بیست و چهارمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

بیست و چهارمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر

پست توسط mahshid-banoo »

آذرماه سال جاری برگزار می شود؛
بیست و چهارمين جشنواره موسیقی فجر در تهران
تهران - خبرگزاری اقتصادی ایران
اکونیوز:بیست و چهارمين دوره جشنواره موسیقی فجر امسال از 19 تا 26 آذر در تهران با در نظر گرفتن تخفیف های 30 و 50 درصدی برای دانشجویان برگزار خواهد شد.




به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران،محمدحسین احمدی گفت: جشنواره موسیقی فجر امسال که من پی گیر کارهای آن بودم با شعار افزایش کیفیت آثار کار خود را آغاز کرد و بالا رفتن سطح کیفی جشنواره فجر در سرلوحه کارها قرار گرفت.

وی افزود: در جشنواره امسال شاهد رخداد متفاوتی هستیم و آن رقابتی شدن جشنواره فجر است که این جریان تاثیر خود را در بلند مدت بر روي موسيقي كشور خواهد گذاشت.



احمدی از حضور موسیقی مردم پسند (پاپ) در جشنواره خبر داد و گفت: حضور این ژانر موسیقی در جشنواره بین المللی موسیقی فجر نشان می دهد که مدیران جشنواره نیازهای جوانان و دانشجویان و علایق آنها را به رسمیت می شناسند.



احمدی اظهار کرد: امسال سعی کردیم که با جلساتی که با رایزن های فرهنگی ایران در کشورهای دیگر برگزار کردیم بخش بین الملل جشنواره را تقویت کنیم و اين بخش را نيز به سمت تعالي بيشتر كيفي ببريم.



وی در پایان گفت: آنچه که در این جشنواره اتفاق می افتد دقیقاً سیاست تمرکززدایی ارشاد را دنبال می کند به طوریکه بزرگان موسیقی شهرستان ها همگی در جشنواره حاضر خواهند بود.



در ادامه کامبیز روشن روان دبیر جشنواره گفت: جشنواره امسال با تکیه بر تجارب دو دوره قبل بنا شده است و به نظرم به شکل کاملتری برگزار خواهد شد.



وی به چهار بخش اصلی جشنواره امسال اشاره کرد و در مورد آنها توضیح داد: بخش های رقابتی شامل بخش های سنتی، کلاسیک، پاپ، ارکسترال و آهنگسازی، بخش جنبی، بخش بین الملل و بخش ویژه بخش اصلی و اساسی جشنواره امسال هستند.



روشن روان اظهار کرد: 167 گروه شامل 57 گروه سنتی، 44 گروه کلاسیک، 27 گروه ارکسترال، 13 گروه آواز جمعی (کر) و 26 گروه پاپ آمادگی خود را برای حضور در بخش رقابتی اعلام کرده اند که شاهد بیشترین تعداد حضور را در این بخش هستیم.



وی در مورد بخش جنبی جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: در مجموع 35 گروه شامل گروه های بانوان، شهرستانی، نواحی، کودک، سمفونی، ارکسترال و گروه های کرد در این بخش حاضرند که سعی شده هیچ گروهی حذف نشود و همه آنها اجرا داشته باشند.



روشن روان ادامه داد: در بخش بین الملل سعی شد که صاحب نامان موسیقی جهان حاضر باشند و گروه های بسیار خوبی از کشورهای اتریش، استونی، ژاپن، هلند، ایتالیا، سوریه و اسپانیا دعوت شده اند.




وی به بخش ویژه امسال اشاره کرد و افزود: به مناسبت سی امین سالگرد انقلاب اسلامی بخش ویژه ای طراحی شده که قرار است هفت میزگرد در خانه هنرمندان در مورد ابعاد مختلف موسیقی ایران سی سال گذشته و نیز اجرایی از گلچین موسیقی های دهه اول انقلاب برگزار شود.



روشن روان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سمفونی انقلاب ساخته مجید انتظامی در جشنواره امسال به روی صحنه خواهد رفت؟ گفت: خیر، گویا استاد انتظامی این سمفونی را برای 22 بهمن آماده خواهند کرد.



در ادامه بابک رضایی مدیر اجرایی جشنواره و مدیرعامل انجمن موسیقی ایران در مورد موارد اجرایی جشنواره توضیح داد: بخش رقابتی جشنواره از 19 تا 26 آذر در 8 سالن برگزار خواهد شد و در شب آخر مراسم افتتاحیه در سالن تالار وحدت اجرا می شود.



