آئین دوستیابی !

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت و روان به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

آئین دوستیابی !

پست توسط ASHK HIKAYESI »

دوستان سلام !

با توجه به اینکه بنده مدت هاست در این انجمن عضو هستم و از مطالب دوستان عزیز که زحمات زیادی برای تهیه ی آن ها می کشند استفاده میکنم ، لازم دانستم که به پاس قدر دانی از مدیران و اعضای عزیز انجمن ، خودم نیز مطلبی آموزشی قرار بدهم امیدوارم بپسندید !

مطالب زیر از کتاب « آئین دوستیابی » به قلم « دیل کارنگی فقید » از انتشارات « اردیبهشت » گلچین کردم :

گام هايي براي اينکه فردي دوست داشتني شويم !

داوری نکن تا درباره ی تو داوری نکنند .

اگر می خواهید مردم دوستتان بدارند اصل نخست این است :
به دیگران واقعا علاقمند شوید !

اعمال بلند تر از کلمات حرف می زنند و یک تبسم به طرف مقابل می گوید :
« من دوستت دارم . تو مرا خوشحال می کنی . از ملاقاتت خوشحالم . »

اگر می خواهید مردم دوستتان بدارند اصل دوم این است :
لبخند بزنید !

نام یک شخص برای او شیرین ترین و مهمترین صدا در کلیه زبان هاست .

برای این که جالب توجه باشید باید به دیگران توجه کنید .

سوالاتی از طرف بکنید که او با شعف و خوشحالی بتواند جوابش را بدهد .

طرف را تشویق کنید راجع به « خودش » و « موفقیت هایش » حرف بزند .

شنونده ی خوبی باشید و دیگران را تشویق کنید از خودشان صحبت کنند .
اگر می خواهید مردم دوستتان بدارند یک اصل مهم این است :
با آن ها درباره ی آن چه به آن علاقمندند صحبت کنید .

همیشه با زنی که می خواهید دلش را به دست آورید راجع به خودش صحبت کنید .

کاری کنید که طرف مقابل خود را مهم احساس کند و این کار را صمیمانه انجام دهید .

بهترین راه پیروزی در مباحثات خودداری از وارد شدن در بحث است .

در شرایط اجبار می توانید با یک نگاه یا تغییر دادن لحن خود بدون اینکه نیازی به اضافه کردن کلامی باشد اشتباه یا خطای طرف مقابل را به رخش بکشید .

برای عقاید دیگران احترام قایل شوید و حتی المقدور سعی کنید از اشتباه آن ها بگذرید و هرگز به کسی نگویید که اشتباه می کند .

در صورت اشتباه و خطا بدون طفره رفتن به آن اعتراف کنید .

با ملایمت سخن آغاز کنید .

کاری کنید که طرف بی وقفه به شما پاسخ آری بدهد .

بیش از اندازه از موفقیتهای خود دم نزنید وتا آن جا که ممکن است پیروزی ها را ساده برگزار کنید .

اجازه بدهید دیگران بیشتر حرف بزنند .

اجازه بدهید طرف تصور کند اندیشه ی راضی کننده از خود اوست .

صمیمانه بکوشید خود را به جای دیگران قرار دهید و از دیدگاه آن ها به مسائل بنگرید .

مردم تشنه ی همدردی و غمخواری و محبت شما هستند . اگر این لطف را از آن ها دریغ نکنید تا حد پرستش دوستتان خواهند داشت .

با افکار و عقاید دیگران ابراز همدردی کنید .

اگر می خواهید مردم مطابق میل شما رفتار کنند به شریفترین انگیزه های آن ها متوسل شوید .

به عقاید و مطالب مورد نظر خود به گونه ای زیبا و دلنشین عینیت ببخشید و آن ها را حتی المقدور به صورت نمایش جلب توجه کننده به دیگران عرضه کنید .

بکوشید تا حس رقابت را در افراد مورد نظر خود تحریک کنید .

اول با تحسین و تفدیر حقیقی بحث را شروع کنید و در نهایت طرف را وادار نمایید برای حفظ ارزش هایش تلاش کند .

خطای دیگران را غیر مستقیم به آن ها گوشزد کنید و مراقب باشید احساس تفاخر و برتری در حرف هایتان نباشد .

قبل از طرح انتقاد های خود از دیگران ابتدا پای اشتباهات خودتان را به میان بکشید و از آن ها سخن بگویید .

به جای صدور دستور مستقیم خواسته های خود را به صورت پیشنهاد و سئوال مطرح کنید .

بگذارید طرف حیثیت و آبرویش را حفظ کند جریحه دار کردن احساسات دیگران کار انسان های بزرگ نیست .

از پیشرفت های کوچک دیگران سعادتمندانه تعریف کن و در ستایش استعدادهای آن ها صمیمیت نشان بده !

اگر قصد خدمت به کسی را داری او را خوشنام کن .

طرف مقابل را از حسن شهرت برخوردار سازید تا خود را لایق نام نیکی که برایش فراهم آورده اید بسازد در این صورت دو طرف به مقصود رسیده اند .

با تشویق دیگران وانمود کنید برطرف کردن عیوبشان ساده است . کاری کنید که خواسته های شما از طرف برایش آسان جلوه کند و خودش را در مقابل یک غیر ممکن نبیند !

برای انجام کارهایی که به دیگران پیشنهاد می کنید طوری رفتار نمایید که آن ها خود را مهم احساس کنند وبا خوشحالی به خواسته های شما عمل نمایند .

اگر می خواهید زندگی زناشویی شما سعادتمند باشد :
از نق زدن بپرهیزید !

بکوشید خود را با سلیقه ی شریک زندگیتان اصلاح کنید .

از خرده گیری احتراز کنید .

بی تظاهر و صادقانه به تحسین و تمجید از همسرتان بپردازید و نسبت به او بی تفاوت نباشید .

به امور کوچک زندگی زناشویی توجه بیشتری نشان بدهید . نسبت به همسر خود مودب باشید همچنان که نسبت به بیگانگان ادب را رعایت می کنید .

از کتابهای خوب و سالمی که در برگیرنده ی اطلاعات جنسی زنا شویی است غافل نمانید فقط در انتخاب کتاب دقت کنید .

یک مرد بزرگ بزرگی خود را به وسیله ی طرز سلوکش با افراد کوچک نشان می دهد .

هر احمقی می تواند با انتقاد و شکایت دیگران را محکوم کند و اغلب احمق ها این کار را می کنند .

انسان موجود خودخواهی است که از طریق ارضای خودخواهی او می توان به همه چیز دست یافت و محبتش را خرید و حتی وادارش کرد که فداکاری نشان بدهد !

عبارت های کوتاه مانند « ببخشید مزاحمتان شدم ممکن است لطفا ... میل دارید که ... و متشکرم » به منزله ی روغنی است که چرخ های زندگی روزمره را صیقل می دهد ! و اتفاقا دلیل بر تربیت و نجابت هم هست !

:( :razz:
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي و روان پزشكي”