، من با گوشي E250 سامسونگ اين مشكل رو كه وقتي ميخوام عكس يا فيلم بگيرم ميگه فضاي كافي براي اين كار نيست چند تا از فايلهاتو پاك كن. ولي اين پيام در حالي نشون داده ميشه كه حافظه تلفن پر هست ولي رم كه 256 مگابايت هست كاملا خاليه. سوال من اينه كه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد و گوشي رو تنظيم كرد كه براي فيلمبرداري يا عكسبرداري از حافظه رم استفاده كنه نه گوشي. خودم كه خيلي گشتم توي گوشي و چيزي نديدم.
, به طور کلي مموري خود گوشي (PhoneMemory) بايد خالي بوده و هميشه فضاي خالي کافي داشت، تمام گوشيهاي موبايل به اين شکل هستند و هرگز نبايد فضا فون مموري کاملا پر بوده و حداقل 60% آن خالي بماند تا فرايندهاي گوشي به خوبي انجام شوند، پس از فون مموري براي ذخيره سازي دائم اطلاعات استفاده نکنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
عزيز ممنون اط پاسخگوييتون ، منتهي من اين مورد رو ميدونم.حافظه خود گوشي خيلي كم هست و شما نميتوني فيلم تهيه كني (البته با مدت يه كم بالا) ميخواستم بدونم كه چخ جوري ميشه تنظيم كرد گوشي براي عكسبرداري و فيلمبرداري از حافظه رم استفاده كنه؟
شما در گوشی سامسونگ مثل سونی اریکسون نمیتونی فضای مموری یا گوشی رو برای فیلم یا عکس انتخاب کنی فقط باید هروقت فیلم یا عکس گرفتی او نها رو ازطریق خود گوشی به مموری منتقل کنی تا فضای گوشی شما برای ادامه کار با دوربین آزاد باشه ... یاعلی