وی افزود: تالار وحدت سالن رودکی، سالن اصلی تئاتر شهر، تالار بزرگ وزارت کشور، فرهنگسراهای نیاوران و ارسباران، مجموعه انقلاب در میدان آزادی و خانه هنرمندان محل برگزاری برنامه های جشنواره موسیقی فجر خواهند بود.



مدیر اجرایی جشنواره اظهار کرد: در تالار وحدت بخش های بانوان، بین الملل، ارکسترهای سمفونیک، در تالار رودکی بخش ارکسترال، در تئاتر شهر اجراهای ردیف دستگاهی، در تالار وزارت کشور گروه های جنبی و موسیقی منتخب در نیاوران موسیقی کلاسیک، در ارسباران موسیقی کرال و در مجموعه آزادی بخش پاپ اجرا خواهد شد.



رضایی در پایان گفت: امسال برای دانشجویان موسیقی 50 درصد و برای سایر دانشجویان 30 درصد تخفیف بلیط قرار دادیم که پیش فروش آنها از شنبه دوم آذر آغاز می شود و تنها بلیط های تالار وزارت کشور به صورت اینترنتی به فروش خواهند رسید.




[External Link Removed for Guests]
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

سرپرست گروه موسیقی "باشا"، گفت : ایده ها و خلاقیت های جدید و استعدادهای جوانان علاقه مند به موسیقی در جشنواره فجر متبلور می شود.




"پیمان خازنی"، حضور جوانان در بخش رقابتي فجر را انگيزه بخش خواند و افزود: اگر داوري در بخش رقابتي همانند سال گذشته منصفانه باشد ، انگيزه و خلاقيت در جوانان مضاعف خواهد شد.
وی ادامه داد: برگزاري جشنواره موسيقي فجر به عنوان معتبرترين رویداد این عرصه مي تواند ، بستری براي به ظهور رسيدن استعدادها و توانايي هاي جوانان باشد ، اما نكته اساسي امكاناتي است كه بعد از كشف شدن اين استعدادها بايد فراهم شود.
خازنی با بيان اين كه هنرمندان فعال در عرصه موسيقي براي ادامه دادن به فعاليت هاي خود نيازمند امكانات و بودجه هاي لازم هستند، گفت: با كشف استعدادها نمي توانيم شاهد پيشرفت هنر موسيقي باشيم بلكه در طول سال بايد حمايت هاي مادي و معنوي از هنرمندان انجام شود.
سرپرست گروه موسیقی باشا ، افزود: دست اندركاران جشنواره بايد مدت زمان بيشتري رابراي برگزاري آن اختصاص دهند، چرا كه موسيقي اين قابليت را دارد تا براي هر يك از بخش هايش در جشنواره چند روز پيش بيني شود.
برنامه های بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجراز 19 تا 26 آذر ماه در سالنهای وحدت ، رودکی ، تالار بزرگ کشور ، فرهنگسرای نیاوران ، فرهنگسرای هنر (ارسباران) ، مجموعه انقلاب اسلامی (برج آزادی) و خانه هنرمندان به اجرا در خواهد آمد.

[External Link Removed for Guests]
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

بيست‌وچهارمين جشنواره بين‌المللي موسيقي فجر از فردا (سه‌شنبه 19 آذر ماه) همزمان با عيد قربان با اجراي گروه های مختلف در هفت تالار آغاز به كار مي‌كند.




به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر، گروه هاي مختلف در تالارهای وحدت، سالن رودکی، تئاتر شهر (سالن اصلی) و فرهنگسرای نیاوران در دو سانس 30/17 و 21 برنامه اجرا می کنند.

فرهنگسرای هنر (ارسباران)، مرکز فرهنگی – هنری انقلاب اسلامی (برج آزادی)، و تالار بزرگ کشور نیز میزبان یک سانس اجراي موسیقی هستند.

دو گروه موسيقي بانوان شامل "سايه سديفي" و گروه "سرناد" به سرپرستي مهشاد بنكدارنیا به ترتيب در نوبت نخست كه ساعت 17:30 در تالار وحدت آغاز مي‌شود، اجرا خواهند داشت.

بعد از اين دو گروه در بخش بين‌الملل از ساعت 21 گروه موسيقی "فيوژن" با عنوان «tarhana » كار مشترك كشورهاي تركيه، روماني، هلند و ايران در اين تالار برنامه اجرا مي كنند

تالار "رودكي" نيز در نخستين روز از جشنواره، چهار گروه موسيقي را در دو نوبت اجرايي ميزباني مي‌كند.

