گرد سفید چیست؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

گرد سفید چیست؟

پست توسط shahinmp »

سلام به تمام اعضای محترم این انجمن
دوستان من در یک خونه، با هم اتاقیم زندگی می کنم چند وقته پیش یک مهمان به خونه ما اومد واشتباهی شلوار هم اتاقیمو پوشید و تو جیبش یه بسته که توش گرد سفیدی بود رو پیدا کرد. بعد من این قضیه با هم اتاقیم مطرح کردم. که گفت من قبلا معتاد بودم و اون گرد سفید، داروی ترک اعتیاد منه! که یک ساله دارم مصرف می کنم من باید اینو بگم که این هم اتاقیم فوق لیسانس داره و ظاهر خیلی موجهی داره. و از وقتی من باهاش هم اتاق شدم. من میدیدم که خیلی چرت میزد مثلا رو صندلی نشسته بود یه دفعه میرفت تو چرت، و موبایلش که تو دستش بود از دستش می افتاد. ولی با خودم می گفتم حتما آدم خوابالویی هستش. اصلا فکر نمی کردم که قبلا معتاد بوده باشه و جلوی من هم این مدت سیگار هم نمی کشید.
حالا این مدت این سوالا برام مطرح شده که:
1- ایا یه همچین دارویی به شکل گرد وجود داره؟
2-ممکنه اون گرد هروئین بوده باشه؟
3- ایا این ادم راست میگه که ترک کرده؟ میشه بهش اعتماد کرد؟
4- آیا این چرت زدنا نشانه معتاد بودنش نیست؟

می خوام بدونم این مدت با کی هم اتاق بودم
ممنون میشم اگه دوستانی که تو این زمینه اطلاعات دارن منو راهنمایی کنن. من خودم به شخصه هیچ اطلاعاتی در زمینه مواد مخدر نداشته و ندارم.
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: گرد سفید چیست؟

پست توسط Reza6662 »

دوست گرامی
شما با یک معتاد کاملن حرفه ای از نوع مصرف کننده هروئین هم اتاق هستید.
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

لحن رضا یه جوریه که آدم انتظار داره تو خط سوم دستورالعمل دو در، در در قسمت جلو و دو در در قسمت عقب و افتادن ماسک اکسیژن از بالای سر رو بشنوه.....!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط shahinmp »

با سلام
دوستان، من بعد از اینکه این پست رو اینجا نوشتم چند باری به این سایت سر زدم ولی باز نمیشد و ارور می داد. در هرصورت از اینکه دیر به اینجا سر زدم عذر می خوام.
آقا رضا از اینکه پاسخ منو دادید ممنونم. من این مدت به هم اتاقیم گفتم که فکر می کنم معتاد به هروئین هست و بهش اعتماد ندارم. ولی قسم می خوره و میگه اون داروی ترک اعتیاد من بوده. و من الان معتاد نیستم.
آیا واقعا یه همچین داروی ترک اعتیاد، به شکل گرد سفید وجود داره. یا قطعا این گرد همون هروئینه؟
خیلی برام جالب شده می خوام بدونم. باور اینکه این آدم معتاد بوده و الان معتاد به هروئینه در حالیکه این اندازه خوشتیپ و موقره ، برام سخته. من چطور باید می فهمیدم.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”