****ستاره موسيقي جهان به ايران آمد****

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

****ستاره موسيقي جهان به ايران آمد****

پست توسط zadora »

ستاره موسيقي جهان به ايران آمد
شب‌هاي تهران با صداي «كريس دي‌برگ»

دنياي اقتصاد- هشت ماه پيش وقتي زمزمه‌هاي سفر كريس‌دي برگ، خواننده دو رگه ايرلندي آرژانتيني به ايران دهان به دهان بين علاقه‌مندان به موسيقي مي‌چرخيد، بسياري تصور نمي‌كردند كه اين شنيده‌ها به حقيقت بپيوندد، اما ديروز خواننده پرآوازه امروز و فوق ستاره راك دهه 80 و 90 جهان رو در روي خبرنگاران ايراني در مركز همايش‌هاي بين‌المللي رايزن قرار گرفت و به برق فلاش عكاسان ايراني لبخند زد.

تصویر 

علاوه‌بر كريس دي‌برگ، نينف امير خاص تنظيم‌كننده قطعه موسيقي مشترك گروه آريان و كريس دي‌برگ، اندي كيم نماينده شركت ال جي كه حمايت مالي اين برنامه را بر عهده دارد، محسن رجب‌پور مدير برنامه‌هاي گروه آريان و مدير موسسه ترانه شرقي و كني تامسون مدير برنامه‌هاي كريس دي برگ نيز حضور داشتند. كريس دي برگ در شصتمين سال زندگي خود به ايران آمده است و اگر چه ديگر آن فوق ستاره موسيقي راك نيست، اما مي‌توان گفت كه كريس دي برگ بلند آوازه‌ترين خواننده‌اي در كلاس جهاني است كه در 30 سال اخير به ايران سفر كرده است.
اگر چه حضور كريس دي برگ در ايران مي‌تواند جالب توجه باشد، اما مهم‌تر اين است كه آيا او در ايران كنسرتي برگزار خواهد كرد يا نه. محسن رجب‌پور با تاييد اينكه كريس دي برگ در ايران كنسرت خواهد داشت، گفت: در اين كنسرت گروه آريان و كريس دي‌برگ هر يك قطعاتي را جداگانه اجرا خواهند كرد و در ادامه چند قطعه نيز به صورت مشترك اجرا مي‌كنند. البته كريس دي برگ نيز با همه آوازه جهاني‌اش ناگزير است آهنگ‌هاي خود را به مميزي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بدهد تا براي آنها مجوز صادر شود.
محسن رجب‌پور در اين مورد گفت: كريس دي‌برگ تعدادي از آهنگ‌هايش را كه براي اجرا در ايران در نظر دارد، به ما خواهد داد تا به ارشاد ارائه كنيم. وي افزود: ايده حضور كريس‌ دي‌برگ در تهران از ايده‌هاي 9ساله من بود كه با تلاش يك ساله گروه آريان محقق شد.
كريس دي‌برگ نيز با ابراز رضايت از حضور در تهران گفت كه قصد دارد آهنگي به نام شب‌هاي تهران بسازد.
کریس دی‌برگ خواننده ایرلندی با بیان این مطلب در نشست خبری ديروز با ابراز خوشحالی از حضور در جمع خبرنگاران گفت: شب‌های خاطره‌انگیزی در نقاط مختلف دنیا داشته‌ام و آهنگ‌های مختلفی چون «شب‌های پاریس» و «شب‌های لبنان» داشته‌ام به همین دلیل میل دارم تا اثری مشابه را در باره ایران و تهران بسازم.
وی افزود: برخلاف تصوری که قبل از سفر داشتم و همچنین نگرانی خانواده‌ام برای آمدن من به ایران، احساس مي‌کنم که تصمیم اشتباهی نگرفتم و در کمال امنیت به تهران وارد شدم و باید اعتراف کنم که در حال حاضر احساس خوبی دارم.
این خواننده ایرلندی در ادامه افزود: ترافیک‌های تهران بسیار دوست داشتنی است. من دراین ترافیک‌ها فرصت کافی برای شنیدن موسیقی ایرانی داشتم و جالب است که بدانید در چند روزی که تهران را مي‌گشتم، کمتراز ده ثانیه موسیقی پاپ گوش دادم و در دل همین ترافیک شلوغ به آواز محمدرضا شجریان، تارحسین علیزاده و کمانچه کیهان کلهر گوش مي‌دادم و لذت مي‌بردم.
کریس دی‌برگ در توضیح شناخت خود از موسیقی شرقی گفت: اگر به خانه کوچک من در ایرلند سفر کنید، خواهید دید که من به موسیقی ایران مخصوصا موسیقی سنتی علاقه دارم، همان‌طور که موسیقی چین، هیمالیا، آلپ،لبنان و در یک نگاه کلی موسیقی خاورمیانه را بسیار دوست دارم. به عنوان مثال به تازگی با «تینا یاموت» خواننده لبناني قطعه مشترکی را برای صلح اجرا کرده‌ام، درست مانند قطعه «نوری تا ابدیت» که اجرایی مشترک با گروه آریان درستایش صلح بود؛ من معتقدم هنر موسیقی منشاء رشد و نمو انسان در تمام مراحل زندگی است.
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

:) :) :) :razz: :razz: :( :(

یکی از بهترین خبر هایی بود که شنیدم !
تصویر