گروه‌هاي "اركستر موسيقي هنر زمان" به سرپرستي شهره جلالي قاجار و گروه موسيقي "ياوران" به سرپرستي نوشينعقيقي به ترتيب ساعت17:30 و گروه‌هاي موسيقي "مدينا" به سرپرستي مهرسيما سعادت و "زاگرس" به سرپرستي ايرج رحمان‌پور به ترتيب ساعت 21 در اين تالار اجرا خواهند دشت.

تالار اصلي مجموعه تئاترشهر نيز روز سه‌شنبه پذيراي چهار گروه مختلف است.

گروه "خسروان" به سرپرستي احسان انوريان و گروه "فارابي همداني"به سرپرستي علي‌آقا محمدي ساعت 17:30 و گروه‌هاي "سايه‌سار" به سرپرستي حسين سليماني و "مهرآفاق خراسان" به سرپرستي ياسر فاطمي ساعت 21 در اين تالار اجرا دارند.

فرهنگسراي نياوران نيز ساعت 17:30 پذيراي دو گروه موسيقي "رشن" به سرپرستي امير صادق كنجاني و "داريوش بيژني" است و در ساعت 21 نيز گروه‌هاي "آنسامبل جوان" به سرپرستي ميلاد عالمي و "تكنوازي گيتار" به سرپرستي كياوش اميري اجرا دارند.

دو گروه موسيقي "گروه آوازي تهران" به سرپرستي ميلاد عمرانلو و گروه "كر انجمن موسيقي استان كرمان" به سرپرستي مسعود نكويي ساعت 18 در فرهنگسراي هنر(ارسباران) اجرا خواهند داشت.

مجموعه فرهنگي هنري انقلاب (برج آزادي) نيز فردا /سه‌شنبه/ ميزبان دو گروه موسيقي "فرمات" به سرپرستي سارا عليپور و " آواي ترانه باران" به سرپرستي ياشار طالبي در ساعت 18 است.

در تالار بزرگ كشور و در بخش ویژه نيز "محسن يگانه" ساعت 21 اجرا خواهد داشت.

در نخستين روز از بيست‌وچهارمين جشنواره موسيقي فجر سمينار "نقد برنامه‌هاي آموزشي 30 سال اخير (1) آموزشگاه‌هاي آزاد" ساعت 15 در خانه هنرمندان ايران برگزار مي‌شود.

[External Link Removed for Guests]
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

اعضا هیات داوران پنج بخش بیست و چهارمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر




به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی بیست و چهارمین جشنواره موسیقی فجر، هیات داوران شاخه موسیقی سنتی، کلاسیک، ارکسترال ، آواز جمعی و پاپ معرفي شدند.
در بخش موسیقی سنتی "مینا افتاده"، "مهربانو توفیق"، و "علی اکبر شکارچی" حضور دارند.
هیات داوران شاخه موسیقی کلاسیک را "گلریز هاشمی"، "شاهر خواجه نوری"، و تقی ضرابی" تشکیل می دهند.
"حسن ریاحی"، "فریدون شهبازیان" و "نادر مشایخی" داوران موسیقی ارکسترال و "شاهین فرهت" ، "تنگیز شاولوخاشویلی " و "رازمیک اوحانیان" اعضا هیات داوری آواز جمعی هستند.
موسیقی پاپ را نیز "خشایار اعتمادی"، "امیر بکان"، "کارن همایونفر" و "آندره آرزومانیان" داوری خواهند کرد.
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

تالارهاي محل برگزاري بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر روز جمعه و در چهارمين روز از برگزاري اين جشنواره شاهد اجراي 17 برنامه خواهد بود.




به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومي جشنواره موسيقي فجر در تعطيلات آخر هفته اين دوره از جشنواره ارکستر سمفونیک تهران به رهبری "منوچهر صهبایی" ساعت 30/17 در تالار وحدت برنامه اجرا خواهد كرد. گروه "کامه راتا" به سرپرستی "کیوان میرهادی" و ارکستر "مضرابی هزار دستان اصفهان" به رهبری "کوروش عشیق" ساعت 30/17 و موسیقی رومانیتک هلند نيز ساعت 21 در سالن رودکی اجرا خواهند داشت. تئاتر شهر در روز جمعه از ساعت 17:30 میزبان گروه "آئینه" به سرپرستی "مجید کولیوند" و "امید نو" به رهبری "امید داورزنی" خواهد بود. همچنین گروه "حوسیان" به سرپرستی " بهنام جاوید" و گروه " نوای هم آوازان" به رهبری " نادر یونسی سینکی" ساعت 21 در همین محل اجرا خواهند داشت. علاقه مندان ساعت 30/17 در فرهنگسرای نیاوران شاهد تکنوازی هورن و پیانو توسط "فرزان بیژنی" و تکنوازی پیانو توسط " کیوان فردوسی پور" خواهند بود. همچنین تکنوازی پیانو دیگر توسط "مهردخت معنوی" و دو نوازی ویولن توسط "پانیذ فریوسفی" ساعت 21 در اين محل برگزار مي شود. فرهنگسرای هنر – ارسباران – نيز روز جمعه از ساعت 18 شاهد اجراي گروه "کر آناهید" به سرپرستی "محمود میرزایی" و گروه کر " اهوار بانوان شیراز" به رهبری "نوید حسنی" مي باشد. گروه "سفیران" به سرپرستی " امیر ترکاشوند" و گروه "بیات" به رهبری " بامداد بیات" نيز ساعت 18 در برج آزادی به اجرای برنامه می پردازند. اما در بخش ویژه جشنواره در روز جمعه "علی سهرابی" با ارکستر مثلث ساعت 21 در تالار بزرگ کشور اجرا خواهد داشت. در خانه هنرمندان نیز روز جمعه "ظرفیت ها و خلاءهای قانونی مالکیت معنوی و موانع و مسائل اجرایی آن" با حضور کارشناسان و صاحب نظران بررسی می شود.
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

تالارهاي محل برگزاري بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر روز شنبه و در چهارمين روز از برگزاري اين جشنواره شاهد اجراي 16 برنامه خواهد بود.




به گزارش روز جمعه روابط عمومي جشنواره بين المللي موسيقي فجر در نخستين روز از هفته روز شنبه 23 آذرماه ارکستر سمفونیک تهران به رهبری "منوچهر صهبایی" و اركستر موسيقي ملي ايران به رهبري "فزهاد فخرالديني " در تالار وحدت برنامه اجرا مي كنند.
اجراي منوچهر صهبايي ساعت 30/17 و اجراي استاد فخرالديني ساعت 21 در اين تالار خواهد بود.
سالن رودکی نيز روز شنبه شاهد 2 اجرا است، اجراي نخست ساعت 30/17 به رهبری "ایگال ساسون" ارکستر کوبه ای رویش و سپس گروه "دیزانی" به سرپرستی "مهدی دیزانی" و ساعت 21 گروه "عاشیقی ساری تل" به رهبری "عاشیق ایمران حیدری" برنامه پایانی را در اين سالن اجرا می کند.
تئاتر شهر نيز روز شنبه شاهد چهار اجرا خواهد بود. گروه "باشا" به رهبری "پیمان خازنی" و "ترنگ" به سرپرستی "برزو امیری" در ساعت 17:30 و گروه مشکاتیان به رهبری "سید مهدی میرترابی" و "یزدان فیوج" به سرپرستی "جمشید کردی" ساعت 21 اجراهای بعدی این روز هستند.
تکنوازی و یولنسل "پیام تقدسی" و تکنوازی پیانو " گیو قلمکارپور " ساعت 30/17 در فرهنگسراي نياوران اجرا دارند و گروه کر فرهنگسرای بهمن به رهبری " آرش گوران" نيز ساعت 21 در اين فرهنگسرای برنامه اجرا مي كنند.
همچنین در این روز ساعت 18 گروه "همساز" به سرپرستی "مسعود شعاری" در فرهنگسرای هنر – ارسباران - برنامه دارد.
" علی شمس" و گروه ترنادو به رهبری " حسین زارع" برنامه خود را ساعت 18 در مرکز فرهنگی هنری انقلاب اسلامی (برج آزادی) اجرا می کنند.
برنامه ویژه این روز در تالار بزرگ کشور با اجراي "احسان خواجه امیری" است که برنامه خود را ساعت 21 اجرا می کند.
بررسی دستاوردهای بخش خصوصی در حوزه تولید آثار موسیقی و موانع و مسائل آن نيز ساعت 15 روز شنبه در خانه هنرمندان بررسی می شود.

