سلام .
چون چند تا از دوستان در پی ام از من سوال می کردند من این تاپیکو زدم تا اینجا سوالاتشان رو بپرسند.
که اگر بقیه هم این مشکل را داشتند دیگه جواب خود را بگیرند.
سوالات و مشکلات در مورد PSP
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
- تماس:
آپدیت OE-A به B
[External Link Removed for Guests]
طریقه ی نصب برنامه ی OE-B
پوشه ی OEB_UPDATE رو توی پوشه ی Game150 کپی کنید و از داخل PSP اجرا کنید . بعد از چند ثانیه خود به خود ریاستارت و به منوی اصلی بر میگرده !
سلام دوستان استفاده از اين برنامه خيلي خيلي ريسکه بهتره استفاده نکنيد.
چون چند تا پي ام در رابطه با اين برنامه دارم ولي با کمک خودشون دوباره پي اس پي هاشون درست شد

[External Link Removed for Guests]
طریقه ی نصب برنامه ی OE-B
پوشه ی OEB_UPDATE رو توی پوشه ی Game150 کپی کنید و از داخل PSP اجرا کنید . بعد از چند ثانیه خود به خود ریاستارت و به منوی اصلی بر میگرده !
سلام دوستان استفاده از اين برنامه خيلي خيلي ريسکه بهتره استفاده نکنيد.
چون چند تا پي ام در رابطه با اين برنامه دارم ولي با کمک خودشون دوباره پي اس پي هاشون درست شد

-
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
- تماس:
mehrb0d,
سلام.
ضمن خوش آمدگويي به شما دوست عزيز و جديد سايت.
خوب مدلي که شما گرفته بازي کپي مي خوره.
هيچي شما بايد يا از اينترنت يا از بعضي از مغازه ها که بازي هاي پي اس پي رو توي يک ديوي دي گذاشتند تهيه کنيد و بعدش فايل بازي ها رو توي پوشه ي ISO در شاخه اصلي مموري بريزيد.
اگر همچين پوشه اي نبود با حروف بزرگ بسازيد بعدش بريد توي قسمت گيم پي اس پي و روي مموري استيک ضربدر زده و بازي خود را انتخاب کنيد و حالشو ببريد.
اين کاملا به زيبان سادش بود.

سلام.
ضمن خوش آمدگويي به شما دوست عزيز و جديد سايت.
خوب مدلي که شما گرفته بازي کپي مي خوره.
هيچي شما بايد يا از اينترنت يا از بعضي از مغازه ها که بازي هاي پي اس پي رو توي يک ديوي دي گذاشتند تهيه کنيد و بعدش فايل بازي ها رو توي پوشه ي ISO در شاخه اصلي مموري بريزيد.
اگر همچين پوشه اي نبود با حروف بزرگ بسازيد بعدش بريد توي قسمت گيم پي اس پي و روي مموري استيک ضربدر زده و بازي خود را انتخاب کنيد و حالشو ببريد.
اين کاملا به زيبان سادش بود.