آن که من همواره خطر اعتیاد را به او گوش زد می کردم اما او به حرف های من می خندید و من را بچه مثبت می خواند.
او حتی مدعی شد که بریتنی زمانی که برای اجرای ترانه هایش به شهرهای مختلف سفر می کرد مرتب از کوکائین استفاده می کرد.
کنت اسمیت دوست دیگر بریتنی که دوستی وی با بریتنی دوام 10ساله دارد بیان داشت که بریتنی در هیچ مهمانی بدون خوردن قرص اکس و کشیدن کوکائین حضور نمی یافت.

[External Link Removed for Guests]

اینکه مورد خاصی نیست !

مگر در هنرپیشه های کشور خودمون کم از اینجور موارد دیده میشه؟؟
 تصویر 
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

osilatoria,

نه به اين بدی اصلاً من عکس ها رو ديدم باورم نشد

8) 8) 8)
:?
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

اين خبر رو که خيلي وقت وقتي که شوهرش ميخواست ازش طلاق بگيره لو داده بود
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط ohhye »

دوستان اين بازيگران و مخضوصا اين خوانندگان آمريکايي بقدري کثيف هستند که باعث شد هنرپيشه گان ايراني از اينها تقليد کنند در همه ابعاد

دوست محترم
در انتخاب الفاظ بیشتر دقت نمایید ، این چندمین باری است که به شما تذکر داده میشه :x
لطفا زین پس تکرار نشه.
Mohsen1001
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

تاپیک در حد اطلاع رسانی بود و قفل شد...
قفل شده

بازگشت به “موسيقي”