سلام عزیزان امروز قصد دارم بهتون آموزش بدم چه طور پاکت پی سی خودتون رو طوریتنظیم کنید تا صفحه و محتویات گوشیتون رو از دید دیگران دور نگه داریدهمچنین می تونید برای قفلتون تعیین کنید که در صورت استفاده نکردن گوشیتونمثلا ظرف 5 دقیقه خودش قفل بشه.
نیاز به برنامه خاصی هم نیست پس با ما باشید
مراحل کار:
1.به منوی start برید و بعد روی گزینه setting کلیک کنید:
2.در صفحه بعدی روی گزینه Lock کلیک کنید:
3.پس از این در صفحه بعد تیک گزینه prompt if device unused for را بزنید و روبه روش باید مشخص کنید که قفل گوشیتون پس از چند دقیقه فعال بشه که من 5 را انتخاب کردم.
روبه روی عبارت password type دو مدل پسورد می تونید که یکیش پسورد ساده یا همون Simple PIN هست که من انتخاب کردم. و فقط می تونید عدد بزنید.
یک مدل دیگه به نام alphabetic داره که می تونید از حروف هم استفاده کنید.
و پس از این روبه روی عبارت password پسوردی که دوست دارید را وارد کنید و در خط پایینش هم دوباره پسورد را وارد کنید.
4.اونپایین صقحه گزینه ای به نام Hint می بینید که اگر روش کلیک کنید به صفحهزیر منتقل می شوید و برای اینه که یک متنی بنویسید که اگر پسوردتون رایادتون رفت خودتون را راهنمایی کنید تا یادتون بیاد. (این گزینه اختیاری است)
5.کار تمومه روی ok بالای صفحه سمت راست کلیک کنید و 5 دقیقه به گوشی دست نزنید تا قفل فعال بشه این طوری:
اینجا هم باید پسوردتون رو وارد کنید.
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت [External Link Removed for Guests] تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
امیدوارم مطالب گفته شده برای شما دوستان و هموطنان عزیز مفید بوده باشد.