[External Link Removed for Guests]
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 486
تاریخ عضویت: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵, ۳:۵۸ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

برترين هاي بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر سه شنبه شب در آيين پاياني جشنواره در تالار وحدت تهران معرفي و تنديس جشنواره و لوح تقدير دريافت كردند


به گزارش روابط عمومي جشنواره موسيقي فجر ، هيات داوران برترين هاي اين جشنواره را كه از 19 آذر آغاز شد در پنج بخش موسيقي آواز جمعی، ارکسترال، سنتی، کلاسیک و پاپ معرفی كردند.
در شاخه موسیقی آواز جمعی "گروه آوازی تهران" به سرپرستی میلاد عمرانلو از تهران اول و تنديس جشنواره و لوح تقدير دريافت كرد.
در اين بخش گروه کر پارسیان به سرپرستی مازیار عطریان از شیراز دوم و گروه کر روستا به سرپرستی صابر جعفری از تهران سوم شدند و لوح تقدير دريافت كردند.
هيات داوران جشنواره موسيقي فجر همچنين در شاخه موسیقی ارکسترال، ارکستر بادی تهران به سرپرستی سینا ذکایی از تهران را به عنوان رتبه نخست معرفي و تنديس جشنواره را از دست داوران دريافت كردند.
در اين شاخه ارکستر "مهر نوا" به سرپرستی "نازلی بخشایش" از تهران دوم و ارکستر سمفونیک دانشگاه هنر به سرپرستی "محمدحسین حمیدی" از تهران سوم شدند و لوح تقدير دريافت كردند.
هيات داوران جشنواره بيست و چهارم موسيقي فجر همچنين در شاخه موسیقی سنتی گروه هاي "ژوان نو" به سرپرستی "رهام سبحانی" از تهران و "آلان" به سرپرستی "حمید حاصلی" از سنندج را حايز رتبه نخست دانست و اين گروه ها تنديس جشنواره را دريافت كردند.
در اين شاخته از موسيقي گروه "آبیدر" به سرپرستی "بهرام ساعد " از تهران و گروه "اشراق زنجان" به سرپرستی "اصغر محمدی" از زنجان به طور مشترك دوم و گروه هاي "آیینه" به سرپرستی "مجيد کولیوند" از کرج و "نوای مخالف" به سرپرستی"مسعود نجفی" از کرج به طور مشترك سوم شدند و لوح تقدير دريافت كردند.
هيات داوران در شاخه موسيقي کلاسیک نيز گروه هاي "نیواک" به سرپرستی "گلریز زربخش" از تهران و ارکستر مجلسی "آرس نوواگ به سرپرستی "آرمین قیطاسی" از تهران را حايز رتبه نخست اعلام كرد و اين گروه ها تنديس جشنواره و لوح تقدير گرفتند.
در اين شاخه از موسيقي "دوئت ویولنگ به سرپرستی گپانیذ فریوسفی" از تهران و "آنسامبل جوانگ به سرپرستی "میلاد عالمی" از تهران رتبه دوم و گروه "سلیتو" به سرپرستی "زهرا کشاورز" از تهران رتبه سوم را كسب و لوح تقدير دريافت كردند.
هيات داوران پس از بررسي اجراهاي گروه هاي مختلف در شاخه موسیقی پاپ در جشنواره بيست و چهارم موسيقي فجر، گروه "ایده" به سرپرستی "علی تفرشی" از تهران را به عنوان گروه برتر معرفي كرد و "تفرشي" از دست هيات داوران تنديس جشنواره و لوح تقدير را دريافت كرد.
در اين شاخته از موسيقي در جشنواره گروه هاي "کادانس" به سرپرستی "سیدعلی حسینی" از تهران و "ترنادو" به سرپرستی "حسین زارع" از شیراز دوم و گروه "بیات" به سرپرستی "بامداد بیات" از تهران رتبه سوم را كسب كردند.
هيات داوران همچنين در پنج شاخه موسيقي يك گروه را شايسته جايزه ويژه دانستند كه در شاخه موسيقي كلاسيك تكنوازي پيانو به سرپرستي "مهردخت معنوي" از تهران و تكنوازي "ويلنسل" به سرپرستي "پيام تقدسي" از اتريش را انتخاب كردند.
در بخش موسيقي آواز جمعي نيز گروه كر "اهوار بانوان" به سرپرستي "نويد حسني" از شيراز و در بخش اركسترال اركستر "كامه راتا" به سرپرستي كيوان ميرهادي و شاخه موسيقي سنتي گروه سپهر به سرپرستي احمد رضا خواه از كرج را شايسته عنوان جايزه ويژه دانستند.
همچنين در بخش اهنگسازي 9 نفر به عنوان افراد اول تا نهم انتخاب شدند كه به ترتيب نيما حميدي، امير صادقي كنجاني، سامان صمدي، محمدمهدي عيان بد'، "سارا لسان"، "آفرين منصوري تهراني"، "امير بهادر صدفيان"، " رضا مرتضوي" و "سعيد هنرمند" برترين شدند.

[External Link Removed for Guests]
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
ارسال پست

بازگشت به “موسيقي”