راهنمایی در خصوص خرید تلویزوین lcd

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

راهنمایی در خصوص خرید تلویزوین lcd

پست توسط saeed_hz »

با سلام
بنده قصد خرید یک دستگاه lcd tv را دارم
انتخاب خودم سونی 32w400 هست(البته مدل بهتری سرغ دارید دریغ نکنید)تو رنج یک میلیون
البته نوع بدونه گارانتی شو از بانه
میخوام بدونم دز زمان خرید برای اطمینان از سلامت و عملکرد دستگاه چه پارامترهایی رو چک باید کرد؟(مثلا بررسی عدم وجود
پیکسلهای سوخته و هر چی که تجربه شو دارید)
با سپاس
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: راهنمایی در خصوص خرید تلویزوین lcd

پست توسط Mahdi Mahdavi »

من فقط یه پیشنهاد دارم.به چشماتون اعتماد کنید.
بهتره همراه خودتون یه دی وی دی فیلم با کیفیت معمولی ببرید و تصویرش رو توی تلوزیون موزد نظر ببینید.چون فیلمی که توی فروشگاه پخش میکنند معمولا نقاط تاریک نداره و کیفیتش هم HD هست.تلوزیون های ال سی دی معمولا توی نشون دادن نقاط سیاه مشکل دارند.
پس یه فیلم همراه ببرید که چند تا صحنه فید این و فید اوت داشته باشه تا بتونید توانایی ال سی دی رو توی نشون دادن نقاط تیره ببینید.
در ضمن یه پیشنهاد.
هیچ وقت برای یه خونه کوچیک در حد 100 متر تلویزیون بیش از 32 اینچ نگیرید.تلویزیون های 32 اینچ به بالا برای خونه های بالای 120 متر مناسبه.

چرا؟چ
چون هر چی اینچ بالاتر بره معمولا کیفیت تصویر از نزدیک یه مقدار کمی کم میشه.اگر مثلا برای یه خونه 100 متری تلویزیون 46 اینچ بگیرید چون از فاصله نزدیک تلویزیون تماشا میکنید کیفیت خوبی نداره و چشمتون هم خسته میشه.
" متراژ ها حدودی هست.مثلا یه خونه 100 متری یه سالن تقریبا 30 متری داره که برای یه تلویزیون 46 اینچ کوچیکه.تلویزیون تو همچین سالنی زار میزنه"
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط M.Schumacher »

دوست عزیز من میتونم هر مدل LCD که بگید از دبی براتون بیارم.فقط مدل قدیمی نباشه.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=System]It's nice to be important,But it's important to be nice  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خودت انتخاب خوبی مردی سونی عالیه . البته برای اینکه مشکل کم شدن کیفیت تصویر در اینچ بالاتر رو نداشته باشی از 32 اینچ به بالا فول اچ دی بگیر 37 اینچ هم گزینه بدی نیست برای خونه های کوچیک .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

خب
بالاخره خریدم
همون مدلی که گفتم.32w400
چند تا نکته داشت گفتم که شاید به دردتون بخوره
تو بانه این مدل رو بعد ار کلی جستجو 850 گرفتم.همین مدل البته با گارانتی شرکتی 1,270000 تومان هست.
موقع خریسد چک کنید سریالش کنده نشده باشه همین سریالو با سریال داخل منوهای tv مطابقت بدید.البته ساخت مالزی رو هم از پشت و روی قوطیشبررسی کنید
مورد اخر :شرکتی هست به jumbo گاراتنی کننده محصولات سونی هست سعی کنید تلیویزیونو با برچسب این شرکت بخرید که مطمئن طر باشه